Prosinac 04, 2024, 13:56:50
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Nova Liga
>
Rezultati
>
1. Liga
>
Arhiva
>
Jesen 2012
>
4.KOLO
Str:
1
[
2
]
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: 4.KOLO (Posjeta: 7093 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator
Navijacica
Odg: 4.KOLO
«
Odgovor #15 :
Listopad 24, 2012, 07:45:06 »
Citat: zg - Listopad 24, 2012, 00:49:33
Sportski se igralo, ako je loptica bila mokra ponavljalo se,
Bilo je i neponovljivih scena...jedan ručnik...briše lopticu...briše stol...briše lice...briše pod...pa malo briše stepenice pa onda opet lice i tako naizmjence
Inače Zorko je u silnoj želji da pobjedi Vjeku u stvari pobijedio sam sebe...doduše, malo mu se klizalo pa su u jednom trenutku i tenisice letile dvoranom i onda smo dobili prizor s Matine fotke, veliki čovjek u crnom i bijelim čarapama (bez šljokica
)
Baš je izgorio u želji da dobije meč i onda što je više griješio još je više žurio a Vjeko, stabilan kao Black Stijena, jedva da se mrda nogama, klizanja nema i samo udara, ali tako precizno da se publika ježila od preciznosti.
Eto, došao sam pogledati jedno pola sata meča, a ostao sam do kraja, onda znate da je bilo napeto. Šteta je jedino što se nije snimalo jer bilo je tako lijepih poena da je bilo milina gledati.
Nadam se da je publika zadovoljila kriterije obje ekipe
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj
«
Odgovor #16 :
Listopad 24, 2012, 12:34:20 »
Citat: zg - Listopad 24, 2012, 00:49:33
Sportski se igralo, ako je loptica bila mokra ponavljalo se, Domac je protiv mene rekao da je bio pardon, a ja nisam ni vidio da sam napravio mrmka.
Ovo sam zaboravio napisati. Stvarno je bilo sve maksimalno fer i korektno i bilo mi je zadovoljstvo igrati ovaj susret.
Povukao si spin, a loptica je minimalno dirala rub stola, tj nisam vidio ali sam čuo kako je okrznula i nema šanse da bih si uzeo nezarađeni poen.
Još jednom kažem, jedino mi malo žao para i imali bi neriješeno u rukama, a i Vedran bi igrao vjerujem bolje protiv Vjeke koji je odigrao fenomenalno, a i Tomislav bi odigrao bolje protiv Darka. To opet je sfera - da ćuko nije sr'o uhvatio bi zeca.
Nakon drugog seta u parovima počeo sam igrati 'na sigurno', a ne povlačiti i travom i beksajdom spinove kao u prva 2 seta i zato smo 'kažnjeni' preokretom jer ako nećeš riskirati, nećeš ni profitirati - u ovom slučaju uzeti set, a samim tim i meč.
Evidentirano
Bera11
Moderator
«
Odgovor #17 :
Listopad 24, 2012, 13:13:14 »
Zorko je Vjeki na 7-6 odservirao paralelu koju Vjeku baca u mrežu, zbog mokre lopice, 8-6, ali Zorko ponavlja poen iako Vjeko traži da se igra dalje, i gubi taj poen, 7-7, set, a kasnije i meč...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"
«
Odgovor #18 :
Listopad 24, 2012, 15:01:00 »
Da. Može se reći da je >90 % stvari bilo korektno. Ipak, možda jedino, nazovimo to "nesporazumom" između Vedrana i mene. Na zaključak, ne igram ni sa 30 % snage od strane Vedrana, što je dakako subjektivno gledano svačije pravo, ja odgovaram da ne igram onda ni sa 20 %. Mišljenja sam, opet subjektivno gledano s moje strane, da ja nisam odigrano ni 70 % koliko znam i mogu. Zašto ? Pa jednim dijelom zato što mi je ruka bila poprilično kruta, jer bez ikakvih problema povučem Akanu 8 jakih spinova zaredom, a jučer nisam ni 2,3 zaredom, bojažljivo sam igrao, a nisam ni servirao svoje prave serve, tipa kratka rezana u bekend, pa top spin u forhned, duga sajd u forhend, pa spin nakon toga u bekend ili lakat itd., standardne poznate sheme koje se igraju protiv obrane, a drugi razlog je zato što nema potrebe za tim... Nisam vesla sisao protiv takve igre, predugo se bavim stolnim tenisom, i ne smijem i ne trebam (skoro) ni seta izgubiti od Vedrana, u svojem srednjem izdanju, ma na koji god se to način protumačilo. To što ostali igraju igru koja Vedranu odgovara, to je drugi problem, to dakako ne umanjuje Vedranove kvalitete kojih svakako ima, i ne kažem da se ne može nikada dogoditi poraz, može svima, ponavljam, svatko svakoga može pobijediti, tvoj loš dan, izvrstan protivnikov, malo mrmaka, mrmačice, nezagrijanost, igra bez treninga, nove gume, i eto, okrene se, svjedoci smo bili x puta toga, ali ipak neko poštivanje treba biti. Isto tako, ne treba ni respektirati protivnika. Neki tu griješe. I ja osobno neke igrače previše respektiram, ali ipak se, općenito govoreći, treba dozu nepodcjenjivanja zadržati... Ali i ovo je rekreativna liga i rezultat mi nije i ne treba uopće biti imperativ, tako da je to zbilja nebitno, više ovisi o karakteru protivnika jer to je opće poznato da je teže igrati sa slabijim protivnicima. To su sad neke male negativne strane, ali kad se to zalije dobrim pivkanom u Eliti, odmah je sve ravno i ljepše...
«
Zadnja izmjena: Listopad 24, 2012, 15:06:11 zg
»
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"
«
Odgovor #19 :
Listopad 24, 2012, 15:14:24 »
Citat:
i onda smo dobili prizor s Matine fotke, veliki čovjek u crnom i bijelim čarapama (bez šljokica
Puno puta sam igrao na Budainci, jako rijetko mi se klizalo, ali bome jučer je. Ne znam zašto je Vedran skinuo patike jer je tako još gore, ali barem da je htio mogao mu je netko iz publike posuditi. Što da je meni trebalo, sumnjam da netko ima 4? broj. Taj ? ću zadržati za sebe...
«
Zadnja izmjena: Listopad 24, 2012, 15:14:49 zg
»
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
«
Odgovor #20 :
Listopad 24, 2012, 16:36:37 »
Citat: zg
Ne znam zašto je Vedran skinuo patike jer je tako još gore
Dobro si razmislio dok si ovo pisao
Nemoj sad da počnem pisati o trenju i ostalim kerefekama .
Vedran se sjetio da je to i meni dobrodošlo svojedobno
a tek sam kasnije vidio da je Ivica bio zapisničar pa se ne bih čudio da mu je baš on udijelio ovaj savjet
Nadalje primjetio sam još jednu stvar vezanu za mene,ali ne o broju patika preko 45 već da je Akkan malo "trokirao" u paru ili sam ja stvarno dobar jer ova dvojica protiv mene nisu ni omirisali set
,a najbliže su nam bili kad smo se rukovali nakon meča
Valjda znaju za šalu
Sve u svemu po zapisniku i opisanom može se zaključiti da je meč bio baš onakav kakve bismo željeli stalno gledati.
U 1 ligi više nema neporaženih niti onih bez ijedne pobjede.
Neka tako bude i dalje,a netko mora biti prvak kao i ispasti iz lige
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD
«
Odgovor #21 :
Listopad 29, 2012, 22:17:47 »
Upravo mi sletjela poruka u inbox. Trebalo bi biti ovako: Sredanci su na svom domaćem terenu u Sibinju savladali gostujuću ekipu Sibinja rezultatom 8:2 ...
Sredanci - Sibinj 8:2
Skorove, zapisnik i ostale statistike s ove utakmice
, zasigurno dodatno ucifrane, stavit će još večeras Stavljač, naravno ako ne zarondaju negdje putem do kuće.
Ukoliko se to
dogodi, evo svega navedenog negdje oko 5 ujutro ...
«
Zadnja izmjena: Listopad 29, 2012, 22:22:08 stjepan
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #22 :
Listopad 29, 2012, 22:55:17 »
Kako ja to znam napisati rezultat ne oslikava stvarno stanje na terenu
Nakon što je Bernard poveo protiv Vinka uslijedila su naša 3 preokreta od 1:2 na 3:2
zatim Rosi pobjeđuje Vinka 3:0,ali uz puno preokreta,a mislim da je u 3 setu bilo i 6:10.
Dakle vodimo 5:0 ,a da protivnici uopće ne igraju loše.
Ma što da pišem kad je već sve stavljeno jbg
Koga zanimaju detalji neka pita
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj
«
Odgovor #23 :
Listopad 29, 2012, 23:27:44 »
Poslan sam od vrha Optike da proanaliziram igru, te skautiram mlade nade Sredanaca koje su danas odigrale bez greske jer zadnje kolo je derbi derbija. Zasluzena pobjeda Sredanaca. Đuka posebno neraspolozen za igru, a svaki mec je igrao drugim reketom te jos uvijek nema dobitnu kombinaciju.
Mati s unikatnim Hyuk drvom danas ni Drago nije mogao nista koji je jedini odigrao kvalitetno u redovima Sibinja. Vinko s obzirom na broj treninga u posljednja dva mjeseca solidno odigrao.
Rosi standardno, dok ubija poeni su na njegovoj strani, a kad pocne rezuckati i gurkati gubi. Vrlo jednostavan i zahvalan igrac.
Bernard toplo-hladno. Boxer bez greske protiv Vinka. Ukratko to je to.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #24 :
Listopad 30, 2012, 07:38:44 »
Nakon prospavane noći malo dodatka.
Nisam naglasio,ali zahvaljujem Sibinjcima što su odradili domaćinstvo.
Bilo je i publike.Mlađe kategorije Sibinja su pohodile na naš meč .
Iako su došli pogledati i učiti od svojih starijih kolega,a također vidjeti tog Rosija i Bernarda na kraju su gledali s čime to igra forumski kokošar čika Mata .
Citat: Domacc
te skautiram mlade nade Sredanaca koje su danas odigrale bez greske jer zadnje kolo je derbi derbija. ;
Domacc je napisao u kojem je svojstvu bio,a blijedo lice kazuje da će već večeras ili najkasnije sutra prvaci imati izvanrednu sjednicu na kojoj će se odlučivati o pojačanim treninzima i pripremi za derbi posljednjeg kola koji ima kodni naziv „…Kad udari Hyuk na Hyuka frcat će perje…“
Dobro ,nisu baš bez greške.Bilo je nekih dječjih bolesti koje su ispravljene promptno pa su dečki imali kondicijski trening od kružnog toka u Podvinju do Bukovlja dok smo se mi koji smo bez poraza vozili u crnoj limuzini kao ministri.
Citat: Domacc
Đuka posebno neraspolozen za igru, a svaki mec je igrao drugim reketom te jos uvijek nema dobitnu kombinaciju.
A čuj….i ja sam „zadužio“ novo drvo u prošlu nedjelju i prvi put igrao s njim sinoć.
Nisam ga još ni platio (a tko zna i hoću li)
Tek sam ga prekjučer isprobao i osjetio čisto da ne budem izvrgnut sprdnji.
Backhand mi malo šteka,dok sam Forehand utrenirao s gleterom koji mi ne ispada iz ruke posljednjih desetak dana.
I da zaključim…ovim rezultatom ništa nije riješeno.Nakon više od pola odigranih utakmica još uvijek nismo ni blizu toga tko ispada ,a tko skida kajmak
Evidentirano
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #25 :
Listopad 30, 2012, 08:57:26 »
Po svemu sudeći dok je Đuka isprobavao razne travkate dotle je Drago svojom poznatom kombinacijom oderao protivnike i to možda iznad svojih očekivanja, a prije toga se "potepe" na Matu rasturača
, Vinko je odigrao svoje u svom stilu, dobro, ali ne dovoljno za raspoložene Sredančane.
Mata ovaj puta očito nije igrao u čarapama, možda je jedino pojačao tenisice čavlima
, zlu ne trebalo a i još to nije zabranjeno. Rosi je očito orosio protivnike što znojem što suzama za propuštenim prilikama, a Bernardu očito Vinkove gume odgovaraju dok mu Đukina travkata bolje leži nego Dragina. Šteta što nisam mogao doći pogledati..
ali možda je Domacc što snimao pa osvanu mečevi na poznatoj Sibinj TV.
Evidentirano
Str:
1
[
2
]
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište:
-----------------------------