Dečki iz Bogićevaca su uranili, valjda da se dobro zagriju jer je kod Mate kažu bilo hladno

, nisu se stigli ni zagrijati već je bilo gotovo. Onda su to kod nas pokušali nadoknaditi i zagrijavali se samo tako...dvorana puna, 4 stola vani a mjesta za zagrijavanje za mene nema...ajde..rekoh, biti će vremena.
Meč počeo...i dobro je krenulo, Yura se samo veselio što ne igra protiv Daniela, ali je onda još jednom pokazao kako se vade živci

. Kao i zadnji puta kad smo igrali protiv njih on pred meč promijeni gumu na reketu i onda jao si ga i pomagaj. Ne znam bih li gledao ili igrao..uh...sreća pa se nekako izvukao.
Seki je podbacio i za kaznu je morao sam ići kući

No, moram napomenuti da je Filip igrao jako dobro...napadao je i išlo ga je a Seki se samo branio, čak je vikao i na stolice jer mu je bilo prekratko za vratiti lopticu, naravno Hinek i slični nemaju pojma o čemu sad pišem

Vinko je sjedio, dobro ubundan s obzirom da je bilo onako toplo pa se htio izolirati od silne topline

. Naravno, kako je Seki izgubio svoj meč netko je morao igrati i onda naravno Vinko ulazi direkt sa stolice...udara 5 loptica i kaže..dobro je, ajmo igrati.
Rezultat dovoljno govori kako je igrao...dobro da se nije šamarao za vrijeme igre

....nemoj Vinko to raditi..zašto to radiš....i tako to...naravno, sam sebi govori...ali i on se taman zagrijao negdje u 5. setu i ubrzo nakon toga nestao u mraku...
Dok sam čekao igru parova, zaigrao sam malo protiv Makija. Uglavnom Maki je zaključio...jebo ti ovaj tenis

pri tome misleći na igranje protiv "trave".