SLAST
Prosinac 04, 2024, 13:18:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 6. kolo  (Posjeta: 5249 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« : Studeni 26, 2012, 23:59:40 »

U utorak u 21 h na Budainci igraju Alibi - Caffe bar Martel !
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Studeni 27, 2012, 07:40:23 »

Koji li će junak na junaka da mi je znati  Grin
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Studeni 27, 2012, 08:05:37 »

Ako igraju Tomi i Dario dolazim..
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #3 : Studeni 27, 2012, 09:32:20 »

Ja igram jer Akan još ne bi trebao (puno) igrati... Tomi ne igra. Bera, onda te barem očekujemo u subotu na 1. HL. Smiley
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2012, 09:33:08 zg » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Studeni 27, 2012, 09:50:02 »

A zašto Tomi ne igra? Sinoć je dio Martelovaca brusio rekete..opasni su... Cheesy
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Studeni 27, 2012, 13:58:45 »

Mislim, ne vidim zašto je to bitno.!? Neću ulaziti u to, glupo mi je pisati nečije razloge tko što radi, gdje igra, zašto igra ili ne igra.... 
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Studeni 27, 2012, 17:01:00 »

Ako se ne dogodi nešto nepredviđeno SREDANCI - POSAVAC  u četvrtak u Sredancima iza 20.00 sati ,mi moramo odraditi meč 4 lige istok s Gornjim Bogićevcima 2 prije ovog susreta.

Na žalost ne mogu napisati tko će igrati jer nemam uvid tko je od mojih siguran,a kamoli od Posavca  nemam pojma nadam se da se Rebus neće ljutiti zbog toga  sram
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Studeni 28, 2012, 07:49:19 »

A što bih se ja ljutio, da mi je znati...sinoć na Budainici je bilo veselo i bilo je jako lijepog tenisa. Iako rezultatski visoki poraz Martelovaca, dečki su pružili odličnu igru. Nožina je igrao stvarno samo tako, a tek Oreč protiv Darija...unio se sav u meč i to se i vidjelo...išlo ga je...jedino olimpijac Ivica je malo podbacio u inače svojoj dobroj igri. Rezultatski je mogao proći i bolje i pobijediti Arbanasa, ali nekoliko sigurnih loptica je promašio....iiii..ode set...ode meč.
Vjeko inače klasično dobar i stabilan, Darko se malo više sekirao zbog promašenih loptica, ali rezultat je bio na njegovoj strani. I za kraj ostane Dario  Grin, on je uglavnom stavljao točku na "i" u svojim mečevima, igrao onako pomalo zezantski...i to je to...
E, da se ne zaboravi najvažniji gledatelj i glavni spremač stolova...Akkan  Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #8 : Studeni 28, 2012, 09:32:53 »

Odlična atmosfera na utakmici, ali nisam mogao sinoć oka sklopiti jer i dalje ne znam što ćemo s predsjednikom ligom, prvo su Alibiju "maznuli" bod dok mene nije bilo, a sad predsjednik za kojeg sam očekivao da će biti neutralan je navijao za Martelovce, i to kako, huh,  lol, samo oni koji su bili na Budainci znaju o čemu pričam... Ništa, kada se igra AD Vidaković-Optika Zorko  Tongue. Dolazim...  baeh
« Zadnja izmjena: Studeni 28, 2012, 09:33:34 zg » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #9 : Studeni 28, 2012, 11:06:43 »

S Martelom tek trebamo odigrati,a liga nam je toliko jaka da su svi od 4.mjesta kandidati za ispadanje.Možda nebudu pozvali Tomija protiv nas,ipak sam ja njihov navijač,pogotovo kad je sigurno da gube.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Studeni 28, 2012, 15:28:42 »

Citat: zg
jer i dalje ne znam što ćemo s predsjednikom ligom

Ako je bio u odori preCjednika onda podastri dokaze i bit će kažnjeno gonjen  Cool ,ali ako je bio u civilki onda mu nitko nema pravo spočitavati za koga će navijati  Wink ,a meni je logično da navija za Nožinu jer je s njim osvojio sve što se dalo  dobro
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #11 : Studeni 29, 2012, 14:15:35 »

AD Vidaković-Optika Zorko ponedjeljak,3.12. Podvinje,19.30 h
Zabranjeno je unošenje petardi,truba,megafona,vlastitih košpica,kokica i piva.Sve navedeno možete kupiti u dvorani po nepopularnim cijenama.Sumnjivci će biti pregledani na ulazu.Naročito jedan visoki crni momak(prvo slovo D).
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #12 : Studeni 29, 2012, 14:32:36 »

roflbaehlol, nema, ovaj put koristim načelo, pamti pa vrati  oops reket. Šalu na stranu, nisam dugo čuo bolji "provokativni" komentar u utorak dok sam igrao, mogu se tri dana smijati na to... Moram skinuti kapu, i reći svaka čast  rocker klanjanje
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Studeni 29, 2012, 14:40:19 »

Mata, nije imao odoru, a rekao je da kao predsjednik lige određuje/naređuje da moram pokazati protivniku reket s kojim igram, u suprotnom, neću biti pozvan na fiš, nije mi ništa drugo preostalo nego popustiti...  ludi kokice doh

Da se ipak ne bi krivo pomislilo, ovo je sve zezancija  Wink Smiley
« Zadnja izmjena: Studeni 29, 2012, 20:26:40 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Studeni 29, 2012, 22:19:36 »

SREDANCI - POSAVAC 7 : 3

Ukratko,rezultat je definitivno previsok,od 5 mečeva u 5 setova sve je otišlo na našu stranu i kad smo vodili 5:2 sve je još bilo otvoreno...
Svaka čast dečkima iz Posavca kao i "mojim" dečkima.
Rosi je definitivno igrač dana...sve je susrete gubio 0:1 i 1:2,a zadnji čak i 0:2  klanjanje klanjanje

Sve će se vidjeti iz zapisnika  kava
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!