SLAST
Prosinac 04, 2024, 14:05:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 7. Kolo  (Posjeta: 6163 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Prosinac 04, 2012, 14:50:55 »

Optika Zorko - Sredanci, 4.12.2012., Podvinje, 18.47h
« Zadnja izmjena: Prosinac 04, 2012, 14:54:54 Domacc » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Prosinac 04, 2012, 21:52:01 »

OPTIKA ZORKO - SREDANCI  7 : 3

Zorko     3/0         Rosandić   1/2
Čanić     2/1         Babić        0/3
Babler    2/1         Rečić        1/2 + par

Čestitke pobjednicima,a mi smo dokazali da smo nenadjebivi u igri u 5 setova...danas 3 od 3  Tongue

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Prosinac 05, 2012, 15:21:59 »

Ugovorili smo meč nikad brže u popodnevnim satima.
Već smo u ranim večernjim satima bili za stolovima.  Table Tennis
Samo se čekalo da majstor Rebus popravi reflektor kojeg je na kraju usmjerio u strop,a ne  prema stolovima tako da ne znam zašto smo uopće čekali  lol
Valjda me sve to učinilo nervoznim i razdražljivim pa sam bio malo glasan,a ponekad i preglasan za stolom do te mjere da sam si u parovima dodijelio kazneni poen  Tongue

Od drugih mečeva sam vidio samo meč Rosi-Vedran i tu je možda moglo biti napetije da je Rosi dobio treći set,ali onda bi i Mara bila Marijan jbg  Cool

S Domccem sam se pokušao boriti,ali brate mili njemu uopće ne treba ona ploča od stola...njemu su dovoljne one rubne crte i vrh mrežice  strah
Ne tražim opravdanje  Grin ,bolji je nekoliko klasa,ali i navijačima je bilo neugodno od njegovog visoko dignutog lijevog kažiprsta u znak isprike  Grin
Vedran me pomeo očekivano,a s Bablerom sam odigrao,čini mi se ,lijep meč i da sam izgubio ne bi mi bilo krivo.
Zbog bržeg protoka mečeva parove smo odigrali na kraju i u također lijepom meču dobili u 5 setova.
Zaključak svega ,prvi dio je Optika Zorko dobila 6:0,ali smo mi u drugom pobjedili 3:1 dobro
Još jednom im čestitam na pobjedi i obrani titule prvaka  pehar
Ja se sad mogu posvetiti samo obradi podataka jer sam svoje obaveze ispunio u rokovima .Rekete sam "konzervirao" za ovu godinu.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Prosinac 05, 2012, 19:06:42 »

Mogao si se onda pohvaliti da si frtalj poslije 7. kola igrao još jedan meč na 5 setova.  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Prosinac 05, 2012, 20:23:42 »

A dobro...ako već moram  nemam pojma nemam pojma

Iako se ja nisam hvalio nego opisivao sinoćnji susret eto dodat ću i taj meč izvan protokola.
Dakle iza parova bacam reket u torbu,ali Rebus zove na megdan.  Table Tennis
Domacc i Vedran predlažu da se igra po piće za sve ,ali ništa od toga.  srednjaci
Rebus igra kao navijen,u prvom setu sa 5:9 okreće na 11:9,smješka se,gubi drugi set no ponovno se vraća i vodi 2:1.
U 4 setu na jedan moj pardonček od mrežice proteže se i usput zadere gumom o rub stola što se pokazalo presudnim u našem meču.Do kraja nije mogao doći k sebi  Tongue
Ta guma ima neprocjenjivu materijalnu i sentimentalnu vrijednost  no vjerujem da ju je Rebus već danas obnovio u nekom od pogona ĐĐ  reket
Eto zato nisam posebno isticao ovaj moj hvale vrijedan uspjeh  jer ipak ne znamo što bi bilo  da ti se nije desio taj maleni incident  Grin
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Prosinac 05, 2012, 20:48:24 »

Uhhh...kud si me sjetio tog incidenta...da nisam sad pročitao ne bih se ni sjetio do idućeg treninga, a moram reći da mi nije svejedno jer sam se za tu gumu posebno namučio... Sad...umalo je izbio hrvatsko - kineski incident.

Bitno je da sam ja tebe malo izmučio  Grin i da ti se isplatio dolazak. Tko zna kad ćemo opet zajedno za stol.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Prosinac 07, 2012, 22:13:59 »

Evo opet se pri kraju natjecanja spominje  "Majstorica" koja se nije spominjala ni na sastanku voditelja ekipa niti je uvrštena u pravilnik.  kava
Ili možda ja gledam,a ne vidim...slušam a ne čujem.  nema pojma

Po mom tumačenju stanje je ovako:

1.Optika Zorko prvak...bodovno ih može stići Spin,ali međusobni omjer je na strani Optike
2.Spin-Alibi igraju  za 2 mjesto koje uzima pobjednik susreta ,ekipi Spin-a igra i neriješeno
3.CB Martel-AD Vidaković borba za poredak od 4-6 mjesta
4.Posavac -Sibinj utakmica za prestiž jer obje ekipe se mogu teoretski izjednačiti sa CB Martelom(ako izgubi s AD Vidakovićem),ali obje imaju lošiji međusobni susret s tom ekipom
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Prosinac 08, 2012, 08:57:50 »

Ma, ljudi i ne budu na plenumu a poslije pričaju lovačke priče bez da prvo pročitaju pravilnik... Wink
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Prosinac 08, 2012, 12:07:42 »

Lovačke se priče pričaju među lovcima,ribičke među ribičima ,a valjda se o majstorici priča među majstorima  Tongue
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Prosinac 08, 2012, 14:17:11 »

Onda je sigurno krenulo od Majstorovića... Cheesy
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2012, 14:17:33 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Prosinac 10, 2012, 18:49:48 »

Evo da ne bude da nema majstorice gledam rang liste i Akan i Robi igraju svojevrsnu majstoricu pošto imaju jednak broj bodova i od krucijalne ( strah) je važnosti po njih tko će biti 7-mi ,a tko 8-mi nositelj na pojedinačnom prvenstvu  Cool

Glavu "zmije" imamo tj prva 3 nositelja su tu:
Domacc,Bera i Vedran imaju svoje startne pozicije,a sve ostalo se može promijeniti
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #11 : Prosinac 13, 2012, 14:19:07 »

Nema tu priče već sad se zna tkoje prvi,kakva majstorica i kakva nagađanja,
isto već sad se zna koje dvije ekipe napuštaju prvu ligu,bez obzira na njihov međusobni susret.
Znam daje svakom teško otići iz prve u drugu ligu,ali ljudi moji rezultati govore svoje,daje se moglo bolje,
možda i je, ali štaje tuje.Dvije ekipe iz druge lige isto tako čekaju da uđu u prvu ligu,
jer su to rezultatski i sportski zaslužile.
Kome nije jasno Šta,kako i zašto neka pročitaju u pravilniku,
Članak--- 13, i sve ćemu biti jasno.
Nama i Sibinju više sreće nagodinu, dase vratimo u prvu ligu.
Pozz.Patak. postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Prosinac 13, 2012, 23:50:33 »

CB MARTEL - AD VIDAKOVIĆ   2 : 8

Stjepko je pozvao sve svoje snage na završni meč  dobro tako da je i Drma dj upisao prvi meč i prvu pobjedu  rocker

Navodno je bilo veselo  pice

Ostaje još da se odigraju dvije "majstorice"  Grin  i gotovo za ovu godinu  amen
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #13 : Prosinac 15, 2012, 12:46:32 »

Kada igra Alibi sa Spinom ?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Prosinac 15, 2012, 13:06:11 »

Samo nebo zna  nema pojma treniraju zajedno,čekaju da ti odeš...pa sad čekaju da dođeš valjda   Tongue ili čekaju da nacuri vreća pijeska  Cool
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!