SLAST
Travnja 17, 2026, 19:12:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: STARO PETROVO SELO 2013.  (Posjeta: 3456 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 15, 2012, 17:17:22 »

RASPIS I PROPOZICIJE
                                     8. MEĐUNARODNOG    STOLNOTENISKOG TURNIRA
                                               „STARO PETROVO SELO 2013“

1. ORGANIZATOR  turnira je STK „GODINJAK“ iz Godinjaka.

2. MJESTO I VRIJEME :Turnir će se održati u sportskoj dvorani   OŠ„I.G.Kovačić“ u Starom Petrovom Selu, dana 6.siječnja 2013. god. s početkom u 10,00 sati.

3. DISCIPLINE I KATEGORIJE: Pojedinačna i konkurencija  parova.
    Kategorije natjecatelja: 1/ seniori     ( 18-39 god. )  2/ veterani   ( 40-49 god. )
                                          3/ veterani   ( 50-59 god. ) 4/ veterani   ( 60 i više god. )
      Kategorija parova :       1/ (18-49), i  (50 i više gpd.)
    - Žene se mogu natjecati s muškarcima u svojoj dobnoj skupini.

4. NAČIN IGRANJA: natjecatelji će biti razvrstani u skupine od 3 do 4 natjecatelja gdje će igrati svatko sa svakim na tri dobivena seta. Dva prvoplasirana natjecatelja u skupini nastavljaju natjecanje  K.O. sustavom.  Turnir počinje s odigravanjem parova .

5. KOTIZACIJA iznosi 80 Kn ili (10 eura  za goste izvan RH), u što je uključeno  jelo i piće .

6. PRIJAVE za turnir trebaju najkasnije stići zaključno s 4. siječnja 2013.  petak do 22,00 h .
Za naglasiti je da nakon gore navedenog roka neće biti moguće prijaviti se na turnir zbog organizacije prehrane kao i žrijebanja, osim u slučaju odustajanja nekog od prijavljenih,ili postojanja slobodnih mjesta u ždrijebu, a tom slučaju morat će se kontaktirati s organizatorom. Žrijebanje i nositelje skupina će vršiti organizator dan prije početka turnira,  vodeći računa o plasmanu na prošlogodišnjim turniru i saznanju o jačini prijavljenih igrača.
Prijave trebaju sačinjavati: ime,prezime,godinu rođenja, i mjesto iz kojeg dolazi.

Prijave dostavljati na sljedeći broj  telefona:
   mob.0911657466-Josip Terzić                                                                      
  Email:josip361ak@gmail.com                          

NAGRADE: u pojedinačnoj konkurenciji za svaku kategoriju pehari za prva četiri    prvoplasirana natjecatelja, te medalje za prva četiri prvoplasirana para.
Nagrada za najstarijeg  i za najmlađeg natjecatelja.

8. NATJECANJE će voditi turnirski odbor na čelu sa vrhovnim sucem gosp. T. Brnčićem.

9. NATJECATELJI nastupaju na vlastitu odgovornost pa im preporučujemo da prethodno  obave liječnički pregled.

10. ORGANIZATOR zadržava pravo izmjene propozicija.

Organizacijski odbor
                                                                                                              STK „Godinjak“

* Propozicije Staro Petrovo Selo.doc (28 KB - (downloada: 149 ).)
* Propozicije Staro Petrovo Selo.pdf (227.6 KB - (downloada: 168 ).)
« Zadnja izmjena: Prosinca 15, 2012, 18:25:25 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Sijenja 03, 2013, 19:32:26 »

Navodno se iz Broda i okolice sprema dobar broj igrača put Starog Petrovog Sela  dobro i baš mi danas Gigi reče da probam iznajmiti autobus i da ja to sve povezem   Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Sijenja 06, 2013, 21:58:40 »

Definitivno mi je loš fotić,ali evo pokušat ću vam predočiti kako je danas bilo:

Prvo su se igrali parovi za zagrijavanje

Parovi do 50 godina

1.   BIBER Domagoj i Tomislav    (Vinkovci)
2.   HORVAT Ivan/LEPUR Zlatko  (Osijek/Vukovar)
3.   FERHATOVIĆ/MULALIĆ          (Sarajevo)
           ANTONIĆ /MILOŠEVIĆ           ( ??/Beograd)

Parovi 50 +

1.   HORVAT/AHMETOVIĆ  Esad (Zagreb/Sl.Brod)
2.   ĆUTUK Tomislav /Jakšić    (Osijek/Josipovac)
3.   TOMIĆ Ilija/MARKOVIĆ         (Zagreb/Godinjak)
           Huh? ne mogu isčitati imena jbg

« Zadnja izmjena: Sijenja 07, 2013, 11:57:57 Domacc, Razlog: Ispravljeno par prezimena » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Sijenja 06, 2013, 22:01:53 »

Pojedinačni dio

Kategorija 60+

1.   AHMETOVIĆ  Esad   (Sl.Brod,Budainka,Nova liga)
2.   TOMIĆ  Ilija               (Zagreb)
3.   GUDIČEK Rajko        (Osijek)
           HORVAT                   (Zagreb)

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Sijenja 06, 2013, 22:02:54 »

Kategorija 50-60 godina

1.   ĆUTUK Tomislav    (Osijek)
2.   HODAK Zlatko        (Novska)
3.   GULDAN  Darko     (Osijek)
           MARKOVČIĆ Vjekoslav  (Sl.Brod,Budainka,Nova liga)

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Sijenja 06, 2013, 22:03:57 »

Kategorija do 40 godina:
1.   BIBER Domagoj  ( Vinkovci)
2.   ŠKERL                   (Slovenija)
3.   CIKOJEVIĆ Damir (Novska)
          JURINIĆ  Matej    (SL.Brod,Graničar,Nova liga)

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Sijenja 06, 2013, 22:05:18 »

Kategorija 40-50 godina

1.   MILOŠEVIĆ Ljubiša  (Beograd ,Srbija)
2.   BERAKOVIĆ Mladen (Oprisavci , IMIA ,Nova liga )3.   FERHATOVIĆ             (Sarajevo , BiH)
           HINEK  Stjepan        (Sl.Brod,Strmac vet.,Nova liga )

« Zadnja izmjena: Sijenja 06, 2013, 22:05:48 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Sijenja 06, 2013, 22:34:06 »

Umor je prisutan u svim dijelovima tijela pa neznam što mogu suvislo  još napisati.

Prije svega upućujem čestitke organizatorima  dobro koji su se svojski potrudili da ovaj turnir bude bolji od prethodnog i tako svake godine.

Šampanjac za doček,nastup KUD-a za otvaranje turnira,švedski stol i na kraju večera uz živu svirku  gitara ..... bravo još jednom   dobro

Znam da mi se Rebus brine jer me ne vidi u kosturu ždrijeba,ali jbg danas nije bio moj dan  Wink , Izgubio sam od Miće Bogojevića iz Osijeka,foggyja iz Vinkovaca i onda još i povijesni trenutak moje karijere  Tongue poraz od gospođe Vesne Kovačević-Tomić iz Našica  dobro

Za napomenuti je i ovo:
osobno sam sudio meč Jurinić-Tomić Igor 3:2,desno od mene se završavao meč Biber Domagoj-Horvat Ivan 3:2,neposredno iza mojih leđa Jelinek-Slota Tamara 3:2,a odmah do njih Bera-Klobučar 3:2,dakle to je sve bilo praktično u isto vrijeme,a bilo je još Slota-Nožina 3:2 ,Cikojević-Jelinek 3:2 itd...itd   itd

Kao što se vidi bilo nas je dosta iz Nove lige ,a već nas u nedjelju očekuju  lokalni okršaji  Table Tennis

Obojao sam "naše" osvajače odličja,a posebno sam istaknuo Beru.
Naime dugo vremena sam s Akanom pričao zašto je Bera godinama osvajao 4 mjesta na ovom turniru,a eto ove godine je ušao u finale.Naravno Akan je došao do zaključka da je Bera ovogodišnjim transferom napravio pravi potez i da je pod mojim nadzorom njegov talenat došao do potpunog izražaja Cool
« Zadnja izmjena: Sijenja 06, 2013, 23:01:55 Mata » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Sijenja 07, 2013, 08:23:20 »

Prvo čestitke organizatorima na turniru, Mata je sve već napisao tako da ne ponavljam, dečki su se stvarno potrudili, svaka čast...
Turnir je bio stašno jak posebno kategorija do 40 godina...
Nakon hrpe 4 mjesta i diploma konačno sam osvojio pehar, doduše imao sam sreće kao u priči ali što se tu može.
U grupi sam dobio Jurakića i Jelančića a izgubio od Ferhatovića koji je slovio za jedinog čovjeka koji može dobiti Miloševića,(imao je  skor 2-2 s njim).
Kao drugoplasirani nisam mogao puno očekivati, očekujem prvo pretkolo s drugoplasiranim-Župan, Darko,Jergić itd, pa
onda četvrtfinale...Ljubiša, Vesna Tomić, Klobučar, Ferhatović. ali na sreću dobijam Orešića...3-1, a onda četvrtfinale- Klobučara- 3-2, kojega ne znam kada sam zadnji puta pobijedio.
S druge strane Hinek  je čistio put, dobivši Mulalića i Jergića u grupi i Mustafića i eto nas polufinalu... 3-0, Hinek je bio prilično zadovoljan plasmanom u polufinale pa se i nije nešto trudio...
U finalu nisam imao neke velike šanse...3-1 ali bio sam i zadovoljan s finalom...
Dok u paru s Gigijem katastrofa...Pereković mladi i Jularić su nas razbili..3-1, i to u prvom kolu...morat ćemo se pripremiti za pojedinačno...

http://www.radiong.hr/?d=1&id=10275
« Zadnja izmjena: Sijenja 08, 2013, 10:52:51 Bera11 » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!