Objavljeni su rezultati na web-u regije, a i ja sam malo osvježio kod nas na forumu.
http://www.slavonija-zapad.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=41&Itemid=37Ova liga se igra u tišini, nitko ništa ne komentira, ne najavljuje kao da ne postoji.
A koliko čujem i vidim puna je napetosti.
Prije svega čestitke jesenskim prvacima iz Brestovca koji nastavljaju nezaustavljivo svoj pohod ka prvom mjestu i ove godine. Bravo dečki.

Pretpostavljam da neće biti nikoga da prokomentira događanja od nedjelje, ali vidim da ima opet jedan rezultat w.o.
Obrazloženje na regiji je šturo :
Prijavili su ekipu sa dva igrača ( treći igrač je kasnio ) Nisu uložili pisani prigovor na odluku sudca o dodjeli pobjede
Priznajem imao sam poziva odmah u nedjelju da komentiram, provjerim bla-bla.
Navodno je igrač kasnio, ali je rečeno da će doći...
navodno je suparnička ekipa pristala igrati, ali je
navodno sudac potegnuo pitanje nedolaska u roku od 15 minuta. Na upit znam li za to pravilo potražio sam propozicije na HSTS-u (jer ih na regiji nema u tom obliku) i tamo sam pronašao nekakav rok od 30 minuta, a mi igramo po pravilima HSTS-a čini mi se . No dobro, možda ja i nisam našao prave propozicije.

Napisao sam i da je
navodno protivnička ekipa pristala. Zašto
navodno? Pa mislim da su imali stvarno volju da ih ne bi spriječio sudac u tome, makar otišli igrati na Vijuš...to nije zabranjeno dogovorom dvije ekipe . Ovako mi to izgleda da su pristali sa figom u džepu. Za javnost pristanak, a sa strane pritisak na suca da izvrši egzekuciju. Pogotovo jer se iz tablice vidi da je ovakav rasplet odgovarao upravo pojedincima i njihovim ekipama.
Ne znam razloge kašnjenja igrača, jedni kažu posao, drugi da je bio na kavi, treći da je bio na wc školjci zbog stomačnih tegoba, a mogao je biti i na nekoj ljepotici. I opet navodno
je igrač ušao u dvoranu upravo u trenutku kad je sudac potpisao zapisnik 0:4 w.o.

Ovako je završilo bez borbe (w.o.)... protivnička ekipa prevalila određene kilometre samo zbog jedne utakmice jer su svoj
derby susret odigrali valjda ranije sa svojim klupskim suigračima .
Poražena ekipa se nije službeno žalila, jer očijukanje na kavi to nije jbg.

Gledajući zapisnike, naravno studiozno na svoj način, primjetim neku nelogičnost.Čudno mi da jedan igrač nije nastupio u krucijalnom meču za ekipu.

Međutim od sudionika istog čujem da je igrao . Kako to da sudac nije to primjetio i potegao disciplinske mjere za lažno predstavljanje?

Ma koga briga za to...ionako se protivnička ekipa nije žalila.