SLAST
Travnja 17, 2026, 17:56:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. Otvoreno prvenstvo grada Križevaca  (Posjeta: 2997 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Veljae 14, 2013, 10:05:55 »

4.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca

1.Organizator:Stk Križevci pod pokroviteljstvom grada Križevaca
   Glavni sponzor:Butterfly Zagreb
2.Mjesto i vrijeme:Turnir će se održati 24.2.2013 u sportskoj dvorani Oš Ljudevita Modeca Potočka ulica 26 s početkom u 8:30 h.
3.Kategorije:
Seniori:do 40 godina
Veterani:40-49 godina   
Veterani:50-59 godina
Stariji veterani:60+
Parovi:Seniori i veterani do 49 godina
Veterani i stariji veterani 60+
4.Propozicije
Pravo nastupa imaju svi uredno prijavljeni igrači(registrirani i neregistrirani).U pojedinačnom djelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svaki sa svakim a prva dva iz skupine nastavljaju natjecanje klasičnim K.O sustavom.
Organizator će odrediti nositelje prema sljedećim kriterijima:
Rang lista HSTS-a,Osobna procjena Vrhovnog suca,Rang lista Sokaz-a
Svi susreti igraju se na 3 dobivena seta.Turnir će se igrati prema odredbama pravilnika o sustavu natjecanju i pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a.Parovi će se igrati po K.O sustavu,a nositelje će odrediti Vrhovni sudac.
Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled prije nastupa na turniru.Kategorije u kojima se prijavi manje od 4 natjecatelja neće se održati.
5.Prijava:
Prijave se primaju na broj mobitela 0958670925 Kranjec Dražen ili pola sata prije početka turnira.Prijavnina iznosi 100 kn.U prijavninu je uključen doručak švedski stol,ručak dvije vrste jela i piće po želji.
6.Nagrade:
Organizator će nagraditi 4 najbolje plasirana igrača svake kategorije sportskim trofejima buteljom vina,majicom i svakog prvog u pojedinačnoj kategoriji trenirkom Butterfly.
Nagrada za najstarijeg i najmlađeg igrača
Nagrada za najboljeg igrača i najslabije plasiranog igrača
Nagrada za najvjernije igrače turnira 6 nagrada
7.Vrhovni sudac je gospodin Damir Komerički

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Veljae 14, 2013, 10:42:36 »

Nagrada za najboljeg igrača i najslabije plasiranog igrača

Ajmo Mata, imamo 50% šansi za jednu od ovih kategorija  Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Veljae 16, 2013, 09:53:40 »

Meni je dosta da sam najgori u NL  Wink, ne trebam praviti  sprdnju od sebe širom Hrvatske  sram

Zar neće ista ekipa od prošle godine u KC/KŽ županiju  ?  nemam pojma
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Veljae 24, 2013, 16:16:44 »

Javljeno mi je da objavim, da je interventna skupina Novoligaša prošla kao bosa po trnju u Križevcima  lol
Predsjednik Stjepko.......ostao u tunelu (grupi) , a svjetla niotkud  Grin
Majstorović Ivica.......... isto kao i preCjednik  Tongue
Nožina Antonio ............ on je izašao iz tunela, ali cesta prekopana i nema dalje  kk
Dabić Dario.................. osvojio 3. mjesto  dobro u polufinalu izgubio od pobjednika Grantvegera  boxing vodio 2:0 i pukao mu reket  sram
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Veljae 24, 2013, 20:17:01 »

Kako imam svoje ljude i u Križevcima dobio sam i neke slikice  dobro

Kako sam javio nije baš bilo sjajno, ali eto Nova liga šalje svoje igrače diljem Hrvatske, a jbg ne možemo stalno pobjeđivati.  Wink

Evo slika dvorane u kojoj se igralo:

Meni ovdje na slici djeluje kao da su naši dečki bili sumnjivi organima reda pa su ih posjeli na klupu za ispitivanje  Grin

Slika pobjednika i osvajača trofeja:

I par slika našeg Daria i njegovih trofeja koje je jedva potrpao u torbetine koje nosi sa sobom:

Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #5 : Veljae 24, 2013, 20:35:18 »

Ne smijem ništa napisati za predsjednika oko igre, slijedi mi suspenzija, stoga... Kako je moje drvo puklo samo od sebe, za nepovjerovati, a za kupnju tog drveta trebam čekati 2, 3 tjedna i više, najbliže drvo mom puknutom Excaliburu je predsjednikov Tomahawk, Zahvaljujem se predsjedniku što će mi posuditi da sljedećih mjesec dana igram s Tomahawkom dok ne dođe Excalibur. Hvala, hvala predsjedniče  Smiley Wink Cheesy
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #6 : Veljae 24, 2013, 21:43:16 »

ajde dario ne izvlaci se.. Namjerno si reket slomio da imas opravdanje za kupnju novog. Jer sam ti ja rekao da mjenjas rekete ko carape a ti si reko da ti je ovaj savrsen i da nema boljeg. A u biti hoces taj predsjednikov probat.. Prokuzio sam te mudrijasu! Cheesy  Police
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Veljae 24, 2013, 22:29:54 »

Dario, ništa se ne sekiraj...imam ja za tebe ona 4 svoja reketa...samo tebe čekaju  Grin Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #8 : Veljae 25, 2013, 00:02:57 »

To ne bih uzeo ni za 20 kn  Tongue. President Stjepan se ne javlja, toga se bojim  doh Shocked, nadrapao sam kad me "opere" hahaha, uh, što se bojim  lol lol rocker
« Zadnja izmjena: Veljae 25, 2013, 00:06:31 zg » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #9 : Veljae 25, 2013, 07:12:39 »

Moram još istražiti neke sumnjive okolnosti pucanja tog reketa,u tijeku meča u publici je proradila kladionica,postoji tračak sumnje.Nakon razmatranja i pregledavanja snimke donijet ću nepravednu odluku.Osim toga,za vrijeme mog meča jedini njegov savjet je bio-iskoči.Ma zamisli!!!!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Veljae 25, 2013, 11:15:35 »

U nedjelju, 24.2.2013. održano je 4.Otvoreno prvenstvo grada Križevaca. Sudjelovalo je 55 igrača iz cijele Hrvatske. Kategorije na turniru bile su Seniori do 40 godina, veterani 40-49 godina, veterani 50-59 godina, najstariji veterani 60+. Viktor Grantverger obranio je titulu pobjednika seniorskog dijela i tako Viktor Grantverger i Branko Mikulec imaju 2 naslova seniorskoga djela. Ovaj turnir organizatori smatraju najjačim turnirom u Hrvatskoj tako i misle i igrači koji su došli na turnir.

Nagrade:
1.mjesta: Pehar,medalja,butelja vina majica KTC d.d,trenirka Butterfly
2.mjesta: Grb grada Križevaca,medalja,butelja vina,majica KTC d.d,
3.mjesta: Tanjurić s bilikumom,medalja,butelja vina,majica KTC d.d
Nagrade za parove: 1.mjesto Pehar medalja 2.mjesto medalja tako i 3 mjesto

Organizatori su još podijelili nagrade za najvjernije igrače za najboljeg igrača, najslabijeg igrača, najmlađeg igrača i najstarijeg igrača.

Najvjerniji igrači turnira su: Damir Sukačić-Suky, Vlatko Hajdin, Igor Vesernjak, Đuro Paher, Željko Pintar i Tomislav Brnčić.

Najbolji igrač turnira je Viktor Grantverger

Najslabiji igrač je Kristijan Kežman

Najmlađi igrač je Emilio Grobenski

Najstariji igrač je Branko Glavočić

Nagrade za najvjernije igrače pobrinuo se sponzor Zepter.

Seniori do 40 god

1.Viktor Grantverger (System)

2.Danijel Lončar (Podravka)

3.Dario Dabić (Kutina)

3.Dario Ilijić (Samobor)

Veterani 40-49 god

1.Damir Prstec (Srdoći)

2.Damir Ozvačić (Sloga)

3.Dražen Matoničkin (Koprivnica)

3.Damir Belaj (Sračinec)

Veterani 50-59 god

1.Petar Mačešić (Agronomski fakultet)

2.Božidar Križanec (Sračinec)

3.Josip Repalust (Draškovec)

3.Vlatko Hajdin (Ljubeščica)

Stariji veterani 60+

1.Zvonko Milković (Odra)

2.Tomislav Brnčić (Nova Gradiška)

3.Luka Hudjev (Sveta Nedjelja)

3.Duro Paher (Sloga)

Parovi do 49 god

1.Viktor Grantverger,Đuro Paher (System,Sloga)

2.Damir Prstec,Petar Mačešić (Srdoći,Agronomski fakultet)

3.Dario Ilijić,Damir Ozvačić (Samobor,Sloga)

3.Damir Belaj,Franjo Vrtar (Sračinec)

Parovi  50+

1.Tomislav Brnčić,Josip Šestanj (Nova Gradiška,Koprivnica)

2.Željko Pintar,Žarko Inhof (Koprivnica,Virovitica)

3.Božidar Križanec,Vlatko Hajdin (Sračinec,Ljubeščica)

3.Luka Hudjek,Kujundžić Kemil (Sveta Nedjelja,Zagreb)
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #11 : Veljae 25, 2013, 11:36:11 »

Citat:
Ovaj turnir organizatori smatraju najjačim turnirom u Hrvatskoj tako i misle i igrači koji su došli na turnir.

Ako su mislili baš skroz na rekreativne turnire, onda možda i je među jačim turnirima ili najjači pretpostavljam uz Ljubeščicu. Ne poznajem baš sve rekreativne turnire, ali nije ovaj turnir nešto posebno jak ni da se tu igra neki prejaki pingač. Bilo je u svakoj kategoriji 3, 4 jako lijepa i zanimljiva meča, ali to je to. Sve ostalo je solidno. Organizatori su se zbilja potrudili.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Veljae 25, 2013, 11:44:58 »

Namjerno sam i ja to c/p  Wink da vidim da li ste i vi to rekli koji ste bili.

No opet , kad se pogleda da je Antonio "samo" prošao grupu, a Majstor i Stjepko "čak" ni to  Tongue ima možda istine  rocker

Citat: Stjepko
Osim toga,za vrijeme mog meča jedini njegov savjet je bio-iskoči.Ma zamisli!!!!

Odmah mi je pao na pamet naš meč sa PP kad su nam kolege vikale stop kad njihova loptica uleti u našu arenu  Grin.
Ja kažem "ne morate vi nama vikati stop"....odgovor od njih je bio "...pa možda ćete nam stati na lopticu..."

Pa kako ćemo stati na lopticu kad ne možeš provući papir ispod naših nogu dok igramo  sram
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Veljae 25, 2013, 12:13:04 »

Haha, dobra, dobra. Tijekom jednog susreta, relativno često se dogođalo da loptica prođe kroz arenu, a protivnik vikne stop s tolikom radošću, od stola diže zicere, i naravno da je sretan jer je eto, stop. Adam da diže zicere, on bi se "naljutio" da mu netko vikne stop  Cheesy
« Zadnja izmjena: Veljae 25, 2013, 12:13:49 zg » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!