Hoće li imati "snage " netko od aktera
Daj Đuka scooliraj se pa naravno da će napisati da su igrali

čak i ako nisu.
Ne želim vjerovati u ova naklapanja, ali AKO se stvarno nešto sumnjivo dogodilo to nije fair prema drugima. Jer drugi su onda budale koje pojedinci i dalje

Ali kaže stara narodna, "...tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se razbije..." , ima primjera iz bliske prošlosti , od lani ili prije 2 godine.
Naravno , nedokazivo je jer postoji zapisnik i toga se treba držati. Lani je jedan zapisnik bio ispeglan i ispisan tako da nema šanse da je pisan na sudačkom stoliću, ali je ipak prošao. Pa nećemo nositi potpise na krim obradu? Ali ovi više ne igraju

Ili sjetite se prije 2 godine kad jedna ekipa nije igrala 6 utakmica u gostima, a uredno igrala domaće utakmice i u zadnjem kolu oderala Sisak koji je umjesto na 2. završio na 5. mjestu. A ova ekipa se raspala i sad krenula iz 4. lige.

Ja sam jučer pitao za rezultate jer nisam htio na svoju ruku upisati pobjede 4:0 b.b. pošto ja nisam nitko i ništa, rezultate objavljujem zbog svih nas i nisam htio da netko pomisli da sam namjerno nekome oduzeo bodove.Tko sam ja da oduzimam bodove?
AKO u ovim naklapanjima ima istine onda je to žalosno i jadno, samo moralno dno