SLAST
Lipnja 09, 2026, 16:33:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 19. i 20. KOLO (17.03.2013.)  (Posjeta: 6411 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zinhof
**
Klub: neregistrirani igrač

« Odgovor #15 : Oujka 18, 2013, 11:56:39 »

ja sam dobio poruku da brod ima problema sa prijevozom i da neće doći pa nisam niti išao u dvoranu - došao sam popodne gledati utakmicu sa OŠB2 i tamo su mi rekli da su isti malo kasnili i da je ipak odigrano - to je sve što ja znam - pozdrav
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Oujka 18, 2013, 11:58:52 »

Iz ovih komentara i "naknadno" slanih zapisnika očito da nešto nije u redu sa utakmicama Novske i Virovitice sa Brodom... Huh? Huh? Da li je Brod uopće igrao ove susrete???
Hoće li imati "snage " netko od aktera da kaže što se ustvari dogodilo i da demantira ova naša "naklapanja" Grin Grin
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Oujka 18, 2013, 12:24:27 »

Izgleda da će Bond007 morati provjeravati kilometražu na vozilima i naplatu cestarine da se utvrdi što se desilo a i onaj zapisnik je...što reći...a potpisi...ah...

Možda bi bilo realno predložiti da se i 2. liga igra turnirskim principom kao i niže lige ako je nekima problem skupiti novce za putovanje. Nije sramota nemati novaca, ali nije fer ne igrati a praviti se kao da se igralo. To vrijedi za sve ekipe i lige.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Oujka 18, 2013, 13:31:36 »

Citat: Đuka
Hoće li imati "snage " netko od aktera

Daj Đuka scooliraj se pa naravno da će napisati da su igrali  naravno čak i ako nisu.
Ne želim vjerovati u ova naklapanja, ali AKO se stvarno nešto sumnjivo dogodilo to nije fair prema drugima. Jer drugi su onda budale koje pojedinci i dalje  party
Ali kaže stara narodna, "...tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se razbije..." , ima primjera iz bliske prošlosti , od lani ili prije 2 godine.
Naravno , nedokazivo je jer postoji zapisnik i toga se treba držati. Lani je jedan zapisnik bio ispeglan i ispisan tako da nema šanse da je pisan na sudačkom stoliću, ali je ipak prošao. Pa nećemo nositi potpise na krim obradu? Ali ovi više ne igraju   nema sanse
Ili sjetite se prije 2 godine kad jedna ekipa nije igrala 6 utakmica u gostima, a uredno igrala domaće utakmice i u zadnjem kolu oderala Sisak koji je umjesto na 2. završio na 5. mjestu. A ova ekipa se raspala i sad krenula iz 4. lige.  sram

Ja sam jučer pitao za rezultate jer nisam htio na svoju ruku upisati pobjede 4:0 b.b. pošto ja nisam nitko i ništa, rezultate objavljujem zbog svih nas i nisam htio da netko pomisli da sam namjerno nekome oduzeo bodove.Tko sam ja da oduzimam bodove?

AKO u ovim naklapanjima ima istine onda je to žalosno i jadno, samo moralno dno  sram
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Oujka 18, 2013, 14:01:41 »

No da se ja vratim na temu 2 HL.
Graničar je i matematički prvak   champion i ovim putem im čestitam na tome i želim puno sreće u kavlifikacijama za 1 HL istok  dobro
Borba za pehare je i dalje otvorena. Sisak je najbliži 2. mjestu, a sasvim blizu trofeju su Sibinj, Požega i Novska
Brod i Strmac u zadnjem krugu odlučuju tko će biti 11. a tko 12..

Zanimljivo i uzbudljivo do samog kraja kao i prije 2 godine  borba
« Zadnja izmjena: Oujka 18, 2013, 14:02:14 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Oujka 19, 2013, 10:24:35 »

Na web-u regije su izašli zapisnici i sve što uz to ide, pa sam i ja malo prepisao i imate i ovdje u raznim bojama...skorove nisam ...još  Wink
Evidentirano

Bond007
*
Nova Liga: NE
Klub: NE

« Odgovor #21 : Oujka 19, 2013, 13:46:52 »

iz zapisnika se vidi da se igralo iako nisu svi isti igrači ali valjda nisu uskladili priče možda ipak strmac pobijedi u zadnjem kolu i sve to poništi
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Oujka 19, 2013, 18:09:47 »

Evo sam i ja malo uredio skorove...bogme Optika Zorko rastura  Grin Vedran 1. mjesto, bivši OZ 2. Jurinić  i sadašnji OZ Cikojević 3. mjesto  pet (naravno sve pod temom Tablice  Cestitamo )

A u dva posljednja kola neka pobjede bolji, spretniji, sretniji  Table Tennis . Domaćini neka ispeku nešto na ražnju, a gosti neka donesu pijaču  pice pa tko koga  lud?!

Citat: Bond007
ali valjda nisu uskladili priče

Ne očekuješ valjda da se na ovom forumu provode istražne radnje  Tongue ili da mi idemo uzimati otiske prstiju sa zapisnika ili da tražimo treći primjerak uplatnice, pardon zapisnika  naravno

« Zadnja izmjena: Oujka 19, 2013, 18:10:31 Mata, Razlog: dodavanje točke i zareza dok Rebus nije primjetio » Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #23 : Oujka 20, 2013, 11:37:52 »

http://www.stk-osb.hr/forum/viewtopic.php?f=18&t=2177

Cikojević - Gavran
http://www.youtube.com/watch?v=nF5YC5SW_qA&feature=plcp&list=PLGLL4pNw3_tYSt0oS5k3UvvozKPjosTiD

Hodak - Vukovarac
http://www.youtube.com/watch?v=yw-FykmfTJc&feature=plcp&list=PLGLL4pNw3_tYSt0oS5k3UvvozKPjosTiD

Lauter - Župan
http://www.youtube.com/watch?v=fY9WFl45s8k&feature=plcp&list=PLGLL4pNw3_tYSt0oS5k3UvvozKPjosTiD

Cikojević/Lauter - Vukovarac/Župan
http://www.youtube.com/watch?v=T4C3QgIP5hQ&feature=plcp&list=PLGLL4pNw3_tYSt0oS5k3UvvozKPjosTiD

Cikojević - Vukovarac

http://www.youtube.com/watch?v=CKzvk6vn5NU&list=PLGLL4pNw3_tYSt0oS5k3UvvozKPjosTiD
« Zadnja izmjena: Oujka 20, 2013, 11:41:21 zg » Evidentirano
Bond007
*

« Odgovor #24 : Oujka 21, 2013, 08:45:55 »

prijatelju zg imaš li snimke drugog meča da se ispričam ljudima za sumlje
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #25 : Oujka 21, 2013, 09:56:22 »

prijatelju zg imaš li snimke drugog meča da se ispričam ljudima za sumlje

Dobaaar   Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Oujka 21, 2013, 10:28:08 »

Nije to zg snimao .
Kad otvoriš naslovnicu portala imaš dolje lijevo YT kanale, mess501,Novska i Sibinj pa pretražuj , ako nema bit će
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #27 : Oujka 21, 2013, 17:45:25 »

Ja sam to samo copy-paste za one koje zanima... Nemam pojma hoće li biti ikakvih snimki
Evidentirano
Bond007
*

« Odgovor #28 : Oujka 23, 2013, 22:54:30 »

šteta baš sam htjeo pogledati taj dramatičan meč
ništa onda gurnimo i ovo pod tepih i gurajmo dalje
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #29 : Oujka 24, 2013, 06:32:30 »

Onda dođi danas u G. Bogićevce tamo se igraju pravi mečevi  Tongue , a imaju i tepisi  dobro
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!