SLAST
Travnja 20, 2026, 00:00:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: IGEA-Podravka derbi za prvaka 1 HL istok  (Posjeta: 2172 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Oujka 16, 2013, 17:45:59 »

Cijeli meč:

http://www.youtube.com/watch?v=LwpV3c6gwdA&feature=youtu.be

Ovdje sam ja pokušao izrezati samo najbolje poene:

http://www.youtube.com/watch?v=EaWub9zIOL8&feature=youtu.be

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Oujka 16, 2013, 20:27:37 »

A ja cijelo vrijeme živim u zabludi da znam što je i kako se vuče spin  Sad
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Oujka 16, 2013, 20:32:13 »

Jel Matija Barić igra s nekim drugim beksajdom u OŠB gdje mu nitko ne može izvući spin niti ĐĐ dizalicom? jesi lud?!
Ovdje koliko vidim topspin, skoro drajf na rez do zuba... klanjanje
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 16, 2013, 22:55:35 »

Tajna je u Taraflexu  pet ne bi ovi momci ovako derali na pločicama  naravno

Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #4 : Oujka 17, 2013, 10:25:44 »

Moji dojmovi su drugačiji. Eto, kad su spomenuti OŠB-ovci, prokomentirat ću to detaljnije iz svog kuta.

Istina je da je Barić dobio glat OŠB-ovce prije kojih mjesec dana, Fiću i Jopu. Filip nije nikad ni znao igrati protiv obrane, niti je taj rang igrača, a za pobijediti Barića, treba više od filozofije i demagogije...

Dok Jopi nije bio dan, Horvat ga je isto razmontirao u tom meču, i tko se ne razumije u stolni tenis, pomislio je kako Horvat ubija, kako Jopa nema šanse, a samo tjedan dana nakon toga, Jopa dobije u Krapini Horvata, zatim Jardasa i izgubi 3:2, peti set na 9 protiv Bakača, a tko ne zna, to su sve poznata eminentna imena u stolnom tenisu koja vrijede. Tako da, moji dojmovi nisu da Barić ima nešto ekstra rez, niti da je to problem većini prvoligaša, njegova jačina je u glavi, napadu, i promjeni ritma. Rez, ništa spektakularno, osrednje, i bez problema svaki OŠB-ovac može povući spin na taj rez. To odgovorno tvrdim. Za pobijediti Barića treba biti raspoložen, utreniran, i zagrijan tj. pripremljen za obrambenjaka. A u tom meču na videu, reza nekog ni nije bilo jer Lončar servira dugu servu na bekend, i odmah pljus, gdje nema prilike ni za vraćanje loptice na stol, a kamoli nekih rezova.

Tomi, standardno ok igra protiv obrane, ali nema treninga. Zato Damir ima treninga, i u ZG je dobio Barića.

Da se ne bi krivo protumačilo, Barić je super igrač, nema govora, ali vrijeme ne radi za defanzivce jer se protivnici privikavaju...

Lončar, suludo je išta objašnjavati. Tko zna zna, a on definitivno zna. Nisam nešto puno upućen u tijek njegove karijere, ali koliko znam, dio svoje stolnoteniske karijere je proveo u Francuskoj, imao trenera defanzivca, i trenirao jedan period s Kinezom. U Križevcima na turniru je izgubio od Grantvergera, dosta iznenađujuće, s obzirom da ga je dobio glat prije toga, ali to je sport. Za imati takvu spinčinu, baš u Križevcima Lončar je pričao o tome, svaki trening, trener mu baca many balls, i rade na tehnici, i za određeni period, eto bombe od spina. Tako da Bera, imaš šlifa, potencijala, samo traži od šefa u pošti da te svaki dan pusti dva sata ranije s posla, ili umjesto što pijete kave na pauzama, uzmi si privatnog trenera i deri, mlad si, ima još nade za tebe Smiley

Nevezano za ovu temu. U Brodu ima dobrih igrača i to mi je drago, ali za mene, od rekreativaca, Akan je number one. Može on izgubiti, i gubi, zbog godina, mijenjanja reketa, stila igre, i nije to više to, ali on je ipak znalac za obranu u ovom rangu, za svoje godine. Koji god reket uzme, i dva beksajda, sa svime igra jednako dobro, i to je velika rijetkost. Svaka čast. Nekima daš beksajd umjesto trave, jasno je koliki bi omjer imali, i koga bi tek onda dobivali... To je samo moje mišljenje.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Oujka 17, 2013, 12:10:12 »

Tajna je u Taraflexu  pet ne bi ovi momci ovako derali na pločicama  naravno

Bogme Mata, da je nama tako nešto i ti i ja bi uštedili na patikama...doduše, ti si već bio počeo štediti i dok se igralo kod tebe na pločicama  Grin Grin
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Oujka 17, 2013, 12:12:13 »

Nevezano za ovu temu. U Brodu ima dobrih igrača i to mi je drago, ali za mene, od rekreativaca, Akan je number one. Može on izgubiti, i gubi, zbog godina, mijenjanja reketa, stila igre, i nije to više to, ali on je ipak znalac za obranu u ovom rangu, za svoje godine. Koji god reket uzme, i dva beksajda, sa svime igra jednako dobro, i to je velika rijetkost. Svaka čast. Nekima daš beksajd umjesto trave, jasno je koliki bi omjer imali, i koga bi tek onda dobivali... To je samo moje mišljenje.

Ovo za Akkana i ja potpisujem. Daj mu lopatu i nakon 2 seta već je opet u igri kao da je samo s njom trenirao...  klanjanje klanjanje
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Oujka 18, 2013, 09:53:25 »

Ja bih na ovom Taraflexu igrao i bez čarapa jbg , a mislim da bih čak i spinove vukao  poop
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Oujka 18, 2013, 10:14:40 »

Možda da mi stavimo Taraflex na rekete...još samo da netko udari by ITTF na to  Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!