SLAST
Travnja 17, 2026, 17:54:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: USKRŠNJI TURNIR  (Posjeta: 6053 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #15 : Oujka 28, 2013, 17:00:07 »

Najava događaja: 1. HL – istok, OŠB dočekuje Mihovljan i Čakovec, “Uskrsni turnir” u ponedjeljak

30.03.2013. na Veliku subotu igrači Obrtničke škole – Brod igraju posljednje mečeve u Slavonskom Brodu za sezonu 2012/2013. U prijepodnevnom terminu od 11.00 sati protivnik je STK Mihovljan iz istoimenog mjesta. Ekipa Mihovljana je davno osigurala opstanak, a po rezultatima i sastavu iz prošlog kola nema nekih većih ambicija. U jesenskom djelu igrači Obrtničke škole – Brod doživjeli su poraz od 2:4 i bilo bi lijepo uzvratiti istom mjerom pred svojim navijačima. Ekipu Mihovljana predvodi njihov najbolji igrač Nino BUJAN koji je 5. igrač po skorovima, ali nije igrao u prošlom kolu. Uz njega su igrali najčešće Nikola i Ivan MIKAC te Tomislav MARUŠIĆ.

U poslijepodnevnom terminu od 16.00 sati u goste stiže MSTC Čakovec stari poznanik i suparnik u 1. HL istok. Ekipa OŠB je uvjerljivo slavila jesenas u gostima sa 4:1 i za očekivati je sličan rezultat i u subotu. Za goste  nastupaju Igor TKALEC, Nikola MAGDALENIĆ, Samir KUČEVIĆ, Bruno DAMJAN i Karlo JAMBOR. Gosti nisu još matematički osigurali opstanak u 1. HL pa se očekuje zanimljiv i neizvjestan meč no nadamo se da je ekipa OŠB dovoljno kvalitetna da pobjedi ovu utakmicu. Za subotnje utakmice kandidiraju Tomislav KLAIĆ, Josip ARBANAS, Filip JURKOVIĆ i IVAN GARIĆ.

Na inicijativu mladog trenerskog para Daria DABIĆA i Tomislava KLAIĆA u dvorani Obrtničke škole – Brod u ponedjeljak 1. travnja će se održati stolnoteniski turnir za sve ljubitelje stolnog tenisa u Slavonskom Brodu i okolici. Igra se samo jedna kategorija u pojedinačnom natjecanju bez obzira na godine i spol. Cilj turnira je druženje povodom Uskrsnih blagdana, uz puno igre, a prihod od ovog turnira će se iskoristiti za kupnju sportske opreme potrebne za treniranje u klubu. Prema dosadašnjim informacijama već sad se najavilo oko 50 natjecatelja i očekuje se zanimljiv turnir. Početak natjecanja u 16.00 sati

Svim igračima STK “Obrtnička škola – Brod” i njihovim obiteljima, svim članovima uprave kluba, prijateljima i navijačima kluba, sponzorima, svim stolnotenisačima i drugim sportašima, svim ljudima dobre volje  SRETAN USKRS želi Administracija web stranice i foruma STK “Obrtnička škola – Brod”!
« Zadnja izmjena: Oujka 29, 2013, 16:33:10 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #16 : Oujka 29, 2013, 16:34:14 »

Za sada 56 prijavljena igrača, brojka će se, vjerujem, povećati na 60 !
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #17 : Oujka 29, 2013, 21:49:45 »

Moramo se potruditi oko organizacije da sve bude na nivou. Nadamo se da ce svi biti zadovoljni, odaziv je jako dobar. Jos moramo smisliti kako cemo postaviti stolove, da bude najefikasnije...

Na turniru ce se prodavati pice i sportska oprema.

pozdrav svima!
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #18 : Oujka 30, 2013, 19:44:07 »

Bilo je nekih odustanaka, ali za sada je prijavljeno 60 igrača. Dvorana je namještena. Super raspored. Svi koji ne igraju, pozvani su, barem da svrate i pogledaju dobrog stolnog tenisa u ugodnom društvu...
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #19 : Oujka 30, 2013, 21:24:29 »

Raspored stolova je odlican, malo neobican ali efikasan.. Nadamo se da ce ljudi biti zadovoljni..
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #20 : Oujka 30, 2013, 21:30:54 »

Tomi, nemoj plašiti ljude  lol, raspored je drugačiji, ali bolji, komotniji, više mjesta ima za igru, više mjesta za ljude, bolji pregled...  rocker
« Zadnja izmjena: Oujka 30, 2013, 21:31:34 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #21 : Travnja 01, 2013, 10:07:13 »

Evo sad me zove Šulina kaže dovest će na turnir Atikovića i Roka Tošića a jako vekike šanse su i da dođe Tan Ruiwu...Bit će to sjajan turnir... Smiley
Evidentirano
BABLER
**
Nova Liga: SIBINJ
Klub: SIBINJ

« Odgovor #22 : Travnja 01, 2013, 11:16:55 »

1. Aprilililili !!!  ludi  potrcanko
Evidentirano

" Ko tebe forehand-om, ti njega kamenom..."
                                        dr.N.Babler
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #23 : Travnja 01, 2013, 11:24:07 »

Stižem čak i ja ali samo ako dolazi Roki i igra "travom"  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #24 : Travnja 01, 2013, 14:29:48 »

Uff,  nema pojma danas sve pršti od zajeba pa ne znam tko laže a tko ne  sram

Kod mene je i posljednja nada umrla za dolazak tako da vam želim da se izigrate , zabavite i slobodno danas kradite poene jer je takav dan  Grin

Kako su mi se neki javili da imaju nekih starih guma neka ih ponesu i predaju kod Daria (on ima veliku torbu  Tongue ) , a ja ću već nekako doći do njega i poslati onim dečkima koji su me zamolili.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #25 : Travnja 01, 2013, 23:22:21 »

Lijep turnir...sve proteklo u najboljem redu...većina se naigrala...i nije se čak ni previše čekalo na razigravanja nakon grupa...idući turnir će vjerojatno biti bolji...i u nazočnosti Mate Stavljača...osjetio se njegov nedolazak...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #26 : Travnja 02, 2013, 10:35:41 »

Organizacija odlična ,kako sa stolovima tako i sa pićem u hodniku škole.Takmičara iz svih krajeva Slavonije...
Osijek,Đakovo,Novska,Brod i okolina itd.
Bio sam samo promatrač jer sam se iskrcao pred OŠB u zadnjem trenutku Angel Grin tako da "iz glave" mogu nešto o statistici.
14.grupa sa 4. igrača,četvrtfinale 8.najboljih - Arbanas J., Garić I.,Zorko V. Grin champion,Kraljević B.,Cikojević D.,Čanić D.,Dervišević Z., ...osmog  se ne mogu sjetiti (jedan od Župana??-Abram nije mogao među osam jer je izgubio od Vedrana koji je Akana dobio za polufinale).
nastavak slijedi...
« Zadnja izmjena: Travnja 02, 2013, 12:09:41 Đuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #27 : Travnja 02, 2013, 10:44:03 »

Osvajači odličja:

Pobjednik utješnog dijela i dečko koji se namučio protiv Rebusa:  Wink

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #28 : Travnja 02, 2013, 11:58:39 »

Eto, nema nam Mate na turniru pa u ponoć nisu izašli rezultati  Grin Grin

Pobjednik utješnog dijela i dečko koji se namučio protiv Rebusa:  Wink

Eto, dečkić je letio kao 'tica Gavran i uspješno doletio do prvog mjesta, inače da nije, to bi onda bio susret starih pajdaša Rebusovaca u "malom" finalu  Grin
Jedino mi je bilo žao malog Pudića koji je izgubio na 5. setova..na kraju meča suze u očima...ali svejedno je bio 2. u grupi i otišao među jake igrače, a ja sam se zato naigrao do mile volje  Grin Grin
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #29 : Travnja 02, 2013, 12:27:40 »

Nadao sam se da je Dario poslao Mati pisanu statistiku da ne moram izvlačiti iz glave Tongue Tongue...ali ću pokušati složiti četvrtfinale.
Zorko-Dervišević 3-0 ...akan više mislio na ožujsko
Garić I.-Cikojević 3-2 ...cik vodio 2-1 i ostao bez snage,fantastičan susret za gledanje
Arbanas J.-Čanić D. 3-0..domacc nešto pokušavao,ali premalo za super Josipa
Kraljević-Župan mlađi ??...nisam siguran ,ali mislim da je ovo bio par za prolaz u polufinale

Arbanas J.-Kraljević  3-2...premda je božo vodio 2-1 i imao 5-1 i 10-9 u petom Josip je uspio okrenuti na svoju stranu te dobiti ovaj dramatičan susret.

Garić I.-Zorko 3-1...premda je poveo sa 1-0 i bio ravnopravan do sredine drugog seta Vedran u ovom trenutku nije mogao protiv motiviranog Ivana.

Arbanas J.-Garić I.  finale koje nisam stigao pogledati,vjerujem da je bilo super tenisa što i priliči akterima susreta... ne znam ni rezultat,ali po sjaju medalje čini mi se da je Arbanas J. uzeo finale ,a i pobjednici stoje u sredini ,hm jelda...ako griješim molim hitni ispravak.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!