SLAST
Travnja 24, 2026, 12:42:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 21. i 22. kolo (14.04.2013. u 10.00 i 14.00)  (Posjeta: 5325 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Travnja 21, 2013, 12:16:03 »

Sportski dio: koliko sam jučer uspio saznati Sisak ide u kvalifikacije, a one bi se vrlo vjerovatno trebale igrati u Slavonskom Brodu 

Što se tiče ostalog izrečenog tj napisanog, što reći ? Koju poruku poslati ?
Umjesto priče o izjednačenosti lige gdje skoro svatko svakoga može dobiti dobili smo(ste) sumnje.
Ništa novo u HR sportu općenito. Nije ni  Table Tennis iznimka. Žalosno , ali istinito  Angry
Evidentirano

cik

« Odgovor #16 : Travnja 22, 2013, 11:19:25 »

Citat: Domacc
i zašto cik nije objavio zapisnik kao i svaki put do sada da se vidi tko je igrao s kim.

Pozdrav. Cijeli zapisnik slučajno nije objavljen odmah jer sam pisao sa mobitela i jer smo po povratku iz Siska išli u Kutinu gledati utakmice 3. HL. Slučajno, jer se zna da ja obično idem na utakmice iz noćne smjene ili nakon utakmica žurim u noćnu.

Citat: Bond007
trovanje hranom sam spomenuo kao jedan od mogućih razloga neigranja u istom sastavu u 10.00 i 14 sati
Po mojim informacijama Sisak i Virovitica su utakmicu odigrali ranije dan ili dva, a Sisak i Novska su igrali 14.04.2013. u 10h. A tko će igrati u kojem sastavu to je njegov izbor. I Novska se krpa pola sezone jer je Lauter odsutan.

ne znam zašto neki zapisnici nisu objavljeni kao ni videozapisi koje pratim.
Isto što kaže Domacc za obradu i postavljanje treba vremena. Ja ih ne postavljam zbog male brzine uploada, nego samo obrađujem.

ja mislim da ovo isto uopće nije igrano ali ne kažem da je to sigurno točno pa sam zato napisao da se igrao "dopisni šah"
Svatko ima svoje mišljenje, ali kad bi se igralo "dopisno" ili kad bi se puštali mečevi onda ja sigurno ne bi igrao. Niti bi igrao 2.HL niti Novu ligu niti hrpu turnira i prijateljskih utakmica. Baš mi se da mijenjati i tražiti smjene na poslu i onda igrati "dopisno".
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #17 : Travnja 22, 2013, 14:06:01 »

Što se tiče Novske, pobjeda ne bi smjela biti upitna protiv bilo kojeg sastava Siska jer u fantastičnoj ste formi ovo proljeće 9/2 omjer pobjeda u odnosu na jesen 6/5 -  (šteta za vas što je sezona 'već' gotova).

A tko će igrati u kojem sastavu to je njegov izbor.
Onako s pravne strane ekipa ima PRAVO igrati u kojem god sastavu želi no mislim da postoji neki članak u kojem piše i da ima OBAVEZU igrati u najjačem sastavu kad to može.
Smiley

Bilo kako bilo, sezona je gotova. Table Tennis Nema price Cestitamo
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #18 : Travnja 22, 2013, 14:12:42 »

... jer se zna da ja obično idem na utakmice iz noćne smjene....

Svašta ćemo mi saznati nakon što Bond još pokuša nekom lampicom rasvjetliti sumnjive trenutke.
Nego, na kakve ti to utakmice ideš poslije treće smjene...jesu li to "utakmice"  Grin Grin ili...baš utakmice
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Travnja 22, 2013, 16:00:27 »

Ovo oko PRAVA i OBAVEZA  sam jednom našao u pravilniku, ali sam to izvlačio jer je problem bio u ekipama koje nisu uopće nastupale i na njih se to i odnosilo. Zajebu ostale i kažu da imaju pravo  Sad
Što se tiče igrača u zapisniku rekao bih da imaju PRAVO igrati s bilo kojim svojim igračem. Možda nije najmoralnije ali jbg.
Činjenica je da bi vjerovatno bond jebavao sojke i da je kojim slučajem Graničar igrao sa rezervnom postavom i izgubio od Sibinja, onda bi Novljani imali gorak okus u ustima  Grin

Isto tako je činjenica da se onaj dan nešto čudno izdogađalo. Objava na forumu pa brisanje tj mijenjanje posta što je naravno potaklo na sumnju, kao i čitav niz poklapanja kasnije.

Ljudi moji u ovom sustavu bodovanja , bod za poraz puno znači. Evo i u 3. ligi sam u šali napisao da ne mogu proglasiti Brestovčane prvacima jer možda ne dođu, iako se igra kod njih.
Tako je bilo i 4. HL istok. Ne dođeš zadnji turnir tj 3 utakmice nisi prvak iako si pobjedio sve do tad.

Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!