i zašto cik nije objavio zapisnik kao i svaki put do sada da se vidi tko je igrao s kim.
Pozdrav. Cijeli zapisnik slučajno nije objavljen odmah jer sam pisao sa mobitela i jer smo po povratku iz Siska išli u Kutinu gledati utakmice 3. HL. Slučajno, jer se zna da ja obično idem na utakmice iz noćne smjene ili nakon utakmica žurim u noćnu.
trovanje hranom sam spomenuo kao jedan od mogućih razloga neigranja u istom sastavu u 10.00 i 14 sati
Po mojim informacijama Sisak i Virovitica su utakmicu odigrali ranije dan ili dva, a Sisak i Novska su igrali 14.04.2013. u 10h. A tko će igrati u kojem sastavu to je njegov izbor. I Novska se krpa pola sezone jer je Lauter odsutan.
ne znam zašto neki zapisnici nisu objavljeni kao ni videozapisi koje pratim.
Isto što kaže Domacc za obradu i postavljanje treba vremena. Ja ih ne postavljam zbog male brzine uploada, nego samo obrađujem.
ja mislim da ovo isto uopće nije igrano ali ne kažem da je to sigurno točno pa sam zato napisao da se igrao "dopisni šah"
Svatko ima svoje mišljenje, ali kad bi se igralo "dopisno" ili kad bi se puštali mečevi onda ja sigurno ne bi igrao. Niti bi igrao 2.HL niti Novu ligu niti hrpu turnira i prijateljskih utakmica. Baš mi se da mijenjati i tražiti smjene na poslu i onda igrati "dopisno".