SLAST
Travnja 21, 2026, 16:40:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2.memorijalni stolnoteniski turnir «RAC-KNEŽEVIĆ» 2013. ĐAKOVO  (Posjeta: 2932 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
drma dj
**
Klub: STK Brod

« : Svibnja 23, 2013, 17:10:54 »

Poziv i propozicije za
2.memorijalni stolnoteniski turnir «RAC-KNEŽEVIĆ» 2013 .
2. prvenstvo grada Đakova u stolnom tenisu 2013 .
Organizator turnira je STK»Dračice» Đakovo, grad Đakovo , obitelji Rac i Knežević .
Natjecanje će se održati u subotu 15.06.2013. s početkom u 10 sati u gradskoj nastavno-sportskoj dvorani u ulici M.Gupca bb u Đakovu . Svečano otvorenje predviđeno je istog dana u 12 sati nazočnost brojnih gostiju .
Kategorije natjecanja Memorijala»Rac-Knežević»
A - do 39 godina
B - 40 do 59 godina
C - 60 i više godina
D - apsolutna , bez starosnih granica
U kategorijama A , B i C ne mogu nastupiti registrirani igrači iz klubova Super lige i Prve lige Rep.Hrvatske i drugih država .
U kategoriji D mogu nasupiti svi igrači bez obzira na ligu u kojoj nastupaju .
Igrači mogu nastupiti u dvije(2) kategorije : svojoj starosnoj ( A, B i C ) te mlađoj ili apsolutnoj ( D ) .
Kategorije natjecanja «Prvenstvo grada Đakova»
E – bez starosnih granica
U kategoriji E mogu nastupiti isključivo rekreativci grada Đakova i okolice .
Igra se prema pravilima ITTF , te pravilniku o organizaciji natjecanja HSTS .
Igrači se razvrstavaju po grupama od 3 ili 4 igrača , igraju na 3 dobivena seta svaki sa svakim , a natjecanje nastavljau 2 prvoplasirana iz svake grupe k.o. sustavom do konačnog pobjednika .
U natjecanju po grupama sudit će igrači iz grupe koji trenutno ne igraju , a u nastavku natjecanja stolnoteniski suci .
Za prigovore i žalbe nadležan je organizator .
Za 4 najbolje plasirana igrača organizator je osigurao vrijedne nagrade ( pehare ) .
Susreti za 3. mjesto neće se odigravati ( proglašavaju se dva 3. mjesta ) .
Pravo nastupa na natjecanjima imaju svi koji su se prijavili u uplatilti prijavninu u iznosu od 80 , 00 kn ( 10 eura za igrače izvan Rep.Hrvatske ) .
Iznos prijavnine platit će se organizatoru prije početka natjecanja  a uključuje : doček dobrodošlice , pravo na natjecanje , piće tijekom natjecanja , večeru .
Molimo da kod prijave igrača naznačite iz kojeg ste kluba i koje kategorije želite igrati…
Prijave se primaju zaključno sa 14.06.2013. do 15 sati , samo u iznimnim slučajevima uz odobrenje organizatora 15.06.2013. 1 sat prije početka natjecanja , a mogu se slati na :
Email : djakovo.turnir@gmail.com
Mtel 00385 98 930 3991 ( Josip Drmić )
Sms 00385 98 930 3991 ( Josip Drmić )
Sms 00385 91 443 0000 ( Antonio Šulina )
Fax 00385 31 811 124
Svi igrači igraju na vlastitu zdravstvenu odgovornost .
Dobrodošli !

* Rac&Knežević.pdf (191.42 KB - (downloada: 152 ).)
« Zadnja izmjena: Svibnja 25, 2013, 08:21:40 Mata, Razlog: Ubačene PDF propozicije za print » Evidentirano
drma dj
**
Klub: STK Brod

« Odgovor #1 : Svibnja 23, 2013, 17:15:13 »

mali podsjetnik   
http://www.youtube.com/watch?v=KwuXFe63Tcs
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Svibnja 23, 2013, 21:47:19 »

Bili smo prošle godine, bilo je izvrsno, nadam se da dolazimo i ove godine...
http://www.youtube.com/watch?v=oUp5X8GbTQI

Evidentirano
Dejan Zeremski
**

« Odgovor #3 : Svibnja 23, 2013, 23:33:25 »

Ekipa stonoteniskog kluba Bečej je prošle godine bila i prepuna pozitivnih utisaka se vratila kući nakon turnira.Hvala organizatorima što nastavljaju sa organizacijom jednog fenomenalnog turnira i naravno vidimo se 15.06.2013 Smiley
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Lipnja 15, 2013, 01:26:09 »

A - do 39 godina    6 grupa
B - 40 do 59 godina 12 grupa
C - 60 i više godina 4 grupe
D - apsolutna , bez starosnih granica 16 grupa...
bit će veselo...
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Lipnja 15, 2013, 14:17:53 »

Kad pogledam vrijeme kad si stavljao poruku u vezi grupa, vidim da si se ti proveselio i prije Đakova, jedino ako se ne javljaš direktno s mjesta događaja i spremaš stolove i pečenku  Grin Grin
Evidentirano
toni sarajcic
*
Nova Liga: stk sibinj
Klub: stk sibinj

« Odgovor #6 : Lipnja 15, 2013, 23:09:36 »

Čestitam našim sibinjskim igračima Domagoju,Josipu,tj. treneru i Vedranu koji je morao otići s lošijim plasmanom od ove dvojice ali četvrtfinale nije mala stvar na ovakvom jednom velikom međunarodnom memorijalnom turniru.Svi ste odlično branili boje stk Sibinj i proširili mu horizonte da postane još poznatiji i da njegov glas odjekne daleko.Sve u svemu odličan natjecateljski dan za stk Sibinj,odnosno za naše travaše,materijaliste. weee
« Zadnja izmjena: Lipnja 15, 2013, 23:10:15 toni sarajcic » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Lipnja 16, 2013, 07:34:54 »

http://djakovotv.com/sport/memorijalni-turnir-rac-knezevic-2013/

Evo kad neće nitko moram ja objaviti ono što sam saznao.

Odličan turnir, odlična organizacija  dobro

Do 39 godina:

1. Antonio Nožina 
2. Prelčec
3. Domacc i Akan   pet

40-59

3. mjesto Đuka  Cestitamo

Apsolutna kategorija:

3. mjesto Dario zg  Grin

Načuo sam i da je Sefo osvojio nešto, ali nemam potvrdu
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #8 : Lipnja 17, 2013, 09:26:46 »

Mata, hvala na početnim informacijama...kao sudionik turnira mogu reći da je ovo bio prvi turnir ovakve visoke kvalitete na kojem sam sudjelovao.Ako sam rekao visoke kvalitete znači da je bila visoka u svim segmentima od organizacije do samih igara na turniru i tu se nema što dodati...svaka čast Antoniju i Josipu.
Bilo je desetak igrača superlige Srbije i Hrvatske (Takarić,Kostadinović,Glavaški,Britka itd.,Runjić,Zovko,Dabić,Arbanas J. itd.)...30-tak ako ne i više prvoligaša i drugoligaša iz Mađarske,Rumunjske,B i H,Srbije,Hrvatske,Slovenije itd.
Svojom igrom u apsolutnoj i kategoriji od 40-59g. su se isticali igrači iz Subotice,Bečeja,Beograda,Novog Sada...dok u kategoriji do 39g. prevladavali su igrači iz Hrvatske...Slav.Brod,Brođanci,Sibinj.
Kategorija iznad 60g. mi je promakla jer sam igrao do same završnice ,a i nanosao sam se  Tongue stalka i kamere (trebaš uhvatiti najzanimljivije  trenutke ,a u isto vrijeme i igrati) pa mi je iskreno žao za ovaj propust.
Kako je Domacc napisao uvod u video podforum snimili smo dosta materijala i glavni kostur kod završnica u kategorijama koliko se stiglo jer smo obojica stalno igrali skoro bez pauze između mečeva.

Apsolutna: 1.Takarić      Spartak Subotica
                2.Glavaški    Bečej
                3.Kostadinović   Spartak Subotica
                3.Dabić Dario Kutina?

do 39g. :  1.Nožina       Budainka SL Brod
              2.Prelčec      Brođanci
              3.Čanić D.     Sibinj
              3.Dervišević   Sibinj

40-59g. : 1.Milošević Lj.    Beograd
              2.Prokić         Novi Sad
              3.Čanić J.       Sibinj
              3.Popović?      Srbija

preko 60g. :1.Tomić I.   Zagreb
                2.Ćutuk T.  Osijek
                3.Ahmetović E.  Sl.Brod
                3. ?

Turnir je završio oko 18h sa večerom uz druženje na terasi ispred sportske dvorane.  

« Zadnja izmjena: Lipnja 17, 2013, 15:45:52 Đuka, Razlog: osvajači pehara +60 » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #9 : Lipnja 17, 2013, 10:06:38 »

Moram pohvaliti organizaciju, sigurno im nije bilo lagano jer je većina igrala dvije kategorije.

Moram pohvaliti igru Nožine, Domca i Đuke. Bili su nenadmašivi. Nožina je u finalu iznenadio sebe i sve druge. Kad čovjek pomisli da je gotovo, on pokaže da nije. Vodio je 2:1 i 10:6, na kraju nije iskoristio 5, 6 meč lopti. Moglo se možda pretpostaviti da će pasti s igrom u 5. setu, no, nije. Vodio je 5:1, dok sam se okrenio 5:5, tada smo pomislili da je gotovo, ali ipak pokazuje pravu neugodnost svoje igre s travom, i dobiva meč.

Đuka, malo strpljenja je nedostajalo da uđe u finale, jako malo. Skidao je redom eminentna imena što se tiče te kategorije. Čestitam Đuki na dobroj igri. On će to pripisati dobroj travi, softu i drvetu, dobroj kombinaciji, ali to je samo 10-20 %, sve ostalo je zapravo zaslužno za dobru igru.

Domac, isto jako dobar, posebno prvi set protiv Glavaškog, mislim da bi i Zhang Jikeu osvojio barem 8-9 poena po setu s takvom igrom kao što je bila u prvom setu protiv Glavaškog Smiley

Sefo je bio treći, Ćutuk mislim drugi, a prvi ne znam tko je bio...

Zahvaljujem se Tihi i ostalima na podršci i savjetima...

Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio se gosp. Antunu Staniću na izuzetnom djelu. Duga je to priča, ali evo ukratko, saznati u 16:30 h da bi se iz ZG trebali prenijeti stolovi do SB, i neplanski sjesti u 17 h u kombi, doći po stolove, spakirati ih, odvesti do OŠB-a, i to sve kako bi pomogao klubu i djeci u tom klubu, bez ikakve naknade, to stvarno rade samo rijetki...  Ja to nisam dugo doživio da tako netko velikodušno "sa strane" pomogne, ali to samo govori kako se ne gledaju "moji i tvoji". Vjerujem da će svi oni za koje su stolovi preveženi, znati to cijeniti. Antun bi rekao, ma nema problema, nije to ništa, izuzetno skromno, ali svi znamo da je to jako puno i još jednom HVALA u moje ime i u ime kluba. I naravno hvala Adamu i Mati na pomaganju oko, jednom riječju, organizacije.
« Zadnja izmjena: Lipnja 17, 2013, 10:07:24 zg » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Lipnja 17, 2013, 10:26:20 »

Pokušat ću opisati tijek događanja u pojedinim kategorijama.Apsolutna je bila najzanimljvija jer se tu našlo igrača koje smo do jučer gledali samo preko malih ekrana Grin.....16 grupa sa 4 igrača
Moj favorit je bio Britka,a negdje iz prikrajka i super kvalitetni Kosta(Kostadinović) pobjednik prošlogodišnjeg turnira,nisam baš vjerovao i Takarića dok nije dosta lako dobio Runjića i tu je isplivala njegova kvalitetna igra,Glavaški  finalista je u četvrtfinalu imao Domcca kojeg je dobio 3-1, ali da je Domacc manje respektirao Glavaškog i igrao kao kolo(osmina f.) prije protiv Tintora iz Pazove moglo je biti i pet setova.Super meč u poluf. su odigrali Kosta i Glavaški u pet setova koji je po meni bio meč turnira.Drugi poluf. je Takarić dobio Darija koji je prije toga imao težak meč sa Zovkom? iz Osiječke Olimpije?

do 39g...6 grupa x4 igrača
Ovdje je najviše bilo domaćih igrača iz Hrvatske koji su prikazali odličnu i brzu igru.Najveće iznenađenje (ako se to može zvati više iznenađenje) je Nožina Antonio pobjednik kategorije(dobio Domcca u poluf.)) i Prelčec iz Brođanaca koji je dobio Vedrana i kasnije Akkana u poluf.

40-59g....12 grupa x4 igrača
Početkom turnira razmišljao sam da bi bilo odlično ako prođem grupu i to bi bio ljepi uspjeh obzirom kakva je klijentela vladala ovom dobnom kategorijom.Dobivenim papirom sa grupom i početkom igara vidjelo se da smo Tolić iz Brođanaca i ja bolji igrači od naših protivnika iz Darde i Sombora.Prošavši grupu morao sam kao drugoplasirani igrati  16-ine finala sa Guldanom (3-1) iz Osijeka,poslije kojeg sam u 8-ini finala dobio teško Kovača (3-2) također Osiječanina.U četvrtfinalu me čekao Hrnjak Petar iz Beograda (3-1),a u polufinalu već umoran od kanstantnog
 igranja premda sam vodio Prokića iz Novog Sada 2-1 i imao podršku navijača više nisam uspio napraviti .
Drugi poluf. meč su igrali Milošević Lj.iz Beograda i Popović?.
U finalu je Prokić dobio prvi set,a sve ostalo je uzeo Milošević.

preko 60g....ako netko ima rezultate neka napiše dobitnike pehara jer sam vidio da i u toj kategoriji ima super mečeva.

Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #11 : Lipnja 17, 2013, 10:39:28 »

Citat:
Zovkom? iz Osiječke Olimpije?

Zovkom-točno, ali iz Osječkog Vodovoda.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #12 : Lipnja 19, 2013, 14:26:50 »

Zaokupljen sam nekim drugim poslovima pa propustim neke postove i objave.

No nikad nije kasno uputiti čestitke ili pokoju lijepu riječ.

Čestitam svim osvajačima odličja kao i onima kojima je isto izmaklo za dlaku  dobro

Prema riječima sudionika organizacija je bila na vrhunskom nivou pa svoje čestitkem i Doc-u Šulini i Dr Mitchu  i nadam se da ću i ja jedne godine uspjeti dati ovom turniru težinu ( naravno u kilogramima  Grin) ...

I jedno veliko hvala  klanjanje Domccu i Đuki na snimljenim mečevima
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Lipnja 19, 2013, 16:53:02 »

I jedno veliko hvala  klanjanje Domccu i Đuki na snimljenim mečevima

Evo i od mene drugo veliko hvala za mečeve koje sam s guštom odgledao. Tko nije snimao ne zna koliko muke i strpljenja treba za snimanje a pogotovo još onda obrada i "dizanje" na youtube. Makar ste, nama koji nismo bili, bar malo prenijeli atmosferu turnira koji je bio očito paklen, kako po temperaturi tako i po dobrim igrama. Gospon penholder me oduševio...prvo sam pomislio da je to Lema...kad ono...ipak nije   lol
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!