SLAST
Travnja 21, 2026, 18:05:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 3. POJEDINAČNO PRVENSTVO NOVE LIGE  (Posjeta: 3596 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Lipnja 10, 2013, 09:49:29 »

Unio sam bodove sa PP u zajedničku Rang listu  kava

Čestitam i ja svima koji su se okitili medaljama ili odnijeli pehare a hvala tebi i Oreču za "malo finale" koje je ispalo veliko po prikazanoj igri obojice. Na tvoju žalost, samo je jedan mogao odnijeti tu "drvenu" medalju, ali dogodine je sigurno tvoja.

Nije bitna medalja, Marko ju je zaslužio jer je imao i teži put do nje  ja sam bio izmoren susretima u grupi sa Zorkom i Akanom  Grin pa potom i sa rakunom  Tongue na žalost ja sam bio jedini član ekipe pa nisam imao svog suca pa sam izgubio neke mečeve zbog "domaćinskog" suđenja Domcca protiv Vedrana  Wink i patka protiv rakuna  sram 

Citat:
Šteta je samo što se nije odazvao veći broj igrača

Mislim da je odaziv bio pristojan i nemamo za čime žaliti. Osobno sam kontaktirao većinu voditelja i igrača i mnogi su sa žaljenjem konstatirali da ne mogu doći, ali dolaze valjda u siječnju. Svi smo mi ljudi sa dosta obaveza i to je realnost.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #16 : Lipnja 10, 2013, 12:19:42 »

Sjajan turnir,  vrhunska organizacija, pića i peciva kao u priči… sjajnih mečeva ,atmosfera užarena kako i priliči pojedinačnom prvenstvu.
Zaslužena pobjeda Zorka koji je uz Domca svakako prvo ime prvenstva, ali to više i nije neka novost.
U svim grupama vodila se prava borba za prolaz dalje. U mojoj grupi odlučivao je koeficijent. Mustafić je pobijedio Mršića 3-1, Mršić mene 3-2 i u posljednjem meču trebao sam bilo kakvu pobjedu protiv Mustafića, dok je njemu trebao samo set a sa porazom od 3-2 bio bi prvi. Nije bilo nikakvih kalkulacija (mogao mi je pustiti 3-2 i biti prvi bez obzira na poraz) te smo  odigrali  meč koji je ovaj puta otišao na moju stranu 3-0 (10,11,9).  Ali na drugome stolu Mršić je gubio od Šikija 2-1 ali se uspio izvući i dobiti Šikija 3-2. Ja sam tako na kraju bio prvi sa 5-3 skorom setova, Mršić drugi sa 4-5 (0,8) a Mustafić treći sa 3-4 (0,75).
Ali to mi nije puno pomoglo u daljnjem dijelu  jer me Čanić stariji u četvrtfinalu izlupao sa softom 3-0 glat…samo sam išao po lopticu… Evil
Osim spomenutog neprikosnovenog dvojca  (Domac, Zorko)  svako treba izdvojiti Soltokovića koji je prvo u grupi dobio Darka, pa onda nanizao Bablera, Župana R. i Čanića J).
U parovima ista priča Domac i Zorko opet prvi…Župan i ja smo se dovukli do finala gdje smo uglavnom statirali…
Uglavnom točno se vidi tko u sadašnjem vremenu trenira a tko ne…Sibinjci su broj 1 što se tiče kvalitete, što se tiče masovnosti tu su Podvinjci…sadašnji i bivši članovi Budainke u silaznoj putanji…ekipa iz Kaniže najugodnije iznenađenje…
Šteta što nije bilo Gigija, Baje, Rosija, Jularića, Vjeke  i Hineka, sa njima bi turnir još dobio na kvaliteti i normalno svih onih koje nisam spomenuo a nisu bili u mogućnosti doći.
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!