SLAST
Travnja 21, 2026, 12:40:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Stolnoteniski turnir Dan gradske četvrti "Novi grad-Osijek 7.7.2013. god.  (Posjeta: 1568 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Srpnja 01, 2013, 09:23:19 »

Evidentirano

mess501
**
Klub: STK Novi Grad-Osijek

« Odgovor #1 : Srpnja 03, 2013, 10:13:29 »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483874178353897&l=0f4164404c
Evidentirano

mess501
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Srpnja 07, 2013, 21:58:25 »

70+  Esad Ahmetović  1. mjesto  

60+ 1. Ilija Tomić
      2. Tomislav Brnčić

50+  1. Andrija Jumić
       2. Tomislav Ćutuk
       3. Vjekoslav Markovčić
       3. Huh?

Do 49 1. Sabolović (Koprivnica)
         2. Prelčec
         3. Zorko i Milošević

Parovi nisam baš zapamtio, ali mislim da su preko 50 godina osvojili Brnčić/Sabolović , Vjeko i Sefo su bili 2. mjesto
Do 50 godina Prelčec i Zorko 3. mjesto (nisam siguran)

Od ostalih Novoligaša ...Hinek ispao od pobjednika Sabolovića u 1/4 finalu ( u grupi dobio Prelčeca)
Nožina ispao od Zorka u 1/8 finala
Martić Vinko (ne znam  nemam pojma )
Stjepan Bošnjaković nije prošao grupu (nesretno) u krugu trojice  sa 1/2 ispao, a pobjedio je 3:2 čovjeka iz Beograda koji je prošao dalje
Mata..nesretno ispao u grupi s Kovačom i Miloševićem  Grin
Rebus još nesretnije završio...nakon jednog seta u igri parova ozlijedio nogu i nije mogao nastaviti s igrom  Sad otkazao nastup u pojedinačnom dijelu inače bi poredak u 50+ kategoriji bio sasvim drugačiji  nema sanse

Inače kuriozitet turnira su 3 generacije obitelji Sabolović jer je igrao i najmlađi od 10 godina i mislim da je uzeo medalju sa ocem u kategoriji parova

« Zadnja izmjena: Srpnja 08, 2013, 08:51:01 stjepan, Razlog: Vinko je Martić, a ne Marić » Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Srpnja 07, 2013, 22:22:22 »

Citat:
70+  Esad Ahmetović  1. mjesto
Ray Sefo nepoderiv u kategoriji mlađih kadeta klanjanje klanjanje

Citat:
Stjepan Bošnjaković nije prošao grupu (nesretno)
Mata..nesretno ispao
Citat:
MarTić Vinko
Vjerojatno je i Vinko od nekog nesretno ispao. Koliko imam informacije, grupu je prošao ali nakon toga jednostavno - nesretno boxing Grin
Citat:
Rebus još nesretnije završio...nakon jednog seta u igri parova ozlijedio nogu i nije mogao nastaviti s igrom  Sad otkazao nastup u pojedinačnom dijelu inače bi poredak u 50+ kategoriji bio sasvim drugačiji  nema sanse
Šteta. Očekivao sam najmanje polufinale, taman kod izvješća Matinog, umjesto smileya " Huh? " - Busija, ali jednostavno nije bilo sreće. doh
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Srpnja 07, 2013, 23:57:45 »

Zaboravio sam napisati, sve čestitke domaćinima na organizaciji turnira 

Oko podne "instalirana" zalogajnica u dvorani uz suhomesnate proizvode  dobro, a nakon završetka turnira podjela trofeja u klupskim prostorijama uz čobanac i piće  pice
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Srpnja 08, 2013, 11:28:34 »

Šteta. Očekivao sam najmanje polufinale, taman kod izvješća Matinog, umjesto smileya " Huh? " - Busija, ali jednostavno nije bilo sreće. doh

Ma to se Mata valjda zabunio  Grin, inače u videu 1/4 finalnom se vidi da je i moja noga učestvovala...tu i tamo je ulazila u kadar izuzetno napetog meča. Nažalost, nisam mogao šarati po dvorani i snimati  polupan, ali eto, sreća u nesreći je da sam zauzeo busiju iz koje sam imao dobar pregled na stolove na kojima su se igrali završni mečevi.

Inače kuriozitet turnira su 3 generacije obitelji Sabolović jer je igrao i najmlađi od 10 godina i mislim da je uzeo medalju sa ocem u kategoriji parova

Kad smo već kod kurioziteta, da spomenem još jedan. Nožina - Borbaš, meč u 5 setova i svih 5 igrano na fix...bilo je čak i bacanja reketa i šutanja pregrada, što me podsjetilo na neka stara vremena, ali ipak je meč završio na kraju u mirnom tonu. Nažalost, snimku tog meča nemam. Nožina je nakon tog meča bio poprilično iscrpljen tako da nije mogao pružiti veći otpor Zorku u meču odmah iza toga, a i malo se nahodao donoseći mi vodu, sendvič  utek'o...i tako to...  Grin. Moram mu se zahvaliti na uslugama  klanjanje

Inače, kad sam već spomenuo vodu, duboko suosjećam s Osječanima. Tko ne pije vodu, svejedno mu je, a ostali...kanistar pod ruku pa u Osijek...  doh
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #6 : Srpnja 08, 2013, 11:41:07 »

Zaboravio sam napisati, sve čestitke domaćinima na organizaciji turnira  :

Pridružujem se čestitkama, sve je teklo dobro, bez nervoze i napetosti, baš onako spontano kako i priliči "legama"  dobro  Na vrućinu se nije moglo utjecati, jedino da se igralo u velikoj dvorani neusporedivo veće kubikaže prostora... Tekli su potoci znoja što je u nekim mečevima (Zorko-Sabolović) predstavljalo nemale probleme igračima s glatkim gumama  doh , dok travaši nisu imali takve probleme.  naravno

Stjepan pobjedio je 3:2 čovjeka iz Beograda koji je prošao dalje

... u vjerojatno daleko najdužem meču turnira. Ajde što za to ne daju neke medalje, ali ...

Oko podne "instalirana" zalogajnica u dvorani uz suhomesnate proizvode  

... je za vrijeme tog meča instalirana, pojedena, pometena i sve počišćeno kao da je nije ni bilo  nemam pojma pa smo ja i prika Miloš iz BG (zaboravio prezime) ostali i suhi i mesnati  srednjaci, ali suhomesnate proizvode kušali nismo  baeh Drugo mjesto po dužini meča ide već spomenutom meču Zorka i Sabolovića, ali oni su pola vremena brisali rekete tako da nisu konkurencija  nema sanse

Stjepan (nesretno) u krugu trojice sa 1/2 ispao

Ovo "nesretno" je Matina blaža riječ za "glupo"   Povesti u prvom meču 11:3 i 6:1 pa do kraja glatko izgubiti i nije baš neka nesreća nego neznanje  sram place mi se tako da kruga ne bi ni bilo. Vađenje protiv Jumića na kraju bilo je nemoguća misija usprkos vodstvu sredinom 4. seta kada se činilo da bismo mogli otići u peti set (koji bih sigurno dobio  lol) Kao kad su igrali Dinamo-Lyon i Dinamo poveo 1:0, a do kraja dobio 7 komada  idiot

Na kraju čestitke svim osvajačima odličja, a posebno onima iz naše županije i NL.  naravno
« Zadnja izmjena: Srpnja 08, 2013, 11:58:36 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!