SLAST
Travnja 29, 2026, 14:09:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1. kolo  (Posjeta: 2735 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Rujna 08, 2013, 20:56:24 »

U prvoj utakmici 2. NL, u ponedjeljak (09.09.2013.) s početkom u 20,30 sati, u drugoligaškom El classicu  raketar sastaju se KUTI - LUTALICE. Naše utakmice najčešće završavaju borbenim,  boxing borba ali i miroljubivim remijem, što je samo info za kladitelje.  kava Sutra se nadamo pobjedi računajući na umor domaćina od današnjeg kirvaja.  shots Najavljeno je i treće poluvrijeme  pice u kojemu ćemo podrobno sve izanalizirati, a o svemu će svekolika javnost biti obaviještena.  postovanje
« Zadnja izmjena: Rujna 08, 2013, 20:59:20 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #1 : Rujna 10, 2013, 00:45:37 »

Kasno u ponedjeljak navečer odigrana je u Kutima prva utakmica 1. kola 2. NL: KUTI - LUTALICE  4:6

Za Kute:                        Za Lutalice:

J.Štivić                2/1      S.Bošnjaković    3/0
I.Dikanović           1/1      D.Marić            1/2
N.Tambur             1/1      R.Busija            1/2
J.Dikanović           0/1      Busija/Marić      1/0
A.Dikanović          0/1
Štivić/I.Dikanović  0/1

U prilično opuštenoj i ugodnoj atmosferi doma u Kutima, uz bogatu trpezu na kojoj baš ništa nedostajalo nije, domaćini su bili toliko gostoljubivi da su počastili Lutalice kirvajskim delicijama, ali i bodovima. Obično to završi neriješeno, ovoga smo puta imali nešto više sreće i odnijeli tijesnu pobjedu iako bi remi i ovoga puta bio najpravedniji. Ključnim se pokazala igra parova u kojoj su Lutalice okrenule 0/2 u setovima čime smo poveli 4:0, ali i poslije toga smo teško došli do pobjede. U privitku je zapisnik za Voditelja lige i za one koje zanimaju detalji.

* Zapisnik KUTI - LUTALICE (09.09.2013.).xls (82.5 KB - (downloada: 179 ).)
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Rujna 10, 2013, 14:40:31 »

Da nadopunim...pečenka ala DikA je bila super.
Čestitke trojkašu koji je najviše pridonijeo pobjedi. Ostali su se svi bacili na mene da me "poderu" a on lijepo tak po tak...i evo ga  Grin
Damir isto nije imao baš svoje veče, ali smo ipak u paru ostvarili skoro nemoguće. Da stavim fotke klope i pića ne bi se vjerovalo da se tamo uopće igralo  dijete srece
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Rujna 16, 2013, 22:46:47 »

SREDANCI - POŠTARI  6 : 4

Vrlo zanimljiv i neizvjestan meč do samog kraja budući da smo parove igrali na kraju. Nakon što smo dosta sigurno došli do rezultata 5:1 čemu je pridonio i naš novi igrač Marko  na kraju smo spašavali bod budući da je Bokser vodio Goranu 2:0 i izgubio, a moja malenkost 2:1 i 9:6 Prletu, sve smo to prosuli i onda pobjedu iščupali u parovima. Nema neporaženog igrača  Cool

Babić  2/1      Prša  2/1
Rečić  2/1      Šaravanja 1/2
Šulter 1/2      Sekulić  1/2
Parovi +

Kako očekujem unaprijed da će netko pitati "...a gdje je Rosi?" prilažem sliku  Grin

Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Rujna 16, 2013, 23:12:21 »

Čestitke na pobjedi i jubilarnom postu broj 3.000 !  dobro
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #5 : Rujna 17, 2013, 10:35:33 »

Čestitke Sredancima na pobijedi,ali i Poštarima na adekvatnom otporu.
 biti ce dobro biti ce dobro.
A tebi Rosi ugodno kupanje u hladnom moru,pošto vidim da si sam na plaži
sa putnom torbom i zimskim kaputom u nutra. dijete srece.
Čitam da imate i novog igrača Marka,čini mi se da je dobar bio u prvom vatrenom krštenju
s obzirom na Matinu strogoću. Tongue.
Dakle da zaključimo Sredanci pucaju na prvo mjesto na tablici i povratak u 1,l. raketar
.
Pozdrav svima koliko vas ima a posebno novom igraču Marku. postovanje postovanje postovanje.
Evidentirano
SulterMarko
*
Nova Liga: Sredanci
Klub: IMIA

« Odgovor #6 : Rujna 17, 2013, 22:05:45 »

Hvala svima na ljepim pozdravima  Grin
Nadam se da cu se sto prije prilagoditi ovoj igri,posto tek sada pocimam skupljati iskustva u prvim kolima  Smiley
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Rujna 18, 2013, 08:29:12 »

Citat: Patak
Dakle da zaključimo Sredanci pucaju na prvo mjesto na tablici i povratak u 1,l. raketar

Nemoj patak trčati pred rudo, treba prvo opstanak izboriti  Wink

Markova je pobjeda bila krucijalna inače bi bilo 5:5  dobro , kad nestane treme bit će još više pobjeda

Citat: Patak
Čitam da imate i novog igrača Marka,čini mi se da je dobar bio u prvom vatrenom krštenju
s obzirom na Matinu strogoću. Tongue.

Nema strogoće jbg, pravila se znaju, dođeš u Sredance i pobjediš Matu i imaš mjesto u ekipi  Cool
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Rujna 18, 2013, 19:43:17 »

Nema strogoće jbg, pravila se znaju, dođeš u Sredance i pobjediš Matu i imaš mjesto u ekipi  Cool

Eeeeee, da sam ovo znao, davno bih ja došao u Sredance  Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!