SLAST
Travnja 16, 2026, 23:56:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1. TURNIR, STK GRANIČAR  (Posjeta: 1050 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Rujna 20, 2013, 08:47:29 »

Počinju natjecanja i u 3. HL istok

1. KRUG, 29.09.2013. godine , Dvorana STK Graničar   10.00 sati

1. kolo:
BROD          -   OŠB VETERANI
STRMAC 2      -   GODINJAK
POSAVAC       -   IMIA
OŠB 2         -   BROD 2
BUDAINKA      -   GRANIČAR 2

2. kolo:
OŠB VETERANI  -   GRANIČAR 2
BROD 2        -   BUDAINKA
IMIA          -   OŠB 2
GODINJAK      -   POSAVAC
BROD          -   STRMAC 2

3. kolo:
STRMAC 2      -   OŠB VETERANI
POSAVAC       -   BROD
OŠB 2         -   GODINJAK
BUDAINKA      -   IMIA
GRANIČAR 2    -   BROD 2
« Zadnja izmjena: Rujna 20, 2013, 08:48:48 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Rujna 30, 2013, 09:00:25 »

NESLUŽBENE rezultate i tablice sam još sinoć "obradio".

Bilo je dosta očekivanih rezultata, ali i nekih pomalo iznenađujućih.

1. IMIA, 3 pobjede od 4:0 koje djeluju lagano ostvarene no nije bilo baš tako. Dario je došao s noćnog pecanja i "mirisao" je na ribu  Wink, Bernard krvavih žuljeva  sram na petama pa je morao igrati u papučama, a Beru pokupio dok je izlazio iz auta pošto je baš stigao iz svatova. Morao sam mu pomoći skinuti kravatu  kk Bojao sam se da ću ja morati uskakati rješavati stvar no dečki su stoički podnijeli sve svoje bolove i neispavanost  Dario i ja smo visili ko lusteri u parovima protiv Budainke, ali smo se izvukli  Wink

2. Brod, 3 pobjede. Očekivane rekao bih jer ipak su oni igrali 2. HL prošle sezone i jaka su ekipa

3. Strmac 2 , omjer 2/1 , jaka ekipa koja je izgubila od Broda. Pomalo su iznenađujuća dva poraza u ovom susretu našeg preCjednika NL  Cool , kao i neuvrštavanje u sastav čika Tome  Tongue

4. Graničar 2 , omjer 2/1 ...pomalo iznenađujuća pobjeda protiv Budainke, ali Pejo je odigrao odlično pobjedivši Sefu i Antonija i dodao pobjedu u paru. Vjerovatno su se nadali pobjedi protiv OŠB Veterana ali ih je Stjepan "sjebao" taktikom  naravno doduše slučajno, ali ipak...

5. OŠB 2 , omjer 2/1 Očekivane 2 pobjede kao i poraz od nas iako su se "nabrusili" da nas oderu  Grin

6. Budainka, 1/2 jedna neupitna pobjeda i jedan pomalo neočekivan poraz. Očekuje se Akkanov briefing  lud?!

7. OŠB Veterani, 1/2...poveli protiv favoriziranog Broda 2:0 i imali svoje šanse, ali ipak izgubili. Protiv Graničara 2 taktički potez njihovog "special one" gdje je Darka stavio da donese "sigurnu" pobjedu u sedmom meču  pet. U trećem meču, iscrpljeni nisu mogli više od časnog poraza.

8. Posavac 1/2, patak se "naoštrio" mene oderati, ali nisam mu dao tu priliku za veselje  pice Pobjedili su Godinjak slatkim rezultatom 4:3  dobro i izgubili od Broda.

9. Godinjak 0/3 , novajlije u ligi kao i mi, ali se izgleda nisu baš snašli  Wink

10. Brod 2 0/3, težak raspored je kumovao trima porazima.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!