SLAST
Travnja 21, 2026, 12:37:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5.Memorijalni turnir "Sjećanje na Vukovar 91"  (Posjeta: 1707 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« : Rujna 29, 2013, 15:08:14 »

5.TRADICIONALNI MEMORIJALNI
                                 TURNIR                       
                            „SJEĆANJE NA VUKOVAR 1991“
PROPOZICIJE
1. ORGANIZATOR : STK VUKOVAR 91
2.POKROVITELJ TURNIRA : GRAD VUKOVAR
3. MJESTO NATJECANJA : OSNOVNA ŠKOLA „ ANTUN BAUER „ VUKOVAR
4. DATUM NATJECANJA : 03.11.2013.(nedjelja) sa početkom U 9 i 30 sati.
5. PRAVO NASTUPA : Pravo nastupa imaju svi igrači i igračice registrirani i neregistrirani  uz uvjet da su na vrijeme prijavljeni i da su platili prijavninu. Svi igrači i igračice nastupaju na turniru na svoju odgovornost .
6. NATJECANJE
a) Na prvenstvu se igraju slijedeće discipline :
1.)  apsolutna kategorija-pojedinačno
2.)  seniori   do 39-pojedinačno
3.) veterani 40-49-pojedinačno
4.) veterani-50+ pojedinačno
Napomena: igrači  superlige i 1. lige mogu nastupiti  samo u apsolutnoj kategoriji , a igrači nižih liga  mogu u dvije kategorije (apsolutna i starosna).

b) Svaki klub ima pravo prijaviti neograničen broj pojedinaca.
c) Pojedinačna natjecanja će se igrati po grupama. U svakoj grupi će biti 3-4
igrača, koji se sastaju svaki sa svakim. Prvo i drugoplasirani igrači iz svake
grupe nastavljaju natjecanje KO sustavom do konačne pobjede.
d) Svi mečevi igraju se na tri dobivena seta.
7. NAGRADE : Organizator će podijeliti športske trofeje svim pojedincima koji se plasiraju od prvog do četvrtog mjesta.
8. PRIJAVE : Prijave se šalju na slijedeću adresu:
Igor Tomić 0959044971 ili  na e-mail adresa : igortomic2@gmail.com
9. ROK PRIJAVE : Prijave moraju stići do 01.11.2013. , a najkasnije na dan natjecanja pola sata prije početka natjecanja u pojedinoj disciplini.
10. PRIJAVNINA : Prijavnina na natjecanju iznosi  :
  –70 kn. U prijavninu je uključen doručak i  ručak .
OKVIRNA SATNICA
1 .9 i 30-12 h .-apsolutna
2.od 12 h - starosne kategorije

U Vukovaru 25.09.2013.                                                             STK  VUKOVAR 91   
Evidentirano
Dejan Zeremski
**

« Odgovor #1 : Rujna 29, 2013, 21:14:26 »

Stonoteniseri Bečeja već prijavljeni...radujemo se novom turniru i druženju...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Studenoga 03, 2013, 19:50:21 »

Od naših:

Ahmetović Esad pobjednik +50 ...u finalu dobio Ćutuka 3:2

Jurinić Matej polufinale apsolutne...pobjednik Biber Tomislav

Iako sam svoje "dečke " poslao da osvoje turnir u svojim kategorijama, malo su razočarali pa je tako:

do 50 godina Bera izgubio u finalu od Glavaškog
do 40 godina Rosi izgubio u finalu od Domagoja Bibera

Čut će me kad dođu kući  lud?! lud?!
« Zadnja izmjena: Studenoga 04, 2013, 06:54:52 Mata, Razlog: Domagoj Biber je bio pobjednik do 40 » Evidentirano

Dejan Zeremski
**

« Odgovor #3 : Studenoga 04, 2013, 08:51:07 »

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151996123627069&type=1
Evidentirano
Dejan Zeremski
**

« Odgovor #4 : Studenoga 04, 2013, 15:32:13 »

Još jedan uspešan veteranski turnir za članove stonoteniskog kluba Bečej.Put Vukovara zaputila se ekipa u sastavu : Glavaški,Bezeg,Zeremski i Dragin.Dragin je maksimalno iskoristio čuveno 3 poluvreme za druženje zbog povrede ledja.Glavaški je osvojio 1 mesto u kategoriji 40-50 godina,Bezeg je osvojio 3 mesto u kategoriji 50 + dok je Zeremski ostvario plasman od 5-8 mesta u kategoriji 40-50 godina.Domaćinima veliko HVALA na gostoprimstvu i odlično organizovanom turniru i obećanje : Vidimo se i sledeće godine !!!
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Studenoga 04, 2013, 18:41:21 »

Prvo čestitke organizatoru turnira za još jedan sjajno organiziran i posjećen turnir. Igor i društvo su se potrudili da nitko iz Vukovara ne ode bez izvrsnih dojmova puna stomaka a i grla  postovanje
 Turnir je protekao uz pregršt izvrsnih mečeva u svim kategorijama. Posebno je bila jaka apsolutna kategorija gdje se nakon grupa naguralo 14 igrača tako da je prolazak u polufinale bio nemoguća misija jer su u četvrtfinalu čekali Tomić, Biber, Glavaški i Jurinić. Pomalo iznenađujuće je bio prolaz Borbaša u polufinale preko Glavaškoga ali  samo na papiru. Borbaš je odigrao bez greške i sasvim zasluženo dobio Glavaškog koji je bio prošlogodišnji pobjednik apsolutne kategorije.  Ali u finalu protiv Tomislava Bibera nije mogao.  Biber  je osvojio turnir mislim bez izgubljenog seta. (nisam siguran).
U kategoriji od 40 do 50 godina bile su 3 grupe po 4 natjecatelja tako sa se za prva dva mjesta vodila ogorčena borba. Imao sam jaku grupu sa Zeremskim, Šulinom i Borbašom seniorom.  Zeremski je u prvom meču pametnom igrom dobio Šulinu tako da  je poraz samo razljutio Doca prije meča sa mnom. Prva tri seta vodila se borba poen za poen. U prvom setu spasio sam dvije set lopte ni sam ne znam kako.Drugi set sam izgubio, a treći dobio u fiksu. U četvrtom sam dobio nešto lakše za pobjedu 3-1. Sa Zeremskim nešto lakši meč i pobjeda 3-0 ali budući smo obojica prošli dalje mislim da nije igrao kako može.
Koliko je katogorija bila jaka svjedoči  neprolazak grupe od strane Hineka- pritajenog favorita za osvajanje turnira (Tiho i Kulej su bili ispred njega).
Mislim da su jučer na kraju turnira i Hinek i Nožina prodavali Hellfire za 25 kn Smiley
Kao prošlogodišnji pobjednik bio sam slobodan u četvrtfinalu gdje sam čekao kolegu iz Broda Tihosa koji je samo prije toga savladati jednom golemog penholderaša iz Vinkovaca... Ali šipak, 3-0 za Paradžikovića.  Tiho kaže da mu loptice čudno dolaze i da nije mogao ništa. Ali na moju sreću uspio sam dobiti 3-1. Nisam siguran da bih ga dobio dvije za redom...Niti sam ja njemu mogao pročitati servu ali ni on meni.
U finalu me čekao Glavaški,  a to je bila samo formalnost. Uspio sam nekako dobiti set i to je to. Čestitke pobjedniku.
1.Glavaški 2. Beraković 3. Kulej i Paradžiković
U apsolutnoj kategoriji sam prošao grupu kao drugi, Biber T. me propisno razmontirao... Nakon grupe put u polufinale vodio je preko Lepura, Nožine i Jurinića. Uspio sam nekako savladati Lepura (3-1)  i Nožinu (3-2) ali Jurinić je bio previsoka prepreka, iako sam protiv njega odigrao jednu od najboljih mečeva na turniru (1-3).
Svakako iznenađenje turnira je bio Rosi koji je svojim osebujnim stilom vam svih zakona fizike lomio protivnike jednog za drugim. Probali su ga slomiti raznim taktikama ali uzalud. Rosi je tukao kao iz haubice... Ali ipak u finalu je Biber D. bio prejak.
U kategoriji preko 50+ pobijedio je naš suigrač Ahmetović (koji može igrati kategoriju preko 70+). U finalu je dobio Ćutuka 3-2 (stigao je 1-2u setovima  i 4-8 u četvrtom).
Sve u svemu izvrstan turnir i još jednom sve pohvale Igoru i ekipi (posebno curici koja je vodila turnir od početka do kraja bez i jedne greške)  klanjanje
« Zadnja izmjena: Sijenja 06, 2014, 10:17:08 Bera11 » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Studenoga 04, 2013, 22:26:43 »

Malo slika:

* apsolutna.jpg (124.44 KB, 800x1067 - (hitova: 218 ).)

* do 40.jpg (941.04 KB, 2448x3264 - (hitova: 242 ).)

* 40+.jpg (125.48 KB, 800x1067 - (hitova: 224 ).)

* 50+.jpg (111.88 KB, 800x1067 - (hitova: 228 ).)

* pehar 2. mjesto.jpg (120.1 KB, 800x1067 - (hitova: 224 ).)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!