Nemogu vjerovati da Poštari tako dobro igraju,Sekula i Lema kao neko nevrijeme da se spustilo na Lutalice

Vidim da ne možeš vjerovati, ali bolje vjeruj da je tako :-). Inače, Lema je sinoć smanjio snagu udaraca što će reći da je igrao mekanije nego na treninzima, tako da uzmeš to u obzir kad budeš igrao protiv njega :-)
Renato,Renato pa ti barem svaki dan sa njima treniraš u Podvinju i da im nisi mogao naći slabu točku u igri
ako ništa trebao si ih barem provocirati u igri da puknu na živce,pa onda dotući za stolom.

.
Pa našao sam im slabu točku...SEBE

Nekako u posljednje vrijeme Stjepan sve više spašava Lutalice od poraza,a i donosi odlučujuće bodove.

.
Gledao sam Stjepana u Kutima,da nije bilo njega odoše bodovi.

.
Stjepan je car, dere one nepoderive, a od ostalih gubi. Sinoć je mogao dobiti i Sekija, da Seki nije krivo skužio njegovu postavu na reketu i mislio da je trava guma, a od softa je mislio da je trava...

Renato razočaro si me,izgleda si počeo igrati kao i ja,i zato ti predlažem da sjediš na klupi kao i ja, a neka igraju mlađi i bolji

.
Neljuti se čoviječe poneseš neki K...c da staviš pood guzicu da se ne prehladiš i uživaš u tekmi.

.
Ti stalno nešto inputiraš s guzicom...i guženjem...taj dio priče otpada u muškom društvu

, a ako ti nađeš mlađe kod nas...svaka čast, osim Stjepana

a mlađi su i igrali...ali kod Poštara i to i pokazali sinoć.
Vidi mo se u Nedjelju u trećoj ligi,kad nas Stjepan bude razguzio sa svojom elitom.

.
Šteta za nedjelju...ipak se ne vidimo, znaš da to više nije moj teren

, a i ostalima je knedla u grlu. Pozdrav i tebi