SLAST
Svibnja 06, 2026, 16:30:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: MALO DOBRIH LJUDI  (Posjeta: 2132 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 09, 2013, 19:54:42 »

Naslov teme je naslov poznatog filma u kojem glume Demi Moore, Tom Cruise, Jack Nicholson i drugi. Ali nije film razlog pisanja teme već jedan naš član Nove lige koji se odaziva na ime Stjepan Bošnjaković. Svima su poznate njegove akrobacije sa statistikama, računicama, a svi znaju da igra s neugodnom travom i još neugodnijim softom. Većina zna tko je i što je, ali nisam siguran da li svi znaju gdje je danas bio pa bih želio objaviti svekolikom puku.

Jutros se naš Stjepan laganini otisnuo put Zagreba ni manje ni više nego na prijem kod Predsjednika Republike Hrvatske koji ga je odlikovao:

REDOM DANICE HRVATSKE SA LIKOM KATARINE ZRINSKI

Znamo svi da se odlikovanja mogu dobiti i po preporuci pa uvijek ima potpitanja "zašto on" , ali u Stjepanovom slučaju toga nema. Brojke ne lažu ili bolje reći litre ne lažu. Stjepan je odlikovan jer je preko 100 puta dao krv 

Stjepane svaka čast  dobro

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 10, 2013, 09:47:00 »

Čestitke Stjepanu  klanjanje
"I krv svoju za OŠB boju..."
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Prosinca 10, 2013, 11:34:31 »

Još da piše koja je krvna grupa da znamo kome može natočiti pola litre...direkt :-)

Inače, ne znam jel to neka rabljena potvrda ili im se potkrala greška u godini izdavanja...  Huh? Huh?
Evidentirano
Ray Ban
*
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Prosinca 10, 2013, 12:11:32 »

Svaka čast za crveno zlato i humanost,meni ni 3 sendviča poslje vađenja ne bi bila dovoljna  Undecided
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #4 : Prosinca 10, 2013, 13:45:01 »

Svaka čast Stjepanu, iskrene čestitke.  weee weee klanjanje
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Prosinca 10, 2013, 15:48:36 »

Citat: ReBus
Inače, ne znam jel to neka rabljena potvrda ili im se potkrala greška u godini izdavanja...  Huh? Huh?

Samo za tebe sam nazvao ured predsjednika i dobio odgovor da Predsjednik i Stjepan nikako nisu mogli uskladiti termine. Čak je i sad Stjepan rekao da ima utakmicu u Klakaru, ali je onda Predsjednik rekao da će mu uručiti odlikovanje ranije da stigne na meč iako je navodno promrmljao u bradu "...pa zar nemaš Busiju, Marića i Šikija..."

Inače Štefek je županijsko priznanje dobio , koliko se sjećam, prošle godine upravo u vrijeme koje piše na "potvrdi"

Nadam se da sam ovime uklonio svaku sumnju u tvojim očima
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Prosinca 10, 2013, 16:48:38 »

Nije to sumnja u Stjepana, nego u državni aparat. U što li troše vrijeme, kad ni ovako važnu stvar nisu u mogućnosti napraviti na vrijeme.  doh
Do sad je onda Stjepan prešišao tu stotku.
Kad li će Šiki dobiti takvo odlikovanje?  Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!