SLAST
Travnja 18, 2026, 15:32:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: NOVOGODIŠNJI TURNIR 2014 STARO PETROVO SELO  (Posjeta: 2781 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vladovolf
*
Klub: STK "GODINJAK"

« : Prosinca 20, 2013, 12:08:37 »

Pozdrav svim ljubiteljima stolnog tenisa!
U prilogu je RASPIS I PROPOZICIJE za naš 9. stolnoteniski turnir. Očekujemo vaše prijave.
Pozdrav!

* RASPIS I PROPOZICIJE 2014. TURNIR.doc (39.5 KB - (downloada: 352 ).)
Evidentirano

Wolf Smiley
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Sijenja 05, 2014, 22:55:19 »

Danas je u Starom Petrovom Selu odigran 9. Novogodišnji turnir uz uzornu organizaciju dečki iz STK Godinjak i isto takvu asistenciju dečki iz STK Strmac.  dobro Ako sam dobro pozbrojio, nastupilo je ukupno 78 igrača u 4 pojedinačne kategorije te 2 kategorije parova. Turnir je imao i međunarodni karakter s nastupima igrača iz Hrvatske, BiH i Srbije, dok je naša Nova liga bilo dostojno zastupljena sa čak 26 igrača koji su nastupili u NL u prethodnoj jesenskoj sezoni. Mogu staviti neke rezultate i osvajače pehara/medalja i to one koje znam, valjda će netko još sve to nadopuniti,  kava a bilo je i dosta fotoreportera pa bi mogla pasti i pokoja fotka, barem onih najboljih s proglašenja.

* 18-40 godina pojedinačno - glavnu kategoriju i naslov osvojio je Tomislav Biber (Graničar) koji je u finalu nadigrao Josipa Arbanasa (OŠB) s 3/2 u setovima, peti set 11:9 za Bibera, pravo i uzbudljivo finale. Jednu je broncu osvojio Igor Tomić (Vukovar) koji je u polufinalu izgubio od Bibera s 2/3, za drugu broncu ne znam.

* 40-50 godina pojedinačno - ovdje je premoćni pobjednik bio Ljubiša Milošević iz Beograda koji je u finalu s 3/0 nadigrao Milana Orešića (Gornji Bogićevci). Bronce su uzeli Mladen Beraković koji je u polufinalu izgubio 2/3 od Orešića nakon što je u 5. setu imao 9:6 i ostao na 9 te mislim Darko Kulej (Virovitica) koji je u polufinalu poražen od Miloševića.

* 50-60 godina pojedinačno - tu je naslov uzeo Tomica Lešković (Požega) koji je u finalu tukao Nenada Bablera (Sibinj) s 3/0 u setovima. Babler je u polufinalu dobio Darka Guldana (Osijek) s 3/2 u setovima. Uz Guldana, mislim da je broncu uzeo i Goran Turk, penholderaš iz Svete Nedelje.

* 60+ godina pojedinačno - u najstarijoj kategoriji slavio je Tomislav Ćutuk (Osijek) koji je u finalu s 3/1 u setovima dobio Iliju Tomića (Sveta Nedelja Novaki) i tako, navodno, osvojio svoj 511. pehar/medalju u bogatoj kategoriji. Mislim da je tu jednu broncu osvojio Ahmetović Esad - Sefo, a za drugu ne znam.

* Parovi do 50 godina - Biber i Jurinić su u finalu nadoknadili zaostatak od 0/2 u setovima i s 3/2 dobili Miloševića i Guldana. Tako je Tomislav Biber dvostruki winner ovogodišnjeg turnira. Za bronce ne znam osvajače.

* Parovi preko 50 godina - pobjednici su Ilija Tomić i Luka Hudjek iz Svete Nedelje. Mislim da su u finalu dobili Ćutuka i Željka Prodanovića iz Osijeka s 3/1 u setovima. Također ne znam osvajače bronci.

Na kraju je sve završilo večerom i druženjem  pice uz svirku poznatog benda Ivana Rokića Rokya i sintisajzera  gitara te je NL i na ovom polju dala svoj doprinos.

« Zadnja izmjena: Sijenja 05, 2014, 22:56:30 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Sijenja 07, 2014, 15:33:24 »

RANG LISTA MEĐUNARODNOG STOLNOTENISKOG TURNIRA
"STARO PETROVO SELO 2014"
5 siječanj 2014.

PAROVI – do 50 godina

1/ JURINIĆ MATEJ- BIBER TOMISLAV                       ( Sl.Brod , Vinkovci )
2/ MILOŠEVIĆ LJUBIŠA – GULDAN DARKO            ( Beograd , Osijek )
3/ TOMIĆ IGOR – ŠULINA ANTONIO                          ( Vukovar , Đakovo )
3/ DUJMOVIĆ HRVOJE – PARIĆ DRAGUTIN             ( Požega , Požega )

PAROVI – 50 +

1/ TOMIĆ ILIJA – HUDJEK LUKA                                 ( Sv. Nedelja , Sv.Nedelja )
2/ ĆUTUK TOMISLAV – PRODANOVIĆ ŽELJKO       ( Osijek , Osijek )
3/ BAŠIĆ GORAN – AHMETOVIĆ ESAD                     ( Sl. Brod , Sl. Brod )
3/ BAŠIĆ NEDIM – ANTONIĆ SLAVKO                       ( Tuzla , Prijedor )

POJEDINAČNO

do 40 godina                                                                       

1/ BIBER TOMISLAV                 ( Vinkovci )             
2/ ARBANAS JOSIP                    ( Sl. Brod )             
3/ TOMIĆ IGOR                          ( Vukovar )             
3/ PRODANOVIĆ TOMISLAV  ( Osijek )                 

40-50 godina                                                                     

1/ MILOŠEVIĆ LJUBIŠA         ( Beograd )             
2/ OREŠIĆ MILAN                   ( G. Bogićevci )       
3/ KULEJ DARKO                    ( Virovitica )           
3/ BERAKOVIĆ MLADEN      ( Sl. Brod )   

50-60 godina

1/ LEŠKOVIĆ TOMICA    (Pleternica)
2/ BABLER NENAD         ( Sl. Brod )
3/ PERKOVIĆ DAVOR     ( Dugo Selo )
3/ GULDAN DARKO       ( Osijek )

60 +

1/ ĆUTUK TOMISLAV     ( Osijek )
2/ TOMIĆ ILIJA                ( Sv. Nedelja )
3/ AHMETOVIĆ ESAD     ( Sl. Brod )
3/ HORVAT DAMIR          ( Zagreb )

NAJSTARIJI NATJECATELJ/ICA -AHMETOVIĆ ESAD  ( Sl. Brod )
NAJMLAĐI NATJECATELJ/ICA  - LJUBEJ LUCIJA ( Sveta Nedelja ) 
Na navedenom turniru sudjelovalo 75 prijavljenih igrača.
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #3 : Sijenja 07, 2014, 19:57:02 »

Molim admina da promijeni Bera (Brod) u Bera (Sredanci). Valjda organizatori to nisu znali (znam da su pisali mjesto stanovanja, ali ni to nije tocno Smiley ). Zamislite da napisete Messi (Real Madrid)...
« Zadnja izmjena: Sijenja 07, 2014, 20:12:40 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Sijenja 07, 2014, 22:38:38 »

Ma sve ok, igram ja i za Spin.... Cheesy
Inače sve pohvale organizatoru na izvrsno organiziranom turniru ali poznavajući vrijednu ekipu iz Godinjaka to i nije neka novost.
Čestitke i Tomi Brnčiću na vođenju turnira jer nije bilo lako napraviti ždrijeb za svaku skupinu a da se nitko ne ljuti i da se popune grupe sa igračima jer nisu svi prijavljeni došli.
Bilo je izvrsnih mečeva kako u paru tako i u pojedinačnom dijelu ždrijeba.
Svakako prvo ime turnira je Tomislav Biber koji je prvak i u parovima sa klupskim kolegom Jurinićem i u pojedinačnom dijelu pobijedivši Arbnasa juniora 3-2 u izvrsnom finalu.
A tko je jedini pobijedio Bibera? Pa član Sibinja i Alibija Akan, u grupi 3-1 Grin
Inače u centru Starog Petrovog Sela nalazi se kafić imena Alibi u kojemu smo popili kavu ujutro...Možda je upravo u ovome kafiću nastalo ime Alibi nakon jednog od prošlogodišnjih turnira Grin
U mojoj kategoriji pomalo dosadno jer ju je bez  prave konkurencije treću godinu za redom osvojio Ljubiša Milošević. Još nismo otkrili kako se vraća serva Sad Prošle godine sam izgubio u finalu 3-1 a ove godine je tu čast imao Mića Orešić koji je šaptom pao 3-0. Ali unatoč porazu Mića je svakako zaslužio finale..U grupi je bio drugi izgubivši od Klobučara, ali je onda dobio Darka Arbanasa 3-2, pa Jergića 3-2 (gubio 5-0 i 6-1 u petom) i na kraju i mene 3-2 (vodio sam 2-0 u setovima i 9-6 u petom ali nije mi pomoglo...)
Već drugi turnir u polufinalu mi izmiče Kulej...uvijek je u onom drugom dijelu  Evil
I član Nove 2. lige je također imao zapažen nastup. Patak je u grupi bio sa mnom i dobio je jakog Pušića iz Duge Rese a nakon toga i Tihu iz Derbi Brko. Onda je naletio na Ljubu... Sad
Babler je također bio sjajan i plasirao se u finale u svojoj kategoriji...Za koga će on nastupiti u Novoj ligi pitam se?
U kategoriji preko 60 Sefo iz Spina u polufinalu...svaka čast, s obzirom da može igrati i grupu preko 70.
U parovima smo Gigi i ja dobili jedan par iz Nove Gradiške, pa nakon toga Pušića i Horvata iz ZG-a 3-2 da bi u četvrtfinalu izgubili 3-2 od dvojice izvrsnih igrača iz Požege Dujmovića i Parića. To nam je ujedno bila i najbolja partija dana barem što se mene tiče.
Svakako su falili Sibinjci kao igrači, ali ipak su uspjeli malo navratiti da vide staru ekipu na okupu i kupe par guma...
« Zadnja izmjena: Sijenja 07, 2014, 22:39:09 Bera11 » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!