SLAST
Travnja 22, 2026, 19:58:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 4. TURNIR 5. MEĐUŽUPANIJSKE LIGE  (Posjeta: 8454 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
foggy

« Odgovor #30 : Prosinca 14, 2008, 20:05:57 »

Ipak su nam namjestili službeni meč! Grin
Sreća je ovaj puta bila više na mojoj strani i upisao sam recku! Laugh
Kad bude slijedeći, možda se sreća okrene, a to može biti i vrlo skoro! Naravno, u prijateljskom susretu! Afro
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #31 : Prosinca 14, 2008, 23:36:31 »

In the privitak -> Scoreovi igrača 8) 8)

* scoreovi.pdf (19.66 KB - (downloada: 174 ).)
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #32 : Prosinca 16, 2008, 14:13:26 »

Vidim da nema komentara na ovaj turnir ???možda se čekaju praznici da se napune akumulatori i krene u iduću godinu sa novim elanom Smiley
Mogu reći da sam iznenađen plasmanom svoje ekipe (ni u snu se nisam nadao podjeli prvog mjesta  Laugh ) pošto smo ostali bez prvog igrača ,a Drago i ja cijeli tok prvenstva eksperimentiramo sa gumama i tražimo si igru, svoju postojanost i kvalitetan rad tokom ljetnih mjeseci pokazao je naš Admin Domacc koji nas je izvukao par puta iz kritičnih situacija Angel tako da smo tu gdje jesmo...da li zasluženo neka prosude drugi Afro
Svoju postojanost i kvalitet su pokazali G.bogićevci,dok sam razočaran prvim favoritom lige Požegom.Sa onakvom kvalitetom i kvantitetom su morali pružiti više...
Puno više je morao pokazati i Godinjak (prije početka prvenstva su mi bili favoriti za prvaka uz Požegu) ,dok se Brod 3 tek u zadnja dva turnira prometnuo u opasniju ekipu koja bi mogla svakoga iznenaditi.
Od ekipa koje su na mene ostavile solidan utisak je i Kamen Gradnja (posebno foggy) koja iako debitant u ligi ozbiljno priprijetila ostalim ekipama 8)
Ostale momčadi što zbog objektivnih (prvi igrač) ,što zbog subjektivnih (lako ćemo) razloga su tu gdje trenutno jesu Angel

« Zadnja izmjena: Prosinca 16, 2008, 14:24:00 Đuka » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #33 : Prosinca 16, 2008, 22:20:44 »

Daj se više registrirajte Angry
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #34 : Prosinca 16, 2008, 23:05:55 »

Jednom i to mora doći na dnevni red 8) 8) 8)
Evidentirano
foggy

« Odgovor #35 : Prosinca 16, 2008, 23:26:24 »

Eto Đuka sav se crvenim! Embarrassed Grin
Nelagodno mi je što si od toliko ljudi koji dobro igraju, pa i puno bolje od mene, spomenuo mene u kontekstu ugodnog iznenađenja ali ne mogu reći da mi nije i jako drago da je neko primjetio moju igru ma kakva god ona bila!  Afro Laugh
Što bi dogmatski zaključili, to će mi biti motiv da igram još bolje!! Laugh Laugh Grin
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #36 : Prosinca 17, 2008, 12:36:18 »

Prije svega čestitke prvoplasiranim ekipama Gornjih Bogičevaca, Sibinja i Požege. Po meni u 5. ligi ima 7-8 dobrih ekipa koje su u stanju iznenaditi i pobijediti svakoga, i ovo me raduje. Kvaliteta svih liga se podiže iz godine u godinu i to je dobro. Od nekih igrača se s pravom očekivalo dobre rezultate u ligi i to su uglavnom i dokazali
( Kovačević, Čanić st., Pereković ), od nekih se s pravom to nije očekivalo ( od mene npr. i to se dokazalo ..  Angry), a neki recimo novi su dokazali svoju kvalitetu brojnim pobjedama i ukupnim skorom ( Škripek, Čanić ml., Mustafić ).
U svakom slučaju mislim da će proljeće biti vrlo uzbudljivo i izjednačeno, i obećavam da BROD 3 neće nikoga priznati favoritom i svakoga će nastojati pobjediti za "zelenim stolom". Imamo dovoljno vremena za pripremu, ispravljanje tehničkih neispravnosti i ulazak u pravu formu.
« Zadnja izmjena: Prosinca 17, 2008, 12:53:03 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #37 : Prosinca 17, 2008, 23:01:21 »

Nisam imao vremena prije eto i mene.
Prvo da izrazim sućut Đuki i Domccu zbog smrti oca i djeda.

Većinom ste sve rekli.O tome tko je iznenadio ne bih jer ovo je ipak sport.Na papiru je jedno,a stvarnost je drugo.
Slažem se i mislim da je Domacc pokazao najveći napredak.Od pospanog dečkića iz prošle sezone prerastao je u veliku zvjerku.
Bio sam u društvu  dosta začuđenih igrača nakon poraza od Domcca koji nisu vjerovali da mogu od njega izgubiti,naravno  sjećajući ga se iz prošle sezone.
Škripeku također čestitke za vrh ljestvice,mada je on i prošle sezone imao rezultate i pokazao potencijal.Možda je skor bio slabiji,ali  on mi nije iznenađenje.
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #38 : Prosinca 18, 2008, 07:41:18 »

Pridružujem se izrazima iskrene sučuti Đuki, Domcu i njihovoj obitelji.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #39 : Prosinca 18, 2008, 13:36:18 »

Sućut Đuki i Domcu i od mene.
A i da se malo osvrnem na protekli dio sezone. Slažem s Travarevom analizom ima stvarno igrača koji su dosta napredovali, ima i nas koji smo ostali na istom a ima i oni koji su podbacili.
Kao ekipa možda i jesmo malo podbacili ali bar smo dokazali nekima u klubu da i oni mogu izgubiti od igrača iz 5 lige. Za nastavak sezone se nadam da ćemo odigrati nešto bolje nego u prvom dijelu sezone. Teško da ćemo podići razinu igre jer imamo malo termina za trening, dok vi ostali igrate puno više. Zato će nam uz sadašnju igru trebat i malo sreće da zadržimo ovo mjesto koje sad imamo.
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #40 : Prosinca 18, 2008, 22:22:29 »

Hvala, šta je tu je, život ide dalje. Cry

I hvala na pohvalama za igru, ali vjerujem da ću sada preko zimskih praznika malo vise od 1x tjedno trenirati, pa možda prijeđem na 2 backsidea Smiley Table Tennis Table Tennis
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #41 : Prosinca 25, 2008, 22:28:24 »

Domacc pohvale si zaslužio Wink
A evo ako netko nije skužio ti si napravio skok sa jednim ozbiljnim treningom dnevno nekih 200%.
Šta nas sve čeka od tebe s više treninga u nogama sam Bog zna Laugh
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #42 : Prosinca 25, 2008, 23:24:42 »

Preko ljeta, 3-4 puta tjedno trening 8) , i ozbiljnost na prvom mjestu Wink

Šta nas sve čeka od tebe s više treninga u nogama sam Bog zna Laugh

Ne zna nitko Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!