SLAST
Travnja 29, 2026, 12:29:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 1. kolo  (Posjeta: 3913 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Sijenja 31, 2014, 23:53:25 »

Najava: KLAKAR - LUTALICE, utorak (04.02.2014.), MD Klakar, u 19,00 sati ...  Table Tennis  shots pice
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Veljae 02, 2014, 17:52:47 »

2. liga parovi 1. kola:

Sava    -    Posavac
Kokolo   -   Sredanci
Klakar    -   Lutalice
Brod Plin   -   Vrba

U ovom kolu slobodna je ekipa Kuti.

Termini odigravanja ovog kola je 1. - 12. veljače, a prema članku 17. Pravilnika o natjecanjima NL posljednji dan odigravanja utakmice ovog kola je 24. veljače tj. posljednji dan termina 2. kola.

Prema pravilniku prvoimenovana ekipa je domaćin i ona pokreće inicijativu i nudi termin odigravanja utakmice, ali nitko gostujućoj ekipi ne zabranjuje da stupi u kontakt i ponudi datum igranja.

Isto tako nije zabranjeno niti odigrati ranije utakmicu slijedećeg kola. To je u svakom slučaju bolje od silnih odgađanja i doalzaka u stisku s vremenom.

Napomena za zapisnik: Budući da se prvi put srećemo sa situacijom da imamo igrače istog imena i prezimena (Vrba) molim vas da da u zapisniku kojeg pišete naglasite barem jednog. Mlađi ili stariji nebitno.
« Zadnja izmjena: Veljae 03, 2014, 17:35:05 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Veljae 04, 2014, 21:29:26 »

Večeras u Klakaru odigrano:  KLAKAR - LUTALICE   2:8

Za Klakar:                 Za Lutalice:

Zd.Stanić      2/1     R.Busija            3/0
D.Gačić         0/1     D.Marić            2/0
A.Stanić        0/2    S.Bošnjaković     2/1
Zo.Stanić      0/3     M.Relić             0/1
Zd./A.Stanić  0/1     Marić/Relić        1/0

Odigrana prva utakmica sezone "Proljeće 2014." u 2. ligi. Klakar je večeras bio prilično neugodan protivnik za razliku od utakmice prije 2 mjeseca.  klanjanje Zdravko je sa svojom travom bio nagazna mina za mene i Šikija i zasluženo dobio obojicu.   Ipak, Lutalice zasluženo došle do prvih bodova jer su Rebus i Damir bili neumoljivi dobivši sve svoje partije.  dobro Nažalost, morali smo se zbog nekih obaveza požuriti pa je ostale još dosta nepopijene mineralne vode.  lol  pice Još jednom zahvala astu i ekipi na standardnom gostoprimstvu i čestitka na dobroj igri.   Cestitamo U privitku zapisnik za Voditelja lige.          

* KLAKAR - LUTALICE (04.02.2014.).xls (88 KB - (downloada: 172 ).)
« Zadnja izmjena: Veljae 04, 2014, 21:31:31 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Veljae 10, 2014, 20:58:54 »

Večeras u Sredancima odigrano KOKOLO - SREDANCI  1 : 9 

Na žalost popodne mi Goran javio da neće stići, ali da će dečki doći ... bilo je govora o odgodi, ali onda opet tko zna što bi bilo i uglavnom odigrali smo.

Koliko znam na Valentinovo igraju  SAVA - POSAVAC , a poznavajući Patka kakav je zajebant ne bih se čudio da na meč stignu nekim čamcem nizvodno  Cool
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #4 : Veljae 11, 2014, 13:07:50 »

Sava  :  Posavac 
14,02,2014,g,   u 19,h. Mjesni dom Svilaj.
Posavac stiže oslabljen bez Jularića,dolazimo Savom u Kanuima,koje smo posudili od Apaškog Vrača Mate Rečića,na njegov prijedlog da se spustimo nizvodno Savom.
Doček u Svilaju Vuka sa ontarija poglavice Obitelji Vukovarac  Laugh.
Neće nam biti lako protiv nama nepoznate ekipe,a još gore sve moj do moga,Tata, sin, Striko sve uža obitelj i još opet neka dva brata.
Ponećemo koltove reda radi ako pobijedimo u  Table Tennis,bit će sigurno Bitka prsa u prsa,a tu sam onda ja u prednosti ,s obzirom da sam ratni veteran Domovinskog rata, i HRVI  raketar.
Samo neznam gdje da se ikrcamo dali u Slavonskom Svilaju ili Bosanskom,ako je u Bosanskom onda moram tražiti prvo Artiljerisku potporu raketar.
Malo sam se raspitao o tom Svilaju,kažu da se tamo  neide bez Čakije,a leđa uvijek moraju biti okrenuta ka zidu inače Grin.
Eto malo šale na račun Save,nadam se da neće zamjeriti Tongue.
Patak  postovanje.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Veljae 12, 2014, 21:32:41 »

Evo se Mata i ja vraćamo iz Svilaja sa treninga... Spremamo ih za  Patka i ekipu. Treninzi su pakleni.
Svima svo stavili travuljage na bekend, valjda će im biti dosta dva dana da se pripreme za Patka i ekipu...
Beki nas je razbio kao beba zvečku...ne znam više gdje da odem na trening. Tamo raketira Rosi  raketar a ovdje Bernard  raketar
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 13, 2014, 23:44:06 »

BROD PLIN - VRBA  7 : 3

Dobio sam samo rezultat, zapisnik uskoro  Wink

Sutra bi se trebalo kompletirati 1. kolo u obje lige i to sa dva derbija  borba boxing

Provozao sam se i večeras do Svilaja i bogme tuče se sve u šesnaJST  Table Tennis
Evidentirano

lav59
*
Nova Liga: Brod-Plin

« Odgovor #7 : Veljae 14, 2014, 00:21:04 »

Znam da je kasno (ali za Matu nikad) ali ipaqk  šaljem zapisnik uz opasku da mi je drago što smo odigrali korektnu tekmu sa novom ekipom, kojoj iskreno želim uspješan nastup u daljnjem tijeku natjecanja.

* BROD PLIN - VRBA.xls (88 KB - (downloada: 229 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Veljae 14, 2014, 10:44:50 »

Nikad nije kasno kad se .........šalje zapisnik  Wink
Sve obrađeno i podignuto gdje treba.

Nisam jedino obrađivao jedinstvenu rang listu jer večeras stižu 2 nova zapisnika.

Ova utakmica sinoć je obrazac kako se treba igrati ...umjesto 3 na 3 ili manje, sinoć se igralo 5 na 5 

Drago mi je da smo krenuli u dobrom ritmu i u skladu s terminima, a evo već su najavljene dvije utakmice 2. kola, a za jednu znam da je u završnoj    fazi pregovora  Cestitamo
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Veljae 14, 2014, 14:36:50 »

a evo već su najavljene dvije utakmice 2. kola, a za jednu znam da je u završnoj    fazi pregovora  Cestitamo

Ako si mislio na Lutalice - Brodplin, to je već sve davno ispregovarano i dogovoreno ...  pet
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #10 : Veljae 15, 2014, 18:00:09 »

Sava   :  Posavac     2 : 8.
Šta reći tekma ko tekma,domaćini se mogu reći jako potrudili da bude sve savršeno.
Bilo je svega,sokova,piva,rakije neznam ni sam šta sve Bernard nije donijo da se pogostimo,ali nekako je najviše nudio Rakiju
da se malo igra tenis i u ležećem položaju, Tongue Tongue.
Mjesni dom je super za igru,ali malo rasvijeta jebe sojke pa mi stariji smo igrali kao da nosimo sunčane naočale po noći ali nismo se žalili,nego smo igrali tko je kako znao i u formi bio.
Malo smo se pribojavali domaćina jer nepoznamo nikoga osim Bernarda,a nemamo Jularića,tako da smo kontali kako izvući remi.
Međutim kad smo čuli da su ih pripremali Bera i Mata specijalno za nas,nije nam se ni išlo tamo,htjeli smo otkazati meč.
Vukovarac kaže da ih je Bera podgovorio da skinu od 4 sijalice 2 i to da nebudu jače od 40w,tako da patak luta ko tele u magli,ali zato je Patak metnuo leća sa lefektorima i odigrao dosta solidno svoje mečeve,Antun je pokazao da i on može odigrati solidno kad hoće i dobio 2 mača, a Tihomir se raspuco sa Bernardom kao da mu se želio osvetiti sa sve dosadašnje poraze,sjedalo mu sve na stol kao da igra sa reketom na baterije,pa loptica leti na stol. Cheesy.I eto đavla 2 : 8 za nas,idemo kući zadovoljni,samo da upozorimo sledeće ekipe koje budu igrali sa Savom,nećete lako odnijeti bodove iz Svilaja. .
Zahvaljujemo se domaćinu na gostoprimstvu i fer i korektnoj igri.
Pozz od Patka  postovanje.
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #11 : Veljae 16, 2014, 10:15:04 »

Čestitam ekipama Sava i Vrba na odlično odrađenom prvom kolu svoje prve sezone u Ligi.

Možda konačni rezultati to i ne govore, ali gledajući zapisnike vidi se da su obije ekipe ušle
u ligu dobro pripremljene i bez respekta. Jer ipak, protivnici u prvom kolu im nisu bile
lagane ekipe.

Ako se po jutru poznaje dan, čini mi se da će fenjer druge lige i dalje ostati u rukama Klakara    Cry
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Veljae 17, 2014, 08:36:44 »

Citat: ast
Ako se po jutru poznaje dan, čini mi se da će fenjer druge lige i dalje ostati u rukama Klakara    Cry

Evo svanulo sunčano jutro, znači večeras Klakar ide na pobjedu  Cool

Citat: Patak
Vukovarac kaže da ih je Bera podgovorio da skinu od 4 sijalice 2 i to da nebudu jače od 40w,tako da patak luta ko tele u magli,ali zato je Patak metnuo leća sa lefektorima i odigrao dosta solidno svoje mečeve

dobro
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!