SLAST
Travnja 27, 2026, 13:19:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. kolo  (Posjeta: 3885 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Veljae 13, 2014, 22:33:11 »

Parovi 2. kola:

Spin - Alibi
Exteh - Sibinj, 18.2.2014. u 20h, OŠ Dragutin Tadijanović
Poštari - AD Vidaković
Bekrije - Deri Brko

U ovom kolu slobodna je ekipa CB Martel  Cool
« Zadnja izmjena: Veljae 15, 2014, 11:29:04 Mata, Razlog: dodan cjelokupni raspored 2. kola » Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #1 : Veljae 18, 2014, 13:37:14 »

Parovi 2. kola:
Exteh - Sibinj, 18.2.2014. u 20h, OŠ Dragutin Tadijanović

Exteh - Sibinj, 27.2.2014. u 21h, OŠ Dragutin Tadijanović
« Zadnja izmjena: Veljae 21, 2014, 12:21:21 Domacc, Razlog: Najnoviji termin. » Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #2 : Veljae 23, 2014, 17:02:59 »

Utorak 25.02.2014. Md Podvinje u 19h   

POŠTARI - AD VIDAKOVIĆ
Evidentirano

G.S.
Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Veljae 25, 2014, 11:26:28 »

Utorak 25.02.2014. Md Budainka u 21 h   

Spin - Alibi
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Veljae 25, 2014, 23:46:37 »

Obrađeno:

POŠTARI - AD VIDAKOVIĆ  4 : 6

SPIN  -  ALIBI   6 : 4

Volio bih znati koji je Arbanas igrao budući da ih imaju dvojica  Cool

Ja bih volio da je bio Jopa iako sam vodio u zapisniku da je Darko ....strah me i pomisliti susret u nedjelju protiv Veterana OŠB sa ovakvom Darkovom formom  strah , a i Dalibor ne zaostaje puno ....a u četvrtak ako i Stjepan i Marić oderu svoje protivnike crno nam se piše  nema pojma lud?!
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Veljae 26, 2014, 08:56:35 »

Ma da je bio Jopa lako bi mi sa njim , nego Darko zna na obranu, pa nismo imali šanse... Grin
Ali ne može Darko sam, Vjeko je bolestan a Darijo po kodeksu STK Imie ne smije igrati protiv svojih članova pa ga nije ni bilo. Cheesy
Akan je bio prilično izmoren nakon meča sa Sefom od 5 setova i stalno je bježao u kuhinju gdje je bilo malo piva a i malo nakoso... u zadnji tren smo saznali da će nas svojim dolaskom počastiti i vrli nam preCjednik pa smo morali na brzinu pripremiti nešto.
Svakako treba pozdraviti novog-starog člana Alibija Ljubinja koji je ponovo na Budainci...Imao je protiv Župana i meč loptu ali ju nije iskoristio..na našu sreću.
Kao i protiv Sibinja odlučivali su parovi na kraju...
Nekako najzadovoljniji sinoć bio je Dalibor koji se sa bine samo smješkao vidjevši Darkovu prezentaciju. Kaže: u nedjelju nemate šanse... reket
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2014, 08:57:56 Bera11 » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #6 : Veljae 26, 2014, 10:28:46 »

Prava istina je da sam pola sata prije meča poslao poruku Darku da ako ne napravi tricu, da mu funkcija predsjednika Alibija visi o nit... Izgleda da je to ozbiljno shvatio i odradio posao kako treba. S obzirom da je mene Darko masakrirao (izblokao) zadnjih nekoliko puta na Budainci, bit će nam Bera čupavo u nedjelju. Ipak, budući da kod nas postavu postavlja nogometni strateg, nekako ipak vjerujem da će nadmudriti veterane Smiley
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2014, 10:30:09 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #7 : Veljae 26, 2014, 14:28:02 »

....strah me i pomisliti susret u nedjelju protiv Veterana OŠB sa ovakvom Darkovom formom  strah , a i Dalibor ne zaostaje puno ....

Očito nisi čuo onu o tempiranju forme  Forma OŠB Veterana tempirana je za početak ožujka i predstojeći turnir 3. HL, a zlu ne trebalo možemo se staviti na raspolaganje  boxing raketar i protiv Igee tjedan dana kasnije ...  rofl

....a u četvrtak ako i Stjepan i Marić oderu svoje protivnike crno nam se piše  nema pojma lud?!

Zar uopće sumnjaš u to ??   nema sanse  A budući vam se crno piše, postoje i bijele mogućnosti  predaja

Nekako najzadovoljniji sinoć bio je Dalibor koji se sa bine samo smješkao vidjevši Darkovu prezentaciju. Kaže: u nedjelju nemate šanse... reket

Zapravo je htio reći (citat ZM): Pregazit ćemo vas kao plitak potok ...  sram

bit će nam Bera čupavo u nedjelju. Ipak, budući da kod nas postavu postavlja nogometni strateg, nekako ipak vjerujem da će nadmudriti veterane Smiley

Čupavo ili ne, ne bojte se, ne ugrizamo... biti ce dobro A glede stratega i strategije  kava znam kako će to kod njega ići u nedjelju: ajde ti Dario odigraj prvi da povedemo, a onda ćemo preći na bunker ...  naravno
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #8 : Veljae 26, 2014, 19:39:57 »

Nakon ovih postova, stigla naredba odozgo ! Meni je samo rečeno, sutra u 16.30 h imaš trening u Domu sportova, sređeno sa Adamom, a u petak igraš na Prvenstvu Hrvatske, sve plaćeno, na tebi je samo da odeš igrati, autobus za Brod kreće u subotu u 10 h, izlazak za mene u grad je ograničen do ponoći, a Rosi može dokad hoće, još i novi reket dobiva od uprave kluba jbg. Malo nepošteno, ali što se može, kad Rosi ima privilegije. Na meni je bilo samo reći: ok. Tako funkcioniraju superligaški klubovi, nema izbora kao kod ošb-a, hoćeš-nećeš ići na turnir, ovdje se mora  lol . Mogli bi OŠB-ovci naučiti kako se brine o igraču, ovakve uvjete nema ni kraljica Elizabetha  

I skoro pa sam zaboravio. STK "IMIA Sredanci" funkcioniraju  ne na način kao većina, tipa gledaj što ti možeš učiniti za klub, svi nešto traže, klub samo traži... ovdje ne ide tako, ovdje ide gledaj što klub može učiniti za tebe, ide se na princip Google-a, zadovoljni radnik, zadovoljni svi, uspješna tvrtka. Malo sam otkrivam neke stvari koje ne bih smio, ali nema kod nas verbalnog delikta Smiley
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2014, 21:48:41 Mata, Razlog: ispravak naziva » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Veljae 26, 2014, 21:50:08 »

Pogledaj si grupu i slikaj se sa Tanom, Jopom i Vidačekom, daj im par klupskih suvenira pa da idemo osvojiti europsko tržište i nešto zaraditi  Tongue

Nemoj se sekirati što ti se otvorio ždrijeb i mogući plasman u 1/4 finale. Imamo pravo odgoditi naše utakmice zbog tebe  pet
« Zadnja izmjena: Veljae 26, 2014, 21:51:13 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Veljae 27, 2014, 23:31:54 »

EXTEH  -  SIBINJ  3 : 7

Zeki promptno poslao zapisnik  Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #11 : Veljae 28, 2014, 00:01:16 »

Exteh - Sibinj 3:7
Klobučar 2/1   Zorko 3/0
Martić 0/1      Čanić J. 2/0
Liović 0/2       Čanić D. 2/1
Rokić 0/3        Kabić 0/1
  +par

U borbi  raketar Sibinjci sretniji i spretniji odlaze kući s 2 boda. Cool
Exteh s ovim igračima može svima poremetiti račune. Mi smo preživjeli. Cestitamo naravno
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!