Klakar : Posavac 2 : 8
Šta reći za za ovaj susret,igralo se u dobroj atmosferi,domaćini se iskazali za šankom

.
Pića u potocima,publike kao na stadionu u Splitu,pa čak je i Načelnik općine došao i doveo cjeli HDZ u dvoranu

.

se igrao da se sve prašilo

,oni Stanići se nešta okomili na mene odmah protiv Zdravka kada sam krnuo igrati,čovijek mi odmah u lice sasu

Da upišem i ja prvu pobijedu protiv tebe,

,majko moja mila dva seta me mučio,u sve dva je Zdravko vodio po 4 razlike ali Patak igra glavom a ne reketom,

,tako okrećem u svoju korist sve dva seta a treći privodim rutinski i 3 : 0 za boljeg

.
Moram priznati da sam bio bolestan,em gripa em u kičmi me uhvatilo da sam se zgrbio do poda

nisam ni htio ići igrati ali znam da Tiho nemože sam dobiti 6 partija ,a za Žileta sam se bojao šta će biti ali sve u svemu nije loše igrao iako je mogao i bolje

.
Žile je startao sa prvom pobijedom

,a onda u druga dva meča nešta stao

.znam sjetio se cure,misleći šta sad ona radi dok ja igram tenis?
Ma neboj se Žile i ona se drži za P***.A moj Žilojko se ustrko

oko stola a loptice frcaju sve preko stola

,i odoše druga dva meča u nepovrat

.
Tiho je dva meča dobijo glatko

,a kako i nebi kad momak igra kao Andrej Gaćina

.
A onda sa mnom u paru protiv Stanića ,kao da nikad nismo igrali

,jedva dobišmo 3 : 2.
Poslije para je igrao sa Zdravkom tako dobro

,da nisam mogao gledati taj meč

,još malo mi srce otkazalo,da se nisam smirio i reko sam sebi ma

završio bi na psijijatriji

.
Poslije ga pitam šta ti bi Tiho

,kaže ja se malo Z******o,jel to sa mojim živcima,ma kevi ti UF

me bilo.
Sad se ja pitam jedva pobijedišmo Klakar a kako ćemo onda Brod Plin,Lutalice ,Kute a za Sredance i da negovorim

,a ništa odgoditi ćemo dok se Jularić ne vrati ,jel svedno je korizma,pa se mi odlučili do Uskrsa da neigramo te nabrojane mečeve,a za Uskrs Ivan dolazi a i korizma prolazi pa možemo onda da nastavimo sa takmičenjima u

.
Hvala Klakaru na gostoprimstvu,drugi puta možda budu imali više sreće.

.