SLAST
Travnja 27, 2026, 23:03:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 3. kolo  (Posjeta: 7486 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Oujka 07, 2014, 23:27:13 »

Sutra igra OŠB ne radim zapisnike  Cool

Citat: ReBus
Jezik pregriz'o, nisi mogao prešutiti, sad će bjesomučno trenirati i ubiti nas k'o zečeve  Grin

Evo baš sam se dogovorio s patkom, svaki drugi dan ćemo trenirati nas dvojica da ti pokušamo uzeti barem set  Wink

E tako, 3. kolo smo završili   clsdtopic i polako možemo dogovarati 4. kolo....ide ko podmazano
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Oujka 08, 2014, 09:45:02 »

Sutra igra OŠB ne radim zapisnike  Cool

Bogme, pripreme teku na sve strane kao da će biti svatovi  Grin

Evo baš sam se dogovorio s patkom, svaki drugi dan ćemo trenirati nas dvojica da ti pokušamo uzeti barem set  Wink

E, da mi je i to vidjeti...ne svaki drugi dan, nego bilo koji dan,  a ja ću se potruditi da vam dam svakom po 3 seta po meču, jel' pošteno?  Angel
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #17 : Oujka 08, 2014, 18:54:07 »

Zapisnik sa susreta KLAKAR - POSAVAC je u prilogu.

Nadam se da, dok ovo pišem, slavite pobjedu OŠB.  gitara rocker

* KLAKAR-POSAVAC_07032014.xls (77.5 KB - (downloada: 190 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Oujka 09, 2014, 08:37:12 »

Hvala, obrađeno  Cool

Dok si ti pisao bilo je tek 2:2 u meču
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #19 : Oujka 09, 2014, 13:53:34 »

Klakar  :  Posavac   2 : 8

Šta reći za za ovaj susret,igralo se u dobroj atmosferi,domaćini  se iskazali za šankom  Tongue Tongue Tongue.
Pića u potocima,publike kao na stadionu u Splitu,pa čak je i Načelnik općine došao i doveo cjeli HDZ u dvoranu  Grin Grin Grin.
 Table Tennis se igrao da se sve prašilo Cheesy,oni Stanići se nešta okomili na mene odmah protiv Zdravka kada sam krnuo igrati,čovijek mi odmah u lice sasu  Roll Eyes
Da upišem i ja prvu pobijedu protiv tebe, Cool,majko moja mila dva seta me mučio,u sve dva je Zdravko vodio po 4 razlike ali Patak igra glavom a ne reketom, Grin,tako okrećem u svoju korist sve dva seta a treći privodim rutinski i 3 : 0 za boljeg Wink.
Moram priznati da sam bio bolestan,em gripa em u kičmi me uhvatilo da sam se zgrbio do poda  Huh? nisam ni htio ići igrati ali znam da Tiho nemože sam dobiti 6 partija ,a za Žileta sam se bojao šta će biti ali sve u svemu nije loše igrao iako je mogao i bolje  Cheesy.
Žile je startao sa prvom pobijedom  weee,a onda u druga dva meča nešta stao  doh.znam sjetio se cure,misleći šta sad ona radi dok ja igram tenis?
Ma neboj se Žile i ona se drži za P***.A moj Žilojko se ustrko  potrcanko oko stola a loptice frcaju sve preko stola Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy,i odoše druga dva meča u nepovrat baeh baeh.
Tiho je dva meča dobijo glatko Smiley,a kako i nebi kad momak igra kao Andrej Gaćina klanjanje.
A onda sa mnom u paru protiv Stanića ,kao da nikad nismo igrali  Table Tennis Table Tennis,jedva dobišmo 3 : 2.
Poslije para je igrao sa Zdravkom tako dobro  Cheesy Cheesy,da nisam mogao gledati taj meč boxing,još malo mi srce otkazalo,da se nisam smirio i reko sam sebi ma  biti ce dobro završio bi na psijijatriji  Tongue.
Poslije ga pitam šta ti bi Tiho Huh?,kaže ja se malo Z******o,jel to sa mojim živcima,ma kevi ti UF sram me bilo.
Sad se ja pitam jedva pobijedišmo Klakar a kako ćemo onda Brod Plin,Lutalice ,Kute a za Sredance i da negovorim Wink,a ništa odgoditi ćemo dok se Jularić ne vrati ,jel svedno je korizma,pa se mi odlučili do Uskrsa da neigramo te nabrojane mečeve,a za Uskrs Ivan dolazi a i korizma prolazi pa možemo onda da nastavimo sa takmičenjima u  Table Tennis Table Tennis.
Hvala Klakaru na gostoprimstvu,drugi puta možda budu imali više sreće.
 postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Oujka 09, 2014, 17:40:46 »

Citat:
Sad se ja pitam jedva pobijedišmo Klakar a kako ćemo onda Brod Plin,Lutalice ,Kute a za Sredance i da negovorim

Joj de nemoj pilit naopačke...pa ti i Tiho nas sve gazite kao plitak potok  Tongue
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #21 : Oujka 09, 2014, 20:12:04 »

Sredanci, Posavac i Lutalice 3 od 3 i meč razlika 25:5, možemo brojati setove kao OŠB i Igea ...  clsdtopic Mrtva trka za naslov prvaka ...  lol

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #22 : Oujka 09, 2014, 20:35:52 »

Sad kad nas Kuti sve prepišaju  Grin
Evidentirano
joca

« Odgovor #23 : Oujka 10, 2014, 19:55:30 »

E konačno Rebus se sjetio da i Kuti postoje. Vidim tu se raspoređuje
tko će biti prvak a nas niko ne spominje a mi nikad luđi (čitaj: spremniji)
Trenira se "sve u šesnajst", odrađuju se ovi lakši susreti i jedva čekaju
oni "pravi" bojevi. Što se tiče "prepišavanja" za sad ga neće biti jer
mi imamo neki svoj nepisani FairPlay, nikoga nismo i nećemo
pobijediti sa 10:0 pa makar nam to falilo za neko od mjesta u
vrhu čemu se iskreno nadamo.

Sad kad ovo čitam izgleda mi preozbiljno ... kao neko "K........."
Nije bilo nikakve namjere čisto da se i ja javim u ovoj sezoni.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #24 : Oujka 10, 2014, 20:49:30 »

Sorry prijatelju Joci, prepoznao sam se u njegovom komentaru.  sram Ni u ludilu ne bih potcijenio Kute,  klanjanje ali sad se baš posložilo da su Kuti bili slobodni, a Posavac, Sredanci i Lutalice upisali po 3 pobjede i imaju identičnu gol razliku pa me to navuklo na prethodni komentar. Ove 3 ekipe voljom ždrijeba Kuti imaju u zadnja 3 kola. Dok ćemo se mi međusobno poubijati prije utakmica s Kutima,  raketar borba boxing Kuti će laganini izbiti na čelo, hehe... A onda će i nas ostale otpuhati, da ne upotrijebim Rebusov izraz, hehe ...  lol 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Oujka 10, 2014, 23:18:02 »

Otkako se Joca Štivić uključio i u regijsko natjecanje i počeo nizati skalpove Kuti s pravom pretendiraju na najviši plasman  dobro

Iako slučajno, raspored se baš posložio da se vjerovatno do zadnjeg kola neće znati poredak. Što bi tek bilo da nismo izvlačili papiriće već posljednje čudo tehnike s lopticama  Wink

A ako pogledate raspored posljednjeg kola možete primjetiti slijedeće:

Sredanci - Sava župski ili župljanski derbi  pet
Vrba- Klakar    ... skoro pa susjedski derbi   naravno
Posavac - Kuti  ...općinski, susjedski i kakav već ne derbi   Cestitamo
Lutalice - Kokolo tražio sam poveznicu i našao da se ured Kokola i ured Rebusa nalaze na vrlo maloj udaljenosti  Cool
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #26 : Oujka 11, 2014, 13:17:32 »

Ajde konačno da se netko iz Kuta uključi u raspravu  baeh.
Naravno sad će sigurno i zapisnici iz Kuta stizati na vrijeme kad se Joca oko toga potrudi. Tongue Tongue.
A što se tiče plasmana na tablici,to se naj manje Posavca tiče mi ćemo biti zadovoljni ako budemo i četveri  dijete srece.
Do sada smo imali naj lakše protivnike,pa je to nekako išlo,ali sada ,Gotovo je biće red na kraju svakog derbija da konačno počnemo  Cestitamo na pobijedi,a nama sreće drugi put. polupan.
Joca zar ne kužiš na ovom Forumu da Mata stari prdonja stalno kuva  kava,a Stjepan,Rebus i ja se častimo,zato forum i postoji Grin Grin.
Vidi se da jedino druga liga i funkcionira Laugh u mečevima se igra kao da se došlo na neku prestavu kazališta ,a ne borilišta u  Table Tennis.
To znači igramo Amaterski Stolnitenis i opušteno za svoju dušu Grin,a prva liga napeti svi i podmazani kao Profesionalci,kao da im Poslodavac neće plaću dati ako ne pobijede i nebuudu svi prvi hahaha  amen.Na forumu ništa nepišu,kao da će za to biti kažnjeni,ajde nekad se javi Domagoj,Bera,Đuka i to svake prestupne godine  kk.
Neću više nikoga ružiti da se netko ne naljuti Grin,jer ako ovi iz prve lige sad navale pisati,nećemo uspjeti sve na vrijeme pročitati clsdtopic clsdtopic.
Joca dođi kod mene čim prija možeš da ti neke stvari objasnim naravno.
 postovanje.
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!