SLAST
Svibnja 05, 2026, 21:36:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 10. kolo  (Posjeta: 3757 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Oujka 09, 2014, 17:34:17 »

Ma nismo mi zaboravili ono s Vukovarom, ali ovo je nešto drugo. Ulog ogroman, a ovako se odigralo.

Citat:
IZUZETNO DRSKOM PONAŠANJU

Evo da opravdam momka, izgleda da sam ja potpalio fitilj u njemu  sram , naime nakon što je počeo lupetati nogama po inventaru dvorane uplašio sam se za njega pa sam "očinski" viknuo "nemoj to raditi, slomit ćeš nogu, budalo jedna" moguće da je ovo zadnje izvukao iz konteksta i krenuo s orgijanjem i hvatanjem za genitalije  te pokazivanjem  srednjaci .
Samo ne znam što ga je razjarilo prije meča pa je i u hodniku škole imao show  nemam pojma

No pustimo njega. Još jednom sve čestitke svim akterima na prikazanoj igri. Garić je odigrao za desetku  . Barić je dokazao klasu  , a baš sam promatrao naše članove kako upijaju svaki njegov pokret i već me je strah  strah i pomisliti kad Rebus i Stjepan počnu piliti. Hrelec je odigrao vrhunski kao i Jopa i Fićo s jednom razlikom da je on pobjeđivao, a oni gubili  nema pojma. A onaj simpatični Marko Vidaček je igrao ko navijen, pomisli čovjek da ne može promašiti 

Citat:
Također čestitke bubnjaru Gavranu...

Evo baš imam i sliku  Grin

Atmosfera je bila odlična i prava je šteta da nije završilo pobjedom Obrtničke škole jer su je zaslužili, iako se ne može reći ni da isto nije zaslužila i IGEA.

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Oujka 09, 2014, 20:02:37 »

Iskreno, ja još ne mogu doći do sebe, toliko je bilo sve skupa šokantno.  strah Još sam pod stresom, sinoć boli glava, san na oči neće ...  idiot Lakše bi mi bilo da su nas potukli 4:1 ili 4:2, a ne da ovako ispadne, dođemo u Rim, a ne vidimo Papu. Sa samo 2 osvojena seta više bili bi u egalu i tad bi se brojali poeni. Valjda bi jedino gora varijanta od ove bila da je OŠB izgubila Superligu na poen razliku ...

Puno je sad komentara tipa "da je ..." ili "da smo ..." Da smo tukli Vukovar, sinoć bi igrali za prestiž, a OŠB bi već odavno bila superligaš ... Da je Jopa uzeo 2 seta, sada bismo pričali o Superligi, da je Fićo doveo do kraja gotovo dobijeni zadnji meč i opet bi pričali o Superligi, da je ovo ili ono, ali nije... Treba preživjeti i treba se s tim znati nositi, ali da je preteško - je. I da će svi dečki, ali i ostali sudionici i publika ovo pamtiti doživotno - hoće.  amen

Što se tiče malog incidenta na kraju meča,  boxing ne bih tome pridavao neku pažnju. U svima je adrenalina bilo na tone, a napetost se u dvorani mogla rezati nožem.  Martin Vidaček poznat je po često iščašenom ponašanju koje ponekad prijeđe u nekulturno i nesportsko kao sinoć.  lose Način proslave pobjede šutanjem i uništavanjem paravana svakako je bio neprimjeren, ali žuta minuta je učinila svoje. Bio bih sretan da je to učinio u očaju poraza, a ne kao način proslave pobjede gdje se iz ponora poraza uzdigao do junaka svoje ekipe i uveo ih u Superligu. Da je Fićo izdržao i dobio, dao bih mu da sve porazbija, haha ...  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Oujka 09, 2014, 22:38:43 »

Kad pogledate zapisnik na HSTS-u s utakmice Graničar - Starr i usporedite ga sa ovim iz OŠB ...bit će kao da tražite samo neoliko razlika. Gotovo identičan rasplet.

http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/201314/LIGE/1hl%20muski%20istok/9_1mi_gra-sta34.pdf

Prvi igrač ide na prvog gdje gost pobjeđuje, zati i drugi meč ode za Starr. onda Biber vraća, a par izjednačava. i kad se očekuje da Božo dobije  on također gubi. Izjednačava Biber baš protiv Horvata i to isto kao i Garić...3:2 i onda 7- meč. Jurinić kao i Fićo vodi 2:1, ali pada u 5. setova. Doduše nije vodio 5:0, ali slično.

Nevjerovatno, ali istinito.

I što je najgore...budući da neke ekipe pobjeđuju u nekom gadnom raspletu Graničar može u kvalifikacije za ostanak jer mislim da zadnji više nikako ne može biti.

Nadam se da se ovo neće dogoditi
« Zadnja izmjena: Oujka 10, 2014, 06:56:56 Mata » Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #18 : Oujka 10, 2014, 16:03:05 »

Potpisujem skoro pa sve što je rečeno. Svi su bili tužni. Neki jako, posebno oni pojedinci koji su vezani za klub. Poanta je nakon svega ostati staložen i ganjati opet priliku kao što je IGEA prošle godine, no, pitanje je li ovo bio zadnji vagon.
Nadam se da nije i da je sljedeća sezona ona prava sezona kad će se ući sigurnije, ne oslanjajući se i na faktor sreće.

Svima se može čestitati, svi su se trudili, imali želju i volju i ostavili srce na terenu. Činjenica je da se u ovakvoj utakmici mora dati 100 pa i 120 % od sebe kao što je Garić napravio protiv Barića ili Fićo protiv Martina Vidačeka. Nebitno tko je pobjedio ili izgubio. U ovakvim utakmicama nije bitna samo želja, bitno je i gristi za ama baš svaki poen kao da je odlučujući, a to nije lagano. Nikome se rezultat ne može zamjeriti, i zbilja svaka čast na prikazanoj igri.

Iako sam i sam žalio ova dva dana, mora se priznati da je IGEA više dala u konačnici sebe, nisam puno upućen niti me zanima, ali svi znamo da se ne može se ulaziti u superligu, a ne ići na puno prijateljskih utakmica, i tijekom cijele godine ne ići na turnire. Možda je i to presudilo, a možda i nije, teško je reći. To jednim malim dijelom samo igrači i klub znaju, i to su njihove stvari, ali onda treba biti ponekad i realan i više se dati u to, iako je teško gledati toliko duboko kad su takve prilike propuštene. Da je Fićo dobio dva poena, možda ne bismo pričali o tome, i svi bi rekli kako je to samo plod velikog treniranja. Škakljivo je to. Ali zato valja se pokazati nagodinu. Kako god bilo, prelijepo je bilo u subotu.
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!