SLAST
Travnja 29, 2026, 13:31:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 4. kolo  (Posjeta: 10192 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #30 : Oujka 24, 2014, 08:07:10 »

Ovo s kim možeš riješiti tako da ti voziš  Tongue ,
Nije bitno tko vozi, nego tko što jede od prisutnih u autu Smiley
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #31 : Oujka 24, 2014, 22:57:10 »

Posavac -  Brod Plin  10 : 0 .

Evo utakmica gotova, na našu radost i gostujuću žalost,ali šta je tu je Cheesy.
Gosti su pružili dostojanstven otpor  raketar što se moglo i vidjeti iz zapisnika  clsdtopic.
Brzić je imao tešku veče  Huh? jer je dva meča igrao u pet setova,jedan je gubio 2:0 u setovima,protiv Dekanovića,ali onda ubaciva BW,u višu brzinu i privodi kraju u svoju korist,a tako i drugi meč sa Mrvom,ali majstorski ga privodi u svoju korist. Grin.
Soltoković odrađuje rutinski svoja tri meča  boxing sa 3:0 i tako još jednom dokazuje da mu je jedino ravan Andrej Gaćina  baeh.
Patak radi nešta slično poput Soltokovića,na žalost Patrak mu je uzeo set,ali sve u svemu  biti ce dobro .
Žileta smo malo odmarali pošto su ga bolila leđa Tongue pa smo ga samo ubacili jedan meč  boxing boxing sa gospodinom Kolarom,i pala je trica  weee weee weee .
Sve u svemu atmosfera kao na utakmici Real M i Barcelona,bilo je i publike ali svi su šutjeli kao da su u Crkvi,Bože me oprosti  Huh?.
Pića je bolo na potoke ali se slabo pilo  shots,sve ozbiljni ljudi,ovi dečki moji nesmiju prija kraja utakmice ,a izgleda je i Slavko očito svojima bukvicu  Tongue Tongue,ništa prije kraja,jedino se usudio Kolar,malo prija kraja popiti pivo hahaha. Grin.
Slavko je vidno bio bolesta Huh?,ali je svejedno pružao otpor kao lav  box1 .
Evo za večeras toliko,Domaćinu slavlje a Gostujućoj ekipi želimo više sreće drugi put  dobro.
Čika Mato privati se posla Grin .
 postovanje

* 2 LIGA e-ZAPISNIK (2010)-20321.xlsx (33.12 KB - (downloada: 210 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #32 : Oujka 24, 2014, 23:22:27 »

Svaka čast  ovo je zaslužilo brzinsku obradu pa ako ima negdje neka greška ispravit ćemo u hodu  pet
Evidentirano

rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #33 : Oujka 24, 2014, 23:24:50 »

Prva dva seta zagrijavam šarafe i pločice u kralježnici i kuku i onda krećem ozbiljno igrat  Grin  Wink
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #34 : Oujka 24, 2014, 23:55:38 »

Posavac -  Brod Plin  10 : 0 .
Evo utakmica gotova, na našu radost i gostujuću žalost,ali šta je tu je Cheesy.

Patak, vi ste jednostavno preopaki  raketar Slijedeće kolo Lutalice trebaju gostovati u Kaniži  strah , no, kad vidim ovo, mislim da jednostavno nećemo ni doći  predaja , jednostavno mi se ne ide pred streljački stroj Posavca  raketar jer nakon toga možemo samo biti  polupan boxing Nakon onog šamaranja u 3. HL  box1 nisam spreman na još jedno u 2. NL  nema sanse A još su Žileta boljela leđa, a rakuna hebali šarafi i pločice u kičmi i kuku ?  polupan Što bi tek bilo da ste svi full zdravi, ne smijem ni misliti ...  nemam pojma  Prema tome, Lutalice bb predaju meč 6. kola u Kaniži pa se ti čika Mato privati posla  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #35 : Oujka 25, 2014, 07:56:42 »

Citat:
Lutalice bb predaju meč 6. kola u Kaniž

Kuda si požurio Stjepane...čekaj malo da se patak malo nakuka  Grin očekujem  njegove, sad već mitske, žalopojke  Tongue

"...kako ću ja jadan sa Stjepanom koji čvaka, s Rebusom kojeg ne mogu dobiti i sa svim ostalim Lutalicama..."

A onda na meču guli kožu s leđa  Cool

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #36 : Oujka 25, 2014, 08:13:34 »

A onda na meču guli kožu s leđa  Cool
Jesi ti ogulio kožu s leđa....janjeta? Ne dolazimo praznih ruku....kao i inače  Grin
Evidentirano
stivicj
*

« Odgovor #37 : Oujka 25, 2014, 12:27:18 »

Čestitke mom drugom klubu.Znao sam da su glavni favoriti za osvajanje lige.Nadamse da se vidimo u subotu na turniru.
Evidentirano
joca

« Odgovor #38 : Oujka 25, 2014, 12:51:28 »

Citat:
Čestitke mom drugom klubu.

Čestitka i mom dopresjedniku na prvom post-u!
« Zadnja izmjena: Oujka 25, 2014, 13:18:09 Mata, Razlog: umetanje citata » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #39 : Oujka 25, 2014, 13:20:04 »

Citat: stivicj
Znao sam da su glavni favoriti za osvajanje lige

To svi Joca znamo, ali kad patak počne oplakivati, dođe mi ga žao  Tongue

Neka si se ti nama napokon javio na forum  

Citat: ReBus
Jesi ti ogulio kožu s leđa....janjeta?

Računao sam da ćeš to ti obaviti svojom metodologijom... nabiješ ga na kikija  party i janje samo iskoči iz kože  Wink , a ja bih ga nasolio i ispekao  naravno
« Zadnja izmjena: Oujka 25, 2014, 13:22:18 Mata, Razlog: zaboravih odgovoriti i Rebusu » Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #40 : Oujka 25, 2014, 13:54:23 »

E Stjepane, Stjepane sad ga pretjera Cheesy , Vama i Sredancima spremamo posebno izdanje ekipe.
Vama u Kaniži a Sredancima u Sredancima, Afro, U ekipu sa vama ubacivamo pridošlicu iz Afrike  Laugh.
koji jedva čeka da zaigra malo  Table Tennis . Sa vama je uvijek teško igrati,kako Mata kaže samo čvakate a to me dovodi do ruba živaca   Tongue.
E sad peti set sam ja uvijek privodio rutinski sebi,ali šta će biti u buduće neznam  Wink jedino znam da nesmijem više se dovoditi u tu situaciju
pa ću gledati da to privedem malo ranije kraju  Cheesy.
A ti čvakalo iz Sredanaca, kakve žalopojke,znaš ti prijatelju da je meni kičma shebana i da sam trebao ići na operaciju ali sam odustao,od kičme mi se smrdala desna noga do koljena,uopšte je ne osjećam kao da mi je drvena,isto tako trebam i to operisati ali ima vremena,Čir na želucu kad mi proradi krvarim ko pas,hemeroidi 3 stupnja trebam i to riješavati ali sve odgađam i da nenabrajam prijatelju moj ,ali to nije nikakva isprika za moju igru.Kad je sve u redu onda igram dobro a kad nešta neštima onda igram samo da odigram meč,lako je tebi ti si još pod jajcima haha,kao i Busija,vi možete izdržati 10 mečeva za redom posebno Renato taj je čovijek neumoran  blabla.
Ja neznam dali Renato i ide uopšte kući iz Podvinja,mislim da on i Prša tamo imaju noćno dežurstvo u dvorani haha  lol.
Nego Renato vidim da si se nabrusio na Janjetinu u Sredancima,pazi prijatelju od nje skače tlak,a bolnica je daleko  leti.
A čuo sam da su ovih dana u Sredancima punom parom radili Šinteri ,pa malopripazi kako izgleda to Janje Grin.
Evo malo šale za našu publiku koja samo  clsdtopic clsdtopic clsdtopic a neće ništa da napiše.
Lutalice jedva čekamo meč sa vama,ali prvo ćete da se dobro oznoite večeras sa društvom iz Istoka.
Kaže Rosi razbit ću Busiju ko bundevu ,neće više biti skor 100% ni njemu ni Gospodinu Mariću,biće  polupan.
Rekoh nemoj Rosi samo dirati Stjepana  Wink ,neće ih imati tko dovesti kući,a Šikiju je svejedno on će svakako biti ukomiran,ubit će ga Žuja  shots.
Da mi je vidjeti večeras Matu Kuronju,samo će se izvlačiti da neigra sa Renatom i sa strane trljati ruke kad njegova moćna mašina počne da melje u  Table Tennis,ipak savjetujem Lutalicama da ponesu šljemove da zaštite glave,jel nekad i reketi znaju poletjeti,( nenamjerno ) ruke znojne a patike kliske baeh. Neću više reće Reće predsjednik Sredanaca i član Lutalica šta mu bi da se na nas tako okomijo Grin Grin.
 postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #41 : Oujka 25, 2014, 14:26:51 »

A jbt što čovjek napisa  Cool pa nisam te pitao ni pisao o bolestima nego sam spominjao kako kukaš da ste slabi, a onda otresete Brod Plin s nulom  Wink
ovo sad ispada da ti otkazuješ operacije samo da razguliš Lutalice i Sredance  Wink

Zaboravio si da za Lutalice igra i Krznarić  taj se spremao samo za nas isto  Cool

Ali zašto ja pišem ovdje...pa mi večeras igramo 5. kolo 
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #42 : Oujka 25, 2014, 14:42:14 »

A ti čvakalo iz Sredanaca,....lako je tebi ti si još pod jajcima haha,kao i Busija,vi možete izdržati 10 mečeva za redom posebno Renato taj je čovijek neumoran  blabla.
Ja neznam dali Renato i ide uopšte kući iz Podvinja,mislim da on i Prša tamo imaju noćno dežurstvo u dvorani haha  lol.
Nego Renato vidim da si se nabrusio na Janjetinu u Sredancima,pazi prijatelju od nje skače tlak,a bolnica je daleko  leti.
A čuo sam da su ovih dana u Sredancima punom parom radili Šinteri ,pa malopripazi kako izgleda to Janje Grin.

A vidim da te Mata dobro izvjestio o svemu pa ako je suđeno, eto bar da odem na onaj svijet radeći nešto što volim...jedući janjetinu u Sredancima Smiley, osim ako Mata ne uvali DODž-a umjesto janjeta, kako patak sugerira. (DODž=Domaći Obični Džukac)
To što sam ja stalno tamo u Podvinju, to je zato što su me "unaprijedili" u naplaćivača ulaznica u dvoranu. Prle je tamo uglavnom kad je meč i pivo kad teče Smiley.

Kaže Rosi razbit ću Busiju ko bundevu ,neće više biti skor 100% ni njemu ni Gospodinu Mariću,biće  polupan.
Rekoh nemoj Rosi samo dirati Stjepana  Wink ,neće ih imati tko dovesti kući,a Šikiju je svejedno on će svakako biti ukomiran,ubit će ga Žuja  shots.
Da mi je vidjeti večeras Matu Kuronju,samo će se izvlačiti da neigra sa Renatom i sa strane trljati ruke

Nosim ja 2 a možda i 3 reketa....za gađanje Smiley, tako da neće ni Rosiju biti lako.
Što se prijevoza tiče, dolazimo u 2 kombija, onda znaš u kojem sastavu dolazimo. Za Šikija nema zime, još nismo bili nigdje da su domaćini imali toliko piva da ne stane u njega, čak ni na višesatnom turniru Cheesy
Toga se najviše i bojim da će Mata samo sa strane govoriti igračima što da rade..ono..adje..igraj..samo tako Wink
Moram još malo razmisliti da ponesem kameru za snimanje, tek da se ima što pogledati kako je to razbijanje izgledalo.

Inače, kad sam pobrojio od čega sve boluješ, mislim da ćeš od sad postati Jeremija, a patak odlazi u povijest... Smiley
Pozdravi Klepetana Smiley
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!