Svibnja 05, 2026, 15:37:16
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Nova Liga
>
Rezultati
>
2. liga
>
Arhiva
>
Proljeće 2014
>
5. kolo
Str: [
1
]
2
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: 5. kolo (Posjeta: 4965 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD
5. kolo
«
:
Oujka 17, 2014, 21:04:06 »
Najava
:
LUTALICE - SREDANCI
, utorak (25.03.2014.), MD Sredanci, u 19,30 sati ...
Prvi čin:
Drugi čin
Treći čin:
I na kraju:
Budući u Sredancima vlada veliki interes za derbi 5. kola,
odlučili smo zamijeniti domaćinstvo i velikodušno svoju domaću utakmicu odigrati u gostima.
Da ne bi poslije bilo da smo dobili zbog prednosti domaćeg terena ...
«
Zadnja izmjena: Oujka 17, 2014, 21:08:33 stjepan, Razlog: Malo dodatne zahebancije ...
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
Odg: 5. kolo
«
Odgovor #1 :
Oujka 18, 2014, 08:44:03 »
Karte rasprodane
Ostalo je još par komada s najlošijim pogledom, a to je kroz prozor
i njih prodajemo po prigodnim cijenama od 100,00 kn
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #2 :
Oujka 18, 2014, 19:51:15 »
Evo mi se javio patak "ajfonom" i kaže da će sutra iskoristiti prazan termin pa putuju u Gornju Vrbu na megdan Vrbi
Kaže isprogramirao je tijelo za srijedu i ne smije propustiti taj dan
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #3 :
Oujka 25, 2014, 14:33:15 »
4. kola kompletirana, 5. kolo je već započelo, a nastavlja se večeras. Za one koji se vole kladiti treba reći statistički podatak da su Lutalice i Sredanci triput igrali 5:5
Ako bude sreće, volje i zdravlja naigrat ćemo se večeras, što službeno što neslužbeno pa neka pobjedi bolji, sretniji ili spretniji.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #4 :
Oujka 25, 2014, 23:22:31 »
LUTALICE - SREDANCI 3 : 7
Još jedan dobar i zaniumljiv meč odigran u Sredancima. Počelo je jednako...kako je Rosi otreso Marića
tako je i Rebus obrisao pod samnom
i to je 1:1. Nakon toga Stjepan "čvakanjem" uništava Marka, ali ovaj se vraća, vodi 10:7 u 3. setu, ali ne da se Stjepan i dolazi do meč loptice no ne koristi ju. Marko uzima onda i 4. set, ali onda frajer Stjepan
počinje izvlačiti asove iz rukava i to je 2:1 za domaćine.
Potom mladići uzimaju stvar u svoje ruke, dobivaju parove i prilično lako svoje mečeve te vodimo 4:2. Sad "samo" još ja trebam dobiti Stjepana i to bi trebalo biti to. No hoćeš vraga. Stjepan dominira susretom, vodi 1:0 i 2:1 , a slična borba se vodi i za drugim stolom gdje isti rezultat ima naš Marko protiv Rebusa. I događa se isti slučaj, za onim stolom Rebus okreće meč u svoju korist, ali za ovim mojim je gusto. Vodi Stjepan 9:7 i servira.
Vidim cakle mu se oči...sjebao me je jbg, no "nećeš razbojniče"
sad ja odigravam 4 poena iz najboljih dana i uz pozdrav odlazim prema pobjedi.
Ja umoran, mijenjam sebe i Bokser dobiva Šikija, a Stjepan odlazi na megdan Rosiju, ali bio je preumoran od dva meča u 5 setova pa gubi.
Sve je naravno obrađeno i ažurirano javno i transparentno.
Budući da većina piše onda ću i ja. Susret je protekao u fer i korektnoj borbi
bez klizećih i pogibeljnih startova
. odigralo se i nekoliko prijateljskih partija, janje se pojelo
i svatko sebi
Nadam se da su protivnici sretno stigli u svoje domove
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #5 :
Oujka 26, 2014, 00:05:55 »
Da krenem od kraja:
Citat: Mata - Oujka 25, 2014, 23:22:31
Nadam se da su protivnici sretno stigli u svoje domove
Sretno smo stigli, svi su vjerojatno već u svojim kinderbetima, pozaspali što od
što od umora i
od strane "gostujućih" Sredančana
Što reći, koju posluku porati ?
Zaslužena pobjeda Mate & comp., a rezultat realan.
Putem kući razvila se standardna priča "što bi bilo da je bilo" poznatija i kao "da ćuko nije sr'o, u'vatio bi zeca" ...
Vrlo objektivno
smo zaključili da smo zapravo mi trebali dobiti sa 7:3, ali jbg. nismo imali sreće
Da je "razbojnik" (evo i tebi
) bio razboritiji i da nije naivno spušio Matinu servu na 9:9 u 5. setu
vjerojatno bi i bilo tih 7:3 za Lutalice jer bi sigurno još 2 partije napravili na Rosiju
i još jednu negdje, vjerojatno na Mati jer bi se skroz raspao nakon dva pushinga ...
No, stari mačak Tom (Mata) je najbolji kad je najpotrebnije i to je jedina istina.
Citat: Mata - Oujka 25, 2014, 23:22:31
Ja umoran, mijenjam sebe
E, ovo mi je najbolje.
Takav umoran si poslije uredno stukao 16 setova protiv Marića i 12 protiv Šikija i to u komadu...
Uz čestitke pravim domaćinima
(hebo one na papiru) na zasluženoj pobjedi, moram čestitati i svojim Lutalicama jer mislim da smo realno dominirali za bogatim švedskim stolom na kojemu su se našle delicije naših domaćina svih vrsta, a koje su se mogle (i jesu) zaliti raznim
Tako da je suma sumarum večeri zapravo remi.
«
Zadnja izmjena: Oujka 26, 2014, 00:11:08 stjepan
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #6 :
Oujka 26, 2014, 07:09:38 »
Citat:
Takav umoran si poslije uredno stukao 16 setova protiv Marića i 12 protiv Šikij
Zar je negdje pisalo da sam ja fizički umoran ?
"umoran" - loš, zaslužio zamjenu
"umoran" - od igranja šaha s tobom
Citat:
da nije naivno spušio Matinu servu na 9:9 u 5. setu
Svojim brisanjem znoja
, naočala te češljanjem i uređivanjem si mi dao vremena da smislim servis
Ne bi bilo nezasluženo ni da je rezultat bio poput onog o kojem ste pričali putujući kući, ali kako bi patak napisao, više sreće drugi put...a eto prilike već u slijedećem kolu kad idete u Kanižu
Patak se ne javlja....valjda je u strahu
Evidentirano
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #7 :
Oujka 26, 2014, 08:26:22 »
Ovan ostao čitav iako se na prvi moment nije činilo da će tako biti, Mata je dreknuo..što to radiš, čim sam pipnuo mrežicu....uh, rekoh...ne diraj...igraj tamo gdje ti aga kaže....
Janje je ostalo čitavo, pitalo je...ako vam donesem svinjskih narezotina, hoćete mi poštediti život...a što ćemo, janje bilo lijepo pa smo mu ispunili želju
Stavljač Mata je stavljao loptice na stol, vraćao, ali nedovoljno dobro, biće bolje drugi puta.
Svima onima koji misle lako dobiti dečeca Marka, neka se ne zavaravaju. Tuče dečec s obje strane reketa skoro kao Rosi, ni "trava" mu baš ne predstavlja neki problem. Čestitam na jako dobroj igri.
Nažalost, Rosi je dobio meč, nije me baš razbio kako je patak prenio, ali odmah u neslužbenom dijelu je istim rezultatom i izgubio, ali taj se nije pisao, a nije bilo vremena da igramo na 2 dobivene od 3, to ćemo drugi puta
Šiki se nakon izgubljenog meča protiv Boksera izjasnio da je "pustio" jer je i Stjepan "pustio" Rosija pa onda nije bilo ni važno kakav će biti rezultat.
Eto, imao sam čast ovaj puta, također neslužbeno, zaigrati i protiv Boksera i to po prvi puta u bilo kojoj ligi ili turniru od kako igram. Do sad sam ga samo gledao kako igra, lovi sve živo i neživo, no sinoć se baš nije snašao. "Zimska" guma mu nije baš legla.
Za zimogrozne, nema više peći u kutu, stigle nove puhalice, moderne, tihe, rade kao Singerica....dečki pojačali rasvjetu, pločice fino drže. Šteta što nisu bliže Brodu, vjerojatno bi imali gostiju kao pljeve, ne na karminama, već na treninzima.
Ugodno veče i druženje uz mezu, šteta što nije bio petak pa da se još malo odužilo.
Inače na povratku, za svaki slučaj imali smo i kola Hitne pomoći iza nas, no onda kad smo se dočepali Bukovlja, mahnuli smo im da nas prođu
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza
«
Odgovor #8 :
Oujka 26, 2014, 13:43:00 »
Čestitke gostujućoj ekipi Sredancima na pobijedi,
a domaćinu više sreće drugi puta
.
Možda u Kaniži budu imali više sreće
.
Iz priloženog zapisnika se vidi da je bilo teške borbe
Stjepan sa Matom u 5 setova,i opet Stjepane taj kobni peti set ode gostujućoj ekipi
čika Mati
mislim da bi vi Stjepane morali poraditi na tome nešto,da konačno počnete peti set dobivati u svoju korist
.
Marko je imao tešku veče jer je čak dva meča igrao u pet setova i oba izgubio ako se nevaram,od Renata i Stjepana
Warum.
Mata veliki strateg zašto nisi tražio tajmaut,i savjetovo dečka kako to privesti kraju,nego si ga pustijo Stjepanu i Renatu na milost i nemilost.
.
Rosi svoje priveo kako treba i 3 postignuta čini mi se sa lakoćom
.Njemu nemože nitko ništa,jedino se boji Jularića haha
.
Čini mi se da je naj bolji meč bio kad su zaigrala dva velika mudraca
Mata i Renato,tu je bilo (e nećeš razbojniče
)
Ali sad vidim da je pobijedio korov,Matina kosilica nije mogla ništa
.
Sad konačno se vidi tko je naj veća pretnja Posavcu i sada se samo pripremamo za travaše
Ima onaj Deherban za korov pa valda će odraditi svoje haha
.
Gospodin Marić je zakazao,isto kao i Šiki ?
,ali zato je Babić odradio svoje kako treba,Matin Džoker,kec na keca
.
Sve mi to pantimo i bilježimo,tako da imamo na umu šta nas čeka u Sredancima
.
Eto toliko idem uzet reket i ode u dom odmah početi se pripremati za Lutalice
jel sledeća :borba:je sa njima.
.
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar
«
Odgovor #9 :
Oujka 26, 2014, 19:55:33 »
I da mi više nitko ne kaže da je Klakar dobar domaćin
.
Pogledajte Sredance !
Nahrane i napoje goste, a onda ih izbriju u
I onda se gosti, dok putuju kući, pitaju da li im guza bridi od ljutog sredanačkog kulina ili od
Svaka čast, uz već nadaleko poznate kutljane, Mata i matino jato su najbolji domaćini lige
.
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #10 :
Oujka 26, 2014, 23:45:59 »
Citat: ReBus - Oujka 26, 2014, 08:26:22
Eto, imao sam čast ovaj puta, također neslužbeno, zaigrati i protiv Boksera i to po prvi puta u bilo kojoj ligi ili turniru od kako igram.
Auuu, sad si ga baš zabrijao
Ti očito bolje pamtiš neslužbene pobjede od službenih poraza,
pushinge čini se ne držiš u memoriji. Igrao si ti protiv Boxera
i to više puta i slučajno si sve pogubio i to s tijesnih 0/3.
U posjedu sam svih zapisnika Lutalica
od osnutka Slasta pa dalje Nove lige i to u papirnatoj i elektronskoj formi. Malo mi tvoja tvrdnja zvučala čudno jer kroz tolike godine valjda smo svi već igrali protiv svih, bar onaj aktivniji dio igrača, a ti spadaš u takve.
I gle čuda, naiđem ja tako na zapisnik 2. Slast lige iz jeseni 2009. godine kada su nas u Sredancima, slično kao i sinoć, domaćini poderali s 8:2, a Rebus upisao tricu, ali jbg. onu negativnu.
Među ostalim, poderao te i Boxer sa 3/0, a igrali smo još Krištof i ja. U proljeće 2010. godine, ista sezona, bili smo jači i u Obrtničkoj smo izvukli 5:5 i to jedva iako su za Lutalice tada igrali i Latin i Zvačko, a vratio se i Šiki koji je tu jesen prije imao zdravstvenih problema. Ja više nisam imao mjesta u ekipi, ali sam bio uredan zapisničar
pa imam sve "crno na bijelo". U toj si utakmici imao 2 lagana 0/3 pushinga i to protiv Mate i gle čuda, opet Boxera, hehe.
Sudeći prema pruženom otporu, meč je trajao prekratko i zato si ga sigurno zaboravio,
a uz to je bio i službeni, hehe.
Citat: Patak - Oujka 26, 2014, 13:43:00
Eto toliko idem uzet reket i ode u dom odmah početi se pripremati za Lutalice
jel sledeća :borba:je sa njima.
Ma ništa od toga Patak,
neki sam dan napisao da mi u Kanižu jednostavno ne dolazimo pred vaš streljački stroj
. Mi se jednostavno
jer imamo toliki
od vas da se bojim da ne sletimo u Savu prije nego se dočepamo Kaniže. Doduše, ako bi bila kakva janjetina kao sinoć u Sredancima
ili možda šaran na rašljama,
možda bih ove svoje splašene suigrače nekako uspio nagovoriti da odemo do Kaniže i odigramo što se mora ... Ajde izvidi to malo pa mi javi, čekam prijedlog termina, može od ponedjeljka pa nadalje ...
«
Zadnja izmjena: Oujka 26, 2014, 23:53:42 stjepan, Razlog: šaran na rašljama
»
Evidentirano
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #11 :
Oujka 27, 2014, 07:59:19 »
Citat: stjepan - Oujka 26, 2014, 23:45:59
Auuu, sad si ga baš zabrijao
Ti očito bolje pamtiš neslužbene pobjede od službenih poraza, ... I gle čuda, naiđem ja tako na zapisnik 2. Slast lige iz jeseni 2009. godine
Kru' te ned'o. Kad je bila ta godina...prošlo "samo" 5 godina. A to onda valjda mogu tebi zahvaliti kad nismo ulazili nikad u 1. ligu pa sam ga samo svih ovih godina tamo gledao, a ovo od neku večer je svježe.
A, eto i sad ga Mata nije uveo u igru i kako onda pamtiti te službene mečeve kad sam još bio "pionir" u
Onda ispravak, nismo nikad igrali u Novoj ligi ni službeno ni neslužbeno
, do neku večer.
Nemam ja zapisnike kod sebe nego ti. Koja te je to sila natjerala da ideš kopati po tim zapisnicima...
A onda su i bodovi bili...milijunski, računalo se još od stoljeća sedmog.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #12 :
Oujka 27, 2014, 13:45:06 »
Citat: Patak
Čestitke gostujućoj ekipi Sredancima na pobijedi,
mislim da bi vi Stjepane morali poraditi na tome nešto,da konačno počnete peti set dobivati u svoju korist
.
Mata veliki strateg zašto nisi tražio tajmaut,i savjetovo dečka kako to privesti kraju,nego si ga pustijo Stjepanu i Renatu na milost i nemilost.
.
naj bolji meč bio kad su zaigrala dva velika mudraca
Rekoh sebi, ajde Mata, odgovori onom kurvišu iz Kaniže
sad će on na forum...uranio u pola dva
Prije svega hvala na čestitkama
Stjepan je dobio meč u 5. setova protiv Marka, tako da nije on baš uvijek gubitnik
Dok je Marko igrao sa Stjepanom još sam i davao neke savjete iako se i sam počeo izvlačiti, ali je onda Stjepan povukao damu na 18 u 5. setu i ode meč.
A kad je igrao s Rebusom ja sam se borio u isto vrijeme sa Stjepanom. On je vodio 2:1, a ja gubio 1:2 i što sam mu ja to trebao reći
, a uz to me Rebus prije toga prebiJO s nulom
. Samo sam procijedio kroz zube "...igraj sinko i pokušaj to dobiti jer sam ja na konopcima..."
Kakav najbolji meč, nisam se sastao s lopticom, tko je bolji...bolji je jbg
Citat: ast
I onda se gosti, dok putuju kući, pitaju da li im guza bridi od ljutog sredanačkog kulina ili od
Ti izgleda nisi čitao patkovo otpusno pismo o čiru i hemeroidima
, Posavce častimo samo lakom hranom...jogurt i samo jogurt tako da im guza od hrane neće bridjeti
, a po svemu sudeći ni od poraza jer će nas pregaziti kao plitak potok
Ne želim se još jednom susresti sa mišlju da bi netko u Sredancima mogao nastradati iz zdravstvenih razloga. Dosta mi je što sam i u utorak angažirao prijatelja Tomu koji radi u Vrpolju i jako je dobar sa tamošnjom Hitnom službom s kojom je bio u stalnoj vezi, zlu ne trebalo. No na kraju naš "tlakaš" i potencijalni pacijent je izgledao bolje od svih ostalih u domu, s konstatacijom da je napokon otišao kod svoje doktorice koja mu je izmjerila, gle čuda, tlak 120/80
A meni 8 dana zvrnda mobitel, gdje me neki nazivaju nehumanim jer NEĆU prebaciti utakmicu bliže gradu. Pa rekoh što se mene tiče možemo mi igrati i na internom odjelu ako treba
Inače, da ne bude panike u domu, prijatelj Tomo je kao fol vodio zapisnik
i kad je vidio da neće hitna djelovati, pokupio se i otišao jer ga stolni uopće ne zanima
Evidentirano
ReBus
Moderator
Navijacica
«
Odgovor #13 :
Oujka 27, 2014, 14:41:57 »
Počelo se šuškati da ti je Stjepan pustio meč u 5. setu, a onda još uveo i Šikija jer je znao da će izgubiti. Ako je to istina i to sve zbog Matine seke....kulinove seke, neka je
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #14 :
Oujka 27, 2014, 21:19:48 »
Citat: ReBus
Počelo se šuškati da ti je Stjepan pustio meč u 5. setu, a onda još uveo i Šikija jer je znao da će izgubiti. Ako je to istina i to sve zbog Matine seke....kulinove seke, neka je
drugi citat:
Šiki se nakon izgubljenog meča protiv Boksera izjasnio da je "pustio" jer je i Stjepan "pustio" Rosija pa onda nije bilo ni važno kakav će biti rezultat.
A jbt za očekivati je da ćeš večeras ili sutra našuškati da si i ti pustio Rosiju ili je ovo još jedna informacija iz dobro provjerenih izvora kao nekad.
A, eto i sad ga Mata nije uveo u igru i kako onda pamtiti te službene mečeve kad sam još bio "pionir" u
Koja te je to sila natjerala da ideš kopati po tim zapisnicima...
Bolje kopati po papirima nego okopavati kukuruz
, a i dobro je da ti je Stjepan napomenuo to da si upišeš u statistike da ne zavaravaš narod.
I opet obmana pučanstva s ovim da ja nekoga nisam uveo u igru kad i sam znaš da je Babić došao kasnije na meč, a ušao je kad je bio spreman
Mata je dreknuo..što to radiš, čim sam pipnuo mrežicu....uh, rekoh...ne diraj...igraj tamo gdje ti aga kaže.... :
Inače na povratku, za svaki slučaj imali smo i kola Hitne pomoći iza nas, no onda kad smo se dočepali Bukovlja, mahnuli smo im da nas prođu
Opet Mata...završi rečenicu, a ne da me ljudi pitaju što je bilo, zar se ne smije taknuti mrežica
A ovo u vezi Hine službe i tlaka sam već opisao
Evidentirano
Str: [
1
]
2
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište: