Što reći, koju posluku porati ?
Čovjek je 7 sezona Nove lige sažeo u 7 sezonskih biltena u kojima se vidi svaki odigrani poen u Kutima, Kaniži, Klakaru, Sibinju, Sredancima, na Vijušu, u Podvinju, na Budainci, u Obrtničkoj, na Hebrangu i ne znam gdje se sve još igrala NL ...
Čovjek je evidentirao stotine mečeva, tisuće setova, desetine ili stotine tisuća poena ...
A tek rang liste najviše odigranih mečeva kumulativno za 7 sezona, pa zbirna top lista skorova svih igrača u 7 sezona ...
Plus još neke ostale statistike, najviše odigranih setova i poena ...
Ne znam postoji li još neki pregled ili neka statistika koju Mata ne vodi, ali pouzdano znam da ove neke koje je on ovdje prezentirao ne vodi nitko drugi. Koji je to trud i uloženo vrijeme, samo Mata zna, zato svaka čast
uz onu poznatu "svaka ti dala" ...
U tom moru podataka dogodi se i poneki zajeb,
mislim da sam ja odigrao točno 4.599 poena, a ne 4.598 kako stoji u tvojim statistikama
, mislim da mi nisi ubrojio onaj jedan "pardon" protiv Brodplina na Vijušu ...
Kad smo već kod "pardona", kad ćeš izići u javnost s rang listama najviše osvojenih poena "pardonima", podrazumijeva se razvrstanih na "pardone" rubovima stola i one s mrežicama ?
Nadam se da ovo neće vidjeti oni iz SOKAZ-a i angažirati Matu jer ga vjerojatno mogu više platiti nego mi ...
Kad smo već kod plaćanja, evo 200 kunića Škori da otpjeva jednu za našeg Matu povodom 2. godišnjice NL
:
Samo za Matu: http://www.youtube.com/watch?v=hd4cwMITGpk