SLAST
Travnja 21, 2026, 14:03:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: "KUTI 2014."  (Posjeta: 2978 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Oujka 23, 2014, 17:40:21 »

TURNIR U
STOLNOM T E N I S U
»KUTI 2014«

Organizator turnira :      -  STK „KUTI“
Mjesto igranja :            - Mjesni dom „KUTI“,  Stupnički Kuti

Datum i vrijeme :         -  subota

29.  ožujka  2014.  s  početkom u  16,30 sati

(prijave do 16,00)

Prijavnina za turnir :   - 40,00 kn (uključen aperitiv i večera, lužanske kobasice sa senfom)

Turnir je otvorenog tipa i na njemu pravo sudjelovanja imaju svi registrirani i neregistrirani igrači i igračice bez obzira na starost. Zbog boljeg planiranja poželjno je sudjelovanje najaviti do 28. 03. na telefon:
098 226 986 Joca Dikanović ili
098 653 036 Joca Štivić.

Propozicije turnira:

Turnir se igra u jedinstvenoj pojedinačnoj konkurenciji ( zajedno muškarci, žene i djeca )
Svi mečevi se igraju na 3 dobivena seta. Prijavljeni igrači-igračice će biti ždrijebani u skupine od po
4-5 igrača.  Nositelje skupina određuje organizator turnira, a svi ostali sudionici turnira se ždrijebaju.
U razigravanju po skupinama sude sami igrači, na način da sudi onaj igrač koji je poražen u prethodnoj partiji ili po dogovoru samih igrača.

Plasman po skupinama se određuje brojem osvojenih bodova, a ako  2 ili više igrača u grupi osvoje jednak broj bodova i isti omjer partija, tada se plasman određuje isključivo na temelju rezultata međusobnih susreta ovih igrača.
Po dva (2) prvoplasirana igrača iz svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje KO sustavom do konačnog pobjednika.
Svi trećeplasirani i četvrtoplasirani igrači ( eventualno  petoplasirani )  iz skupina se natječu u jedinstvenom utješnom natjecanju  K.O.  sustavom za utješnu medalju.

Sudionici turnira nastupaju isključivo na vlastitu odgovornost, te stoga trebaju voditi računa o svom zdravstvenom stanju prije i za vrijeme igranja samog turnira.

Nagrade :  - Organizator turnira će uručiti sportska odličja (pehare) za 4 prvoplasirana igrača u pojedinačnoj konkurenciji, a za pobjednike utješnog natjecanja medalje. Svaki sudionik dobiva posebno pismeno priznanje za učešće na turniru.
Mala sala Društvenog doma bit će na raspolaganju svima koji žele igrati belu a organizator je predvidio i takmičenje uz prigodne nagrade ukoliko se pokaže interes više parova.
Tjekom večeri možete se osvježiti uz šank. Svi skupa očekujemo jedno ugodno druženje.

Prijave sudjelovanja: - na mobitel  098 226 986 ili na e-mail adresu: josipdikanovic@gmail.com

Svaka sugestija i prijedlog oko organizacije su dobrodošli ...

* STK KUTI - TURNIR 14.pdf (1508.79 KB - (downloada: 185 ).)
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Oujka 27, 2014, 11:05:27 »

Ne znam točno tko  Cool , ali netko me na utakmici u utorak pitao kako se igra utješni dio. Na moj odgovor da ne znam  nemam pojma dobio sam kritiku jer sam pisao i objavio propozicije koje ne znam.  sram

Ja sam sam izašao u susret dečkima iz Kuta i kopirao propozicije bez da sam ih posebno čitao i secirao. Ako budem u mogućnosti, nastupit ću na turniru bez obzira koliko je medalja u pitanju  dobro Nadam se da će turnir biti dobro posjećen.

Upravo sam završio razgovor  lud s jednim članom organizacijskog stožera turnira gdje mi je rečeno da se utješni dio igra i za najboljeg trećeplasiranog i za najboljeg četvrtoplasiranog. Bude li neka grupa s 5 igrača petoplasirani igrači idu u ždrijeb utješnog natjecanja za najboljeg četvrtoplasiranog.
« Zadnja izmjena: Oujka 27, 2014, 11:06:03 Mata » Evidentirano

joca

« Odgovor #2 : Oujka 28, 2014, 22:35:38 »

Sve je spremno ... Fotka za one koji se još dvoume.
Velik interes iznenadio je i nas kao domaćine ali evo
pet stolova nadamo se bit će dovoljno. Malu salu nisam
uslikao jer tamo se ekipa već zagrijava za sutra ...
Stignete se još prijaviti sigurno se nećete pokajati.
Već sada hvala svima koji su posudili stolove, ograde,
mrežice... fali još jedna bolja mrežica ... obećao
Sekulić nadam se da neće zaboraviti.
Vidimo se sutra ... koji su bliže može i večeras
    NI TI SE NEĆE POKAJATI!

* DSCN9368.jpg (494.93 KB, 2286x1465 - (hitova: 292 ).)
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #3 : Oujka 29, 2014, 14:25:33 »

Sekulic nije zaboravio na mrezicu , mislim vec tri dana nanju  Grin
Evidentirano

G.S.
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #4 : Oujka 30, 2014, 09:12:44 »

Odličan turnir jučer u Kutima.

Ničega nije nedostajalo, od hrane i pića do atraktivnih igrača i susreta.

Nisam dočekao finale, pa valjda će biti nekakvo izvješće organizatora, popraćeno kojom sličicom  Cheesy

Predsjedniče, nadam se da je medalja pronašla svoje mjesto na počasnom mjestu u dnevnoj sobi  Laugh

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Oujka 30, 2014, 11:03:29 »

Zvao sam sinoć kasno dva Joce i rekoše mi da su zadovoljni turnirom i da će objaviti pobjednike pa ja neću otkrivati imena laureata  Cool

Citat: ast
Nisam dočekao finale

Ovaj dio mi nije jasan jer sam dobio informaciju da ste upravo ti i Joca Dikanović igrali nezaboravno FINALE  reket

No sačekajmo izvješće s turnira, kako u  Table Tennis tako i u beli  dobro
Evidentirano

joca

« Odgovor #6 : Oujka 30, 2014, 14:32:18 »

Evo dojmovi se još nisu slegli ali turnir je uspio.
Bar tako kaže većina koji su bili dio atmosfere.
O hrani i piću već je nešto rekao "ast" a mislim
da se na tom polju mi zapravo više i ne trebamo
dokazivati. Evo malo i onog službenog dijela.
Nastupilo je 27 igrača razvrstanih u 8 grupa. Igralo se na pet stolova uz nešto i publike.
Dosta dobrog stolnog tenisa a i napetosti pri odigravanju nije nedostajalo.
Vrlo zanimjiv i napet meč (finale  prije finala) odigrali su u polufinalu Dalibor Jurković i
Željo Liović. U pet setova i na razliku, prava drama. Ne znam je li to iscrpilo Želju ali
u finalu maestralnoj igri Nožine nije mogao parirati. U drugom polufinalu Nožina je
pobjedio Roberta Župana koji je predhodno Zaustavio našeg favorita Štivića.
Naši igrači Tambur i Ivan Dikanović imali su vrlo zapažen nastup ali nažalost morali
su se sastati sa večerašnjim finalistima i tako svjetla obraza završiti svoj nastup.
Što se tiče obraza domaćina osvjetljavati smo ga morali "ja i moj brat takođe"
doduše u utješnim kategorijama ali medalja je medalja. Tako je Antun Dikanović
za najboljeg među 3. plasiranim pobjedio Sekulića, ja za najboljeg među 4. plasiranim
A. Stanića. To je to malo finale koje Mata spominje. Nije tu bilo neke igre ali drame je
bilo jer sam to dobio na razliku u petom setu.

1. NOŽINA ANTONIO
2. ŽELJO LIOVIĆ
3. ROBERT ŽUPAN
3. DALIBOR JURKOVIĆ

UTJEŠNO
Antun Dikanović
Josip Dikanović
« Zadnja izmjena: Oujka 30, 2014, 15:12:05 joca » Evidentirano
joca

« Odgovor #7 : Travnja 02, 2014, 19:01:15 »

Falite me usta moja ... A ja mislio turnir uspio.
Niko ni riječi pa zato evo i koja slika...
Nek se vidi ko se najviše uznojio na turniru

* DSCN9387.jpg (190.05 KB, 1734x740 - (hitova: 296 ).)

* DSCN9371.jpg (254.85 KB, 1843x935 - (hitova: 293 ).)

* DSCN9385.jpg (214.84 KB, 1292x1184 - (hitova: 277 ).)

* DSCN9386.jpg (191.55 KB, 1092x1023 - (hitova: 262 ).)
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Travnja 02, 2014, 19:55:02 »

Bogme, komentirati se mogu kobasice sa senfom, bile su mmmmmalo prepečene, ali ok Smiley, a bogme i one suhe i kulin...svaka čast. Za belu ne znam kako je bilo, vidio sam samo da se peti pokušao ubaciti u prvu turu, ali to još nije izmišljeno kako bi se ubacio pa je jadan od muke uzeo teglu senfa i mlatio kobase Cheesy.

Ne znam zašto od vas nikad nema nikakvih zapisnika pa makar u slikama. Ako sad čekate Matu, koji nije ni bio, eto njega...na godinu..
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Travnja 03, 2014, 08:36:04 »

Citat: ast
Odličan turnir jučer u Kutima.
Ničega nije nedostajalo, od hrane i pića do atraktivnih igrača i susreta.

Mislim da je ast sve rekao  njegove riječi imaju ogromnu težinu.

Citat: ReBus
Bogme, komentirati se mogu kobasice sa senfom, bile su mmmmmalo prepečene, ali ok Smiley,

Drugi put napiši na "svoje" kobasice veliko R i kuhar će znati pa će ih skinuti 2 minute prije ostalih  Wink

Ovih dana sam malo komunicirao s patkom su svezi glede našeg budućeg susreta, djelovao mi je dosta čudno, a sad vidim na slici da su ga probili brkati  Grin . Da nisam vidio sliku ne bih ga u nedjelju prepoznao  Afro

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Travnja 03, 2014, 13:06:44 »

Drugi put napiši na "svoje" kobasice veliko R i kuhar će znati pa će ih skinuti 2 minute prije ostalih  Wink

Ovih dana sam malo komunicirao s patkom su svezi glede našeg budućeg susreta, djelovao mi je dosta čudno, a sad vidim na slici da su ga probili brkati  Grin . Da nisam vidio sliku ne bih ga u nedjelju prepoznao  Afro

Ne treba ništa pisati, kuhar je svoje odradio pošteno, ispekao pola tone kobasica i to skoro u mraku, a ja inače i volim kad su malo više reš, tako da sam došao na svoje, to da su malo prepečene su ga kritikovali njegovi, a ja ga branio Smiley.
Što se patka tiče, čujem obraća mi se poznati glas, a nisam siguran da poznam čovjeka  nemam pojma ...kad ono...patak..sakrio se iza brkova..uh... lol
Evidentirano
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #11 : Travnja 03, 2014, 18:36:40 »

Turnir je bio za 10 !!!
Čestitke organizatorima  Smiley
Evidentirano

G.S.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #12 : Travnja 03, 2014, 21:53:27 »

Nakon što sam vidio i slike mogu reći da mi je žao što nisam mogao doći. Čestitke na vrhunskoj organizaciji već na široko poznatih odličnih domaćina!  klanjanje postovanje
Nadam se da će ovaj turnir postati jedan od tradicionalnih i da će svake godine imati sve više i više natjecatelja kako u  Table Tennis tako i u beli. potrcanko weee weee
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!