SLAST
Svibnja 09, 2026, 19:04:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PITANJE - Kako ocjenjujete novi dizajn stranica ?  (Posjeta: 3472 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Prosinca 10, 2008, 13:22:36 »

Kako ocjenjujete novi dizajn web stranica STK Brod i Lige SLAST ?  Imate li primjedbi ili provedivih prijedloga ?
Jeste li pogledali link TRENIRANJE na stranici STK Brod ?  Ima zanimljivih novih edukativnih materijala o travama i drugo !
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2008, 13:23:53 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 10, 2008, 14:37:11 »

Pregledno ,sažeto i konkretno što je najbitnije za ovakve informativne stranice Cheesy...i što je važno, uvijek je tu neki novi podatak Grin Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #2 : Prosinca 10, 2008, 20:24:21 »

STK BROD
Sve vrlo lijepo složeno, i što je najbitnije - pregledno, sve na svome mjestu.
Igranje protiv trava mi se posebno sviđa - Mr. Trava Grin Grin Grin

LIGA SLAST
Sve stranice odlično pregledne osim prve, tj. početne Shocked , previše šarenila na prvoj stranici Roll Eyes
Pozadinska slika neka ostane takva kakva jest, samo da se smanji, lijepo jednobojna pozadina ispod "SLAVONSKA LIGA AMATERA STOLNOG TENISA". Uglavnom, samo malo dorade i čista petica Wink
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2008, 20:24:59 Domacc » Evidentirano
foggy

« Odgovor #3 : Prosinca 10, 2008, 21:03:45 »

Evo, paušalni utisci na prvi pogled!
Sva sreća pa imam 22! Grin 
Inča dijagonalu monitora! Angel
Pretpostavio si visoku rezoluciju za pregled stranice, tako da većina korisnika mora skrolat sliku i po horizontali da bi vidili sve što ima!
Do ne tako davno nekakva praksa za pretpostavljenu rezoluciju na pregledniku je trebala biti 800x600, sad je već 1024x768 i ne bi trebalo biti veća!
Još jedan detalj, kad se uđe na stranicu prve ili druge lige, ponuđeni su linkovi za ponuđeni sadržaj i kad se uđe na neku od tih stranica, moramo se vratiti nazad kako bi na drugi link, tako da ne bi bilo loše da su svi linkovi sadržaja prve ili druge lige postavljeni na svim tim stranicama sadržaja da se direktno može prelaziti!
Npr. kad uđeš na stranicu rezultati susreta, moraš se vratiti da bi ušao na tablicu lige!
I što je i Domac primjetio, početna pozadina, malo prejaka, kad bi fotku ubacio u crno-bijelu i nabacio filter da izgleda kao stara fotka bilo bi odlično, a ne bi bilo tako napadno!
I namjesti da se slika pozadine ne ponavlja! Grin
Što se tiče dizajna, to i nije bitno, a i ukusi su različiti, važno je da bude informativno, to nama jedino i treba! Afro
I još jednom sve pohvale za trud na izradi i ažuriranju stranica! Laugh Laugh
Ako primjetim još štogod, javit ću se! Angel
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #4 : Prosinca 10, 2008, 22:18:42 »

kad bi fotku ubacio u crno-bijelu i nabacio filter da izgleda kao stara fotka bilo bi odlično, a ne bi bilo tako napadno!

evo Travaru za prijedlog jedna pozadina, onak, starinska Smiley , ako želi, neka samo isproba, pa neka vrati staru Angel

Evidentirano
foggy

« Odgovor #5 : Prosinca 10, 2008, 22:49:01 »

Mislim da bi bila čist OK! 8)
Pa barem za probu! Grin
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Travnja 15, 2009, 13:05:12 »

Ja se potrudio i izradio novi dizajn osnovne stranice Lige SLAST, a nitko niti riječi komentara !  ludi
Dajte barem iskažite svoje ocjene i mišljenja. Je li bolja nego prije ili je lošija ? blabla znoj
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Travnja 15, 2009, 13:27:03 »

Svaki rad ,pa tako i ovaj zaslužuje pohvale champion
Iskreno,meni je najbitnije da se rezultati i ostale stvari ažuriraju i to mi je dovoljno.
Što se tiče izgleda,skoro da mi je svejedno,ali eto podržavam ono što je Domacc prije komentirao,možda je malo prešareno. postovanje
Pobornik sam tamnijih boja,ovo mi je presvijetlo,ali kažem to jedva stignem i pogledati jer svakako idem na rezlutate.
Kako nisam baš informatički pismen ne bih se štel mešati  lol preporučam da kontaktiraš foggyja i Domcca i zajedno osmišljavate izglede .

foggy neka bude stručnjak za veličine jer on ima 22 klanjanje klanjanje
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #8 : Travnja 15, 2009, 17:29:45 »

Svako osvježenje i novitet  ako ne narušavaju bit  informacije  Angel dobro dođu   kokice
Evidentirano
Travar

« Odgovor #9 : Travnja 16, 2009, 07:26:34 »

Zahvaljujem se na komentarima. Novom pozadinom šaljem svima poruku zašto je liga osnovana, a to je da prije svega bude prijateljsko druženje i zabava uz stolni tenis   Table Tennis dijete srece blabla kokice lol weee baeh pice, a tek onda i natjecateljski imperativ i opterećenje. raketar box1 predaja srednjaci idiot borba
Evidentirano

foggy

« Odgovor #10 : Travnja 16, 2009, 07:33:13 »

foggy neka bude stručnjak za veličine jer on ima 22 klanjanje klanjanje
Heh Mata, to je bilo, sad je 24(")! cheer
Evidentirano

Travar

« Odgovor #11 : Travnja 16, 2009, 14:32:45 »

Što se tiče igranja mlađih od 18 godina u ligi SLAST, kako stvari stoje nakon konzultacija sa dosta igrača i osnivača Lige, najvjerojatnije će mo ići sa prijedlogom da se u slučaju dovoljnog interesa formira Liga SLAST- MLAĐI UZRASTI. U toj ligi bi mogli igrati svi od 7 do 18 godina. Evo odmah ovim putem otvaram mogućnost da sve one ekipe koje imaju mlađe uzraste putem ovog foruma iskažu interes i namjeru prijavljivanja svoje ekipe u ovu ligu. Molim da se očituju ekipe OŠB, Graničar, Sibinj, Oriovac, Kuti, Sredanci, Kaniža, ..... i svi ostali zainteresirani. Što se tiče mog kluba ja sam za formiranje lige i u njoj bi sigurno igrala i djeca iz moje škole stolnog tenisa.
Neka pitanja se nameću na koje treba odgovor ;  - Da li će roditelji djece htjeti financirati učešće njihove djece u ovoj ligi, a ako neće tko će? 
Da li će p otencijalne dječje ekipe imaju uvjete i termine za igranje susreta ove lige ?
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Travnja 20, 2009, 13:27:36 »

Citat: foggy

Jesus foggy ti što stariji imaš veći lol lol baeh

Citat: Travar
Evo odmah ovim putem otvaram mogućnost da sve one ekipe koje imaju mlađe uzraste putem ovog foruma iskažu interes i namjeru prijavljivanja svoje ekipe u ovu ligu. Molim da se očituju ekipe OŠB, Graničar, Sibinj, Oriovac, Kuti, Sredanci, Kaniža, .....

Nažalost kod nas su mlađi uzrasti definitivno odustali,ali prenijeti ću predsjedniku ako ima volje pokušati mobilizirati mlade snage...mada sumnjam u to  idiot idiot
Kao voditelj ekipe znam kolika je obaveza organizirati mečeve,tako da se ja  predaja predaja predaja po tom pitanju

Citat: Travar
Neka pitanja se nameću na koje treba odgovor ;  - Da li će roditelji djece htjeti financirati učešće njihove djece u ovoj ligi, a ako neće tko će?  Da li će potencijalne dječje ekipe imaju uvjete i termine za igranje susreta ove lige ?

Ovo su dva bitna pitanja,a javlja se i problem različitih smjena u školama  doh i naravno najbitnije koliko bi ta djeca imala volje igrati ligu SLAST?
« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 13:28:37 Mata » Evidentirano

foggy

« Odgovor #13 : Travnja 20, 2009, 13:45:58 »

Citat: foggy

Jesus foggy ti što stariji imaš veći lol lol baeh

Slabi vid pomalo! Angel
Još malo pa će bit i 26!:)
« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 13:48:49 foggy » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Travnja 20, 2009, 14:54:58 »

Citat:
Nije mi jasno kako misliš mobilizirati.... No, nema veze

Nikako,ali eto prenijeti ću informaciju nadležnim institucijama kad bude potrebno pa........ kava

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!