SLAST
Travnja 16, 2026, 22:31:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6. TURNIR - STK GRANIČAR  (Posjeta: 3871 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 31, 2014, 18:36:05 »

U nedjelju, 06.04.2014. godine u dvorani OŠ "Vladimir Nazor" s početkom u 10,00 sati igra se posljednji 6. turnir 3. HSTL - istok čime će i završiti prvenstvo u ovoj ligi. Evo rasporeda 16., 17. i 18. kola:

16. kolo:

OŠB VETERANI - OŠB 2
POSAVAC - BUDAINKA
STRMAC 2 - GRANIČAR 2
BROD - BROD 2
GODINJAK - IMIA

17. kolo:

GODINJAK - OŠB VETERANI
IMIA - BROD -
BROD 2 - STRMAC 2
GRANIČAR 2 - POSAVAC
BUDAINKA - OŠB 2

18. kolo:

OŠB VETERANI - BUDAINKA
OŠB 2 - GRANIČAR 2
POSAVAC - BROD 2
STRMAC 2 - IMIA
BROD - GODINJAK
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Travnja 03, 2014, 09:13:01 »

Vidimo se u nedjelju  postovanje što prije počnemo prije ćemo i završiti pa će i slini nogometaši uredno stići na svoje utakmice  Cool
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Travnja 06, 2014, 23:24:39 »

Danas je odigran i 6. turnir.

Tablice i statistike sutra, a vjerujem i da će Marin objaviti vrlo brzo.

STK IMIA je prvak sa današnje tri pobjede.
2. mjesto je Strmac 2, a 3. mjesto Budainka.

Ovim putem upućujem čestitke svojim suigračima Beri, Bernardu, Dariu, Rosiju i Marku koji se danas upisao i u ovoj ligi. 

Čestitam i ekipama Strmac 2 i Budainka na osvojenim trofejima, a i svim ostalim klubovima lige. Mislim da je sve bilo korektno odrađeno cijele sezone bez i jednog incidenta, čak bih rekao bez krivog pogleda.
Mislim da je bilo jako puno kvalitetnih i zanimljivih mečeva od strane svih 10 ekipa.

Godinjak - IMIA  1:4

Rezultat visok, a borbe je bilo  borba
Šulter je u svom prvom nastupu pružio dostojan otpor jakom Akmačiću, vodio 2:1 , ali nije izdržao. Bera i Terzić su odigrali također meč u 5. setova

IMIA - Brod  4:3
Derbi susret u pravom smislu te riječi. Dario je dobio Mandića, ali je Škripek vrlo dobrom igrom svladao Bernarda. Onda Bera vraća vodstvo pobjedivši Lemaića, a par Škripek/Lemaić izjednačava rezultat protiv para Dario/Mata  Cool. 3:2 za danas bolje. Onda meč dana. Dario vodi 2:0 Želji koji igra odlično i okreće rezultat u svoju korist i pobjeđuje 3:2 za vodstvo Broda od 3:2. Bera izjednačava protiv Mandića i u meču odluke Bernard igra odlično i pobjeđuje Franju.

Strmac 2 - IMIA  1:4
Bera dobiva Hineka, a Bernard nastavlja furiozno i pobjeđuje Jelančića, kao i Dario Ćosića. Par Hinek/Jelančić vraća nadu Strmcu 2 pobjedivši novi par Dario/Marko rezultatom 3:2 no Bernard stavlja točku na i pobjedivši Hineka.

Evo i slike prvaka. Mis mo s uslikali ranije i ranije otišli pa ostalih slika nemam  nemam pojma

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Travnja 07, 2014, 09:25:09 »

Evo dobio sam sliku drugoplasiranog Strmca pa ju objavljujem ovdje. Sliku je poslao Josip Terzić iz Godinjaka nakon jučerašnje druge pobjede rezultatom 4:3 nad ekipom Broda. prije toga su dobili istim rezultatom i OŠB Veterane  dobro

Ako je netko slikao Budainku neka pošalje ili objavi sliku

Akmačić je junak dana u Godinjaku, pobjedio je jučer sve što mu je došlo pod reket  Cool

Ja sam stigao samo složiti tablice, a zapisnici su na čekanju  Sad ...ne ide brate mili...zovu televizije, radio postaje, portali  nemam pojma

« Zadnja izmjena: Travnja 07, 2014, 09:25:42 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Travnja 07, 2014, 10:03:32 »

... prije toga su dobili istim rezultatom i OŠB Veterane  dobro

Moram pohvaliti svog pajdu Stjepana koji je igrao 7. meč protiv Terzića. Nisam ga do sad nikad vidio da se tako srčano bori sa željom da postane junak derbija i donese nove bodove ekipi, tukao je softom, napadao, a Terzić se samo branio i branio, nisam uopće vidio crvenu stranu reketa, samo "trava i trava" backhand, forehand svejedno... Neće biti lako Posavljacima poslije Uskrsa  Grin
Da usput spomenem i meč Vukovarac-Hinek, kojeg je Vukovarac očekivao sa strepnjom zbog "čovjeka koji se ne znoji" i njegovih ubitačnih kombinacija softa i "trave", no kad je meč krenuo, jao si ga Hineku, a bogme i stolu, čini mi se da su rupe ostale u njemu koliko je Vukovarac tukao. Stvarno je jučer bio njegov dan.
Još jedan igrač je vrijedan pomena a to je Sefo koji sa svojih 73 na plećima igra fenomenalno i poveo je Gariću 2:0 da bi ipak na kraju mlađi pobijedio.
Naravno da je bilo još mečeva vrijednih pažnje, mali Graničari igraju strašno, ali neka se još netko javi i prenese svoje dojmove.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Travnja 07, 2014, 11:04:04 »

Neslužbeni zapisnici i tablice i ostale staistike su obrađeni...treba čekati službene rezultate za usporedbu
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Travnja 08, 2014, 23:21:39 »

Kako mi nitko nije poslao sliku Budainke probao sam iz svojih fotoalbuma izvući sve ekipe. Uvijek zaboravim poslikati  sram

3. mjesto Budainka i 6. mjesto Posavac

Detalj se meča Mršić vs Nožina. Možete vidjeti kako Antonio u čudu gleda, a bogme i osluškuje jer su nakon ovog poteza patku pukle hlačice  lol no na žalost taj detalj nije uhvaćen okom kamere  Cool

4. mjesto i 10. mjesto Brod i Brod 2.

Na slici u pozadini se vidi Škripek kao član Broda, a na glavnoj je Ljubinjo kao član Broda 2 . Inače ova trojka je najavila da će se u ovom sastavu prijaviti na jesen i igrati Novu ligu  dobro

« Zadnja izmjena: Travnja 08, 2014, 23:21:57 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Travnja 08, 2014, 23:27:03 »

5. mjesto OŠB Veterani i 8. mjesto OŠB 2

Slika je napravljena pred sami meč u kojem su stare kajle pokazale mladićima da nisu za staro željezo  Wink

7. mjesto Graničar 2

U pozadini iza glavnih glumaca se vide dečki iz Graničara, dok Akan i ja gledamo nešto u rokovniku  Tongue

9. mjesto Godinjak

Jedina slika gdje se može vidjeti član ekipe Godinjak  nemam pojma

Josip i ja pred susret parova:

Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #8 : Travnja 09, 2014, 12:49:12 »

Svaka čast Co Admin Stavljač  dobro.
Vidi se da si se potrudio oko fotki pa tako našo mjesta i za mene  Grin.
Evo treća liga gotova,nešta brzo prođe,ali sve u svemu bilo je više nego  dobro.
Čestitke Imiji na 1 mjestu,više nego zasluženo,bez i jednog poraza  Huh? svaka čast dečki. champion.
Ali da nije bilo Mate nebi tako bilo,veliki doprinos je dao u parovima sa Darijom D, Wink.
Naravno tu su i ostali Bera,Rosi,Marko,Bernard,ekipa spremna da napadne sami vrh 2 lige  weee.
Čestitke Strmcu 2 na osvojenom 2 mjestu  pehar.
Čestitke  Budainki na osvojenom 3,mjestu  pehar .
Častitke i svim ostalim ekipama koje su dale svoj doprinos da se privede ova sezona kraju  .

Evo nemogu da nepohvalim naj boljeg igrača treće lige Darija Dabića,koji je uzor svima nama u  Table Tennis Table Tennis. Svaka čast majstore  Wink .
 postovanje postovanje
« Zadnja izmjena: Travnja 09, 2014, 15:31:02 Mata, Razlog: Izbrisan dio o 6. kolu Nove lige i prebačen u tu temu » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Travnja 09, 2014, 15:43:22 »

Izbrisao sam dio iz patkovog posta koji se odnosi na 6. kolo Nove lige...cijeli citat sam ubacio u Rebusov post i neka se tamo dalje raspravlja po tom pitanju.

Citat: Patak
Čestitke Imiji na 1 mjestu,više nego zasluženo,bez i jednog poraza  Huh? svaka čast dečki. champion.
Ali da nije bilo Mate nebi tako bilo,veliki doprinos je dao u parovima sa Darijom D, Wink.

Hvala na čestitkama u ime cijele ekipe  dobro

Ovo crveno je vrlo vjerovatno podgrizanje za puknute gaće  Cool

Citat: Patak
Evo nemogu da nepohvalim naj boljeg igrača treće lige Darija Dabića,koji je uzor svima nama u  Table Tennis Table Tennis. Svaka čast majstore  Winkpostovanje postovanje

Iako sam već čestitao svim svojim suigračima povukao si me za tipkovnicu  Cool Nije stvar da li je najbolji ili ne već je stvar da je momčina bio na svih 6. turnira i među prvima u dvorani.  .
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #10 : Travnja 09, 2014, 20:37:59 »

Kud mene nađošete...

Daleko je to od iole ozbiljnog i kvalitetnog stolnog tenisa, mozda nekad bilo dok se treniralo kako spada, a ne jedva jednom mjesečno, već sam duboko zašao u rekreaciju. Mogao sam puno više mečeva pogubiti, ali to nije uopće bitno, barem ne meni ni mojoj ekipi. Znali smo predzadnje kolo da smo gotovo sigurni prvaci, pa opet, došli smo svi jer ne igramo zbog prvog mjesta ni zbog rejtinga ni zbog druge lige... Nego zbog sebe, stolnog tenisa, društva i fair play-a. Naravno da nam je drago po prvi puta u povijesti IMIA-e osvojiti prvo mjesto, a i evo sluzbeno da se zna da se ne bi krivo pomislili, kako to zna biti, nije Mata platio i okupio nas, nego posve slučajno, ali ne neočekivano, smo se našli, iz prijateljskih razloga. Parove sam više ja brljao nego Mata, nažalost, prije smo bili puno jači... No, to je samo ova godina, vratit ćemo se mi jači i spremniji Wink

Hvala ne čestitkama, za ekipu. Bera je neporaženi igrač lige. Bravo.  Vukovarac slabo trenira, ali svejedno jako lijepo igra, što se i pokazalo sad u nedjelju kad sam ja kiksao da je ekipa izvukla i pobjedila. I naravno, Mata koji nas je sve držao na okupu i vozikao, igrao, doduše ne baš nešto previše, iako je mogao više, dao je nama šansu da se naigramo, probna godina, ali nagodinu ćemo drugačije Wink Zadnji, ali ne manje vrijedan, Rosi, donio je bitne pobjede, a i nova nada kluba, Šulter... Za njega će se još puno čuti. Jedino nam još nedostaje Bokser.
« Zadnja izmjena: Travnja 09, 2014, 20:48:17 zg » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Travnja 09, 2014, 21:28:25 »

Parove sam više ja brljao nego Mata, nažalost, prije smo bili puno jači... No, to je samo ova godina, vratit ćemo se mi jači i spremniji Wink

To sam i ja htio napisati, ali me bilo strah da se ne naljutiš. Ovako je puno lakše kad si to sam napisao  Grin Baš sam vidio nekoliko poena koje je Mata maestralno odigrao i vratio skoro nemoguće...čestitam postovanje
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #12 : Travnja 09, 2014, 21:37:32 »

Ma, na istinu se ne treba ljutiti Wink kad je tako bilo, sto je je... Pozzz
« Zadnja izmjena: Travnja 09, 2014, 21:38:09 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #13 : Travnja 10, 2014, 23:57:59 »

Također se pridružujem čestitkama laureatima,  pehar posebno ekipi IMIA-e  champion na rijetko viđenoj superiornosti, u 2 godine proći 2 ranga i dvaput poharati ligu bez poraza nije mala stvar.  klanjanje Inače su se najviše "ložili" na OŠB Veterane  raketar i za nas obavljali specijalne pripreme  srednjaci tako da su jedino nas oba puta "pomeli".  boxing Dvaput je dvaput, hehe ...  dobro

Čestitke i svim ostalim ekipama, sezona je protekla bez ikakvih problema, bilo je dobrog pingića, uzbudljivih mečeva, sve pet 

OŠB Veterani plasirani u zlatnoj sredini,  nekako se otpočetka vidjelo da ćemo tako kotirati, zadnja 2 turnira se vidjelo da od 5. mjesta ne možemo ni gore ni dolje, preslabi smo na 3. igraču  sram za nešto više.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!