Jbt., nema me 3 dana u stolnom tenisu i na forumima i odmah nastane krkljuš

Umjesto

još malo krvi do koljena

Iz praktično ničega je nastao ogroman problem koji bi, ako se ovako nastavi, svoj epilog mogao imati na sudu za ljudska prava u Strasbourgu

Stoga sve "zaraćene" strane pozivam na potpisivanje primirja

koje će se dogoditi u Kaniži narednih dana, kad ja i Patak završimo započete dogovore.
Iz svega napisanog mogu zaključiti slijedeće: moj suigrač Rebus malo je izgubio živce

i definitivno koristio vokabular koji nije primjeren za ovakav jedan forum

koji prije svega služi za najave utakmica i objave rezultata naših, a i mnogih drugih liga

kao i za zafrkanciju nas koji nemilice lupamo po onoj maloj bijeloj loptici.
Bojim se patak da si malo pobrkao lončiće. .... bojim se da niste onda vi ta ekipa koja će nama diktirati kad možemo igrati. .... Dakle, nije do nas nego do vas i nemoj onda tako lopticu prebacivati na druge
Nepotrebna oštrina i prolijevanje nekakve žuči, nisam osjetio da neko nekome nešto diktira i da neko nešto prebacuje na nekoga ...

Načelno se dogovorili, ostalo da još potvrdimo kad vidimo svako sa svojima, a onda nastade kijamet ...
To što se nešto može igrati u idućem kolu ne daje nikome za pravo da nas proziva kao ekipu
Nit' sam vidio nit' osjetio neko prozivanje Lutalica ...

A unositi razdor u ekipu i da mi uvijek popuštamo drugima nije fora.
Izgleda da se Lutalice raspadaju a chief nema pojma

A glede popuštanja, a držimo se one da pametniji uvijek popušta ...

Što bi se desilo da nisam došao gledati 3. HR ligu i onda slučajno saznao za naknadno promijenjeni termin?
Ništa se ne bi desilo, odigrali bi Šiki, Damir, Zoran i ja, svojevremeno je ovdje neko napisao da "... Lutalica ima ko Kineza ..."

Bilo kako bilo, stanite ljudi malo na loptu. Shvatite da je ovo liga rekreativaca, a ne neka profi liga u kojoj "nije važno sudjelovati nego pobijediti". Zbog nakaradnog shvaćanja tog osnovnog pravila u konačnici smo većinom i napustili Slast ligu, naravno i zbog usijanih glava. Hoćemo li to opet napraviti ? Pisao sam Pravilnik ove lige i dopunjavao ga više puta, citiram prvu rečenicu iz njega:
Nova Liga (u daljnjem tekstu: NL) dobrovoljna je i neformalna udruga stolnotenisača rekreativaca s područja grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije. Imajmo uvijek na umu da smo tu dobrovoljno i da se rekreiramo i družimo, a ne da se svađamo i prepucavamo.
Rebusu citiram i dio iz članka 17.:
Od Voditelja ekipa u dogovaranju se utakmica očekuje tolerancija i međusobno razumijevanje, ali i odgovornost za ipak blagovremeno odigravanje utakmica. Ja i Patak smo tolerantno i s međusobnim razumijevanjem odgovorno dogovorili blagovremeni termin

koji (možda) neće odgovarati jednom od pet igrača Lutalica, ali nastade veliki problem oko toga. Iskreno, više bih volio "spizu na Braču" ili gdje već ili nešto "na gradele",

nego janjetinu u Kaniži poslije pingića,

ali jbg. ne možeš uvijek sve imati, nekad te nešto i promaši ...
evo ja pristajem,da se piše u vašu korist BB 10:0,i isto tako da nam se oduzme 1, kazneni bod,nije smak svijeta.
Eh Patak, i ti si zajebant neki ... Kopiraš moju foru kao Vaso diplomski

jer sam nedavno napisao da mi od straha u Kanižu nećemo ni dolaziti i rek'o Mati da to registrira sa 10:0 bb za Posavac ...
Moje je bilo da se dogovaram sa Vašim Predsjednikom i to sam i učinio,dogovor smo bili postigli ,ali smo rekli još ćemo staviti točku na i?
Uff, nakon ovakvog poštivanja i pisanja moje malenkosti velikim slovima, odlučio sam najesen ići u utrku sa Josipovićem

pa što bude. Odmah krećem raditi na novom programu s kojim ću pred birače, a slogan sam već izabrao: Sve za Novu ligu, Novu ligu ni za što !

Budući da je očigledno pravilnik nejasan, termini skučeni i nema se vremena igrati, a pojedinačna prvenstva preskupo
drage volje ću od ljeta prepustiti svoje mjesto nekom pametnijem .

A i ti si Mata neki zajebant k'o i Patak, ne plaćamo mi tebe

da bi nekome prepuštao svoje mjesto, već da radiš ...
Malo šale ne škodi za spuštanje tenzija, ali ide još jedan citat Patka:
Da si ti voditej grupe ja nebi uopšte dogovarao sa Stjepanom nego sa tobom,ja sam zamjenik voditelja grupe i moju odluku dečki poštuju.
Jbt., izgleda mi Rebus radi o glavi i iza leđa, hoće mi preoteti "funkciju", haha ...
Zaboravio sam na "asta":
Osim toga, taj naš bod koji iščupamo po sezoni trebao bi vrijediti više nego, recimo bod sredanaca ili kaniže, koji ih naslažu koliko hoćeš

.
Moramo o tome ozbiljno porazgovarati slijedećom prigodom

.
Dobra i fer ideja koja će biti razmotrena i vjerojatno ugrađena u Pravilnik NL ...

Također, bit će i bonus bodovi ovisno o veličini janjeta, o broju nagrada s raznih Kulenijada koje je osvojio baš tu večer narezani kulin, o gradaciji šljivovice i slično.

Bit će i negativnih bodova za krivi pogled, za svađu na forumu hehe, za sve loše učinjeno Novoj ligi mišlju, rječju, djelom i propustom ...

Bilo bi vrijeme da se malo i "uozbiljim" i zaključim ovo "kratko" laprdanje, hehe. Dakle, utakmica 6. kola 2. NL Posavac - Lutalice igrat će se u Kaniži u srijedu 16.04. s početkom u 19 sati plus-minus pola sata k'o živ k'o mrtav tj. k'o mog'o - k'o ne mog'o. Naravno, uz uvjet da putem ne sletimo u Savu, ne onu iz Svilaja, nego pravu. U tom slučaju, igramo kad nas izvuku. Pravo nastupa imaju svi registrirani igrači obiju ekipa osim Patka i Rebusa. Patak će voditi računa da stalno ima narezanog, a Rebus da stalno ima natočenog da se oni koji igraju mogu malo tu i tamo okrijepiti. Zapisnik će voditi zajednički.