SLAST
Travnja 18, 2026, 19:40:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Turnir 2009 S. Petrovo Selo  (Posjeta: 2593 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 23, 2008, 13:43:32 »

Nadam se da se prijatelji iz Godinjaka ne ljute što objavljujem poziv za njihov tradicionalni turnir.
Evo propozicije turnira u PDF formatu u privitku.

* TURNIR GODINJAK.pdf (107.1 KB - (downloada: 177 ).)
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Sijenja 04, 2009, 16:22:00 »

Ako bude netko od forumaša imao volje i snage da napiše bar završnu statistiku turnira (osvajači pehara u dobnim skupinama i parovi)  te dojmove sa istoga...
Evidentirano
mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #2 : Sijenja 04, 2009, 18:21:11 »

Neznam baš kaki je raspored bio ali Dabić je prvi Župan drugi. inače turnir je bio dobar, većina igrača iz 4 lige nešto treće i pete. Bilo je i zagrebčana i ekipa iz Bosne. sve u svemu mogao se vidjeti dobar tenis. bila je i ekipa invalida u kolicima. eto malo na brzinu.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Sijenja 04, 2009, 22:03:18 »

Do 40:
1. Dabić (SB)
2. Župan (SB)
3. Klobučar (SB)
4. Španović (NG)
Preko 40:
1. Tomić (ZG)
2. Ćerim (Zenica)
3. Odorčić (ZG)
4. Ahmetović (SB)
Parovi:
1. Dervišević-Beraković   Grin
2. Ćerim-Klobučar
3. Župan-Markovičić
4. Tomić-Rušan (ZG)
« Zadnja izmjena: Sijenja 04, 2009, 22:03:52 Bera11 » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #4 : Sijenja 04, 2009, 22:08:03 »

Vidim da su Brođani pokupili skoro sva odličja Grin Grin
Čestitke! Smiley Smiley
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Sijenja 04, 2009, 22:15:37 »

Mali osvrt na turnir:
Do 40. Bez većih iznenađenja, Dario je suvereno osvojio turnir bez većih problema razbivši Župana u finalu 3-0.
Klobučar solidan treći, Španović 4 koji je pobijedio mene u grupi i tako sebi osigurao lakši put u polufinale gdje mu je Župan dozvolio par poena tu i tamo po setu.
Ja sam izgubio od Španovića u grupi i morao u predkolo s Perekovićem (3-0) a onda na Darija: 2-2 u setovima i vodim peti 8-2 i onda blackout 8-11 Angry
Jedinio opet prigovor za samo tri pehara tako da je Španović na kraju bio 4 i nije dobio ništa(plaketa) a odigrao je sjajno s obzirom na operirano koljeno.
A zašto je Župan igrao do 40 god. nemam pojma.  Huh? Prošetao se grupom (3 pobjede) i onda lagane tri pobjede s samo jednim izgubljenim setom do finala i onda sistem metla od Darija 0-3. osim pehara ništa...
« Zadnja izmjena: Sijenja 04, 2009, 23:32:37 Bera11 » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Sijenja 04, 2009, 22:26:45 »

Preko 40: Ovdje se vodila prava bitka za svaki poen, proći grupu bio je podvig...
preko 10 vrhunskih igrača predvođeni s paraolimpijcem Križancem koji je prošle godine osvojio turnir.
Ozljeda ga je ovaj puta spriječila u osvajanju prvog mjesta, što je objeručke iskoristio Tomić plasiravši se direktno u polufinale gdje ga je čekao Odorčić koji je opet pobijedio Akana Sad a zatim spinera iz Zenice Ćerima koji je također pokazao da nije bez veze potegao  toliki put.
Da samo nabrojim igrače koji su bili u ovoj kategoriji: Jelančić, G. Bašić, Arbanas, Fašaić (ZG), Coha (ZG), Dervišević, Križanec (VŽ), Ćerim (ZE) Odorčić (ZG) Rušan (ZG) Ahmetović (SB) Sigurnjak, Vuletić, Terzić,i cijela ekipa Četvorke (Markić, Vjeko, Ljubinjo, Savo...)
« Zadnja izmjena: Sijenja 04, 2009, 23:34:05 Bera11 » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Sijenja 04, 2009, 23:30:17 »

Parovi: Jedna kategorija, 5 pobjeda vodilo je do zlata. Teški mečevi, ja i Akan smo stalno bili na rubu poraza. U osmini finala protiv Cohe i Križaneca -(trenera paraolimpijca Križaneca) gubili smo 2-1 ali smo uspjeli okrenuti na 3-2. U polufinalu stare kuke sokazovci Tomić i Rušan,  razbijaju nas dva prva seta ali onda mi ubacujemo u višu i okrećemo na 3-2. u drugome dijelu ždrijeba Klobučar i Ćerim ne dopuštaju nikome da ih ugrozi i u polufinalu dobijaju Župana i Markovčića, koji su prije toga izbacili Dabića i Nožinu.
U finalu konačno igra kakva nam odgovara bez kalkulacija, marljava, brljava trava i ostalog. Spin na spin loptica se ubija čim odskoči. Tu smo Aki i ja bili spretniji i pobjeđujemo 3-1.
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #8 : Sijenja 05, 2009, 11:39:10 »

Bera,hvala na iscrpnoj analizi turnira...na kraju malo mi je i krivo što sam bio spriječen (posao) da sudjelujem Undecided
Župan im se vjerovatno učinio mlađim (zbog crne kose Cheesy) ,a možda je poneo osobnu od sina pa se tako prošvercao 8) 8)
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #9 : Sijenja 05, 2009, 22:53:57 »

Turnir je bio odličan, kvalitetan i izjednačen. Bio sam i ja, prošao sam grupu pa naletio na Križanca iz Varaždina i ADIO !! Sad
Ali pošto me Bera nije ni zamjetio da sam igrao, očito sam još uvijek jako loš, bezopasan i nezamjetan. Grin
Danas sam stavio i propozicije novog turnira pod nazivom TOP IGRAČA LIGE SLAST, koji će se igrati 24. siječnja, kao priprema za proljetni dio prvenstva.
Javite se i napišite što mislite o njemu, kao i da li dolazite na turnir.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Sijenja 05, 2009, 23:23:01 »

Da zaboravio sam ekipu iz Broda, Krešo, Žika, Stipa i Željo. šteta što Žile i Krešo nisu uspjeli doći u polufinale parova da odigramo jednu egzibiciju za publiku
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!