SLAST
Travnja 17, 2026, 01:03:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. turnir (09.11.2014.)  (Posjeta: 1176 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Studenoga 04, 2014, 20:27:26 »

U nedjelju (09.11.2014.) nastavlja se i 3. HL odigravanjem 2. turnira (4., 5. i 6. kolo) u dvorani Obrtničke škole, a organizator je STK OŠB. Evo rasporeda ova 3 kola koja se igraju na 2. turniru:

4. kolo

Sibinj 2 - Godinjak                  0:4
Požega 2 - OŠB 2                    4:0
IMIA - Posavac                       4:0
Strmac 2 - OŠB Veterani       2:4

Graničar 3 slobodan

5. kolo

Posavac - Strmac 2              2:4
OŠB 2 - IMIA                          3:4
Godinjak - Požega 2             2:4
Graničar 3 - Sibinj 2              0:4

OŠB Veterani slobodni

6. kolo

Požega 2 - Graničar 3           4:1
IMIA - Godinjak                     4:2
Strmac 2 - OŠB 2                   3:4
OŠB Veterani - Posavac       4:0

Sibinj 2 slobodan
« Zadnja izmjena: Studenoga 09, 2014, 19:52:22 stjepan, Razlog: Unos rezultata » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Studenoga 09, 2014, 20:03:37 »

U prethodni post/najavu uneseni su svi rezultati danas odigranog turnira 3. HL u dvorani Obrtničke škole.  kava Bilo je nekoliko derbija i zanimljivih i napetih utakmica,  borba dvije su otišle do 7. meča, u obje su sudjelovali dečki iz OŠB 2. Iznenađujuće su odveli IMIA-u do sedme partije,  ali je to onda Mata riješio.  raketar Kad su svi već otišli, mali Stanišić je dobio sedmu protiv Strmca 2.  klanjanje dobro

Danas su najuspješniji bili IMIA i Požega 2  Cestitamo koji su ostvarili sve 3 pobjede, a neporaženi su danas bili i OŠB Veterani, ali s 2 od 2 čime su izbili na vrh ljestvice kao jedina neporažena ekipa.  champion Zanimljivo je da je danas Požega 2 dobila sva 3 meča, a na prvom turniru su imali sva 3 poraza, dok je kod Posavca bilo obratno - nakon 3 pobjede na 1. turniru - danas 3 poraza.

Tablica nakon 2. turnira može se naći na webu STK OŠB odnosno ovdje: http://www.stk-osb.hr/lige/4-hl-slavonska-regija-zapad/sezona-2014-2015/tablica/

« Zadnja izmjena: Studenoga 09, 2014, 20:06:47 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Studenoga 10, 2014, 07:37:38 »

Evo da se i ja „ukratko“ osvrnem na jučerašnji turnir.
Prije svega bih pohvalio organizaciju turnira koja je tekla k'o po špazi. Turnir odigran u pitomom ozračju bez povišenih tonova kako i dolikuje uglednom puku koji je nazočio na istom.
Za mene je glavni događaj dana ili što već pojava  Stjepana Hineka u dresu ekipe Strmac 2. Potpuno je nebitno koliko je partija dobio ili izgubio povratak je u svakom slučaju pobjednički. 
Što se tiče rezultatskog dijela, bilo je zanimljivih susreta. Krenut ću od naše ekipe. S obzirom na sastav u kojem nastupamo planirali smo 1 pobjedu, 1 poraz i 1 neriješenu, ali na krilima Bere uspjeli smo ostvariti čak 3 pobjede.  Prvi meč i Posavac. Pao nam je kamen sa srca kad smo vidjeli da nema Štivića, a i Julariću je pobjegao avion (srećom). Slažemo taktiku i odlučujem se staviti na B kako bih možebitno odlučivao u sedmom meču sa prijateljem patkom. No…i patak je vrhunski strateg.  dobro  Udara direktno u jaja i postavlja Soltokovića na Y, a sebe na X. Bit će sranja mislim si. I tako je krenulo. Tiho vodi Beri 2:1 ima meč lopticu u 4. setu, ali griješi što Bera koristi i uzima ponuđeno pobjeđuje 3:2. Zatim slijedi meč starih drkana. Vidim da je patak pod pritiskom što naravno koristim i zavrćem mu vratom.  lud?! lud?! Marko nakon velike borbe dobiva Tambura 3:2 , a istim rezultatom dobivamo parove. Rezultatska metla, a pobjeda teška  do bola.
U drugom meču protiv ekipe OŠB 2 smo visili ko lusteri, ali opet Bera ima asa u rukavu. Mene i Marka je „mali“ Lovrić isprašio.  lud?!  Odluka je pala u sedmom meču kad sam ja dobio „malog“ Stanišića. Svima u dvorani očekivano, ali Stanišić se dokazao u slijedećem meču kad je donio pobjedu  svojoj ekipi sa dva meča dobivena po 3:2 i to protiv protivnika koji sigurno nisu bezazleni. Čestitam obojici spomenutih dečkića na jučerašnjim partijama.
Treći meč opet borba do krajnjih granica, ali i ovaj meč dobivamo po prokušanom receptu, Bera sve što igra, a mi ako nešto ubodemo bit će super. Osobno sam se „ubio“ igrajući tako da su me u posljednjem meču dana počeli hvatati grčevi.
Nisam puno pratio ostale mečeve osim jednog. OŠB Veterani na krilima 1. turnira došli pomalo opušteno. Strateg Stjepan se samo smješkao no zaledio mu se smješak kad je Hinek otresao Marića, a Funes Arbanasa.  srednjaci 0:2 nije bilo u nikakvim planovima. Potom se Stjepan izgalamio na suigrače koji prave preokret, a on  ubacuje samog sebe i završava posao za 4:2.  dobro Pomalo ošamućeni od ovog događaja  koriste priliku jer su slobodni u petom kolu da se konsolidiraju i pozovu Nožinu u pomoć koji je ostavio  sve svoje obaveze i praktično doletio na 6. kolo protiv Posavca.
Obradio sam zapisnike i postavio rezultate, naravno neslužbene
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!