Otvaram temu 5. kola iako se približava kraj termina za 6. kolo (petak, 14.11.). Utakmica Kokolo - Vrba je friško odigrana (danas stavljen zapisnik na forum),

Klakar i Bekrije su se najavili za srijedu,

a preostaje još meč Brodplin - Sava (redovni termin je bio od 21.10. do 02.11.) koji se prema propozicijama treba odigrati najkasnije do 14.11. pa se mole voditelji ovih ekipa da se dogovore i odigraju.

Inače, stvarno ne znam zašto se 2. liga igra ovako traljavo...

Jedna je ekipa odustala nakon 2 kola, a praktično se sve utakmice jednog kola odigravaju na rubu termina slijedećeg kola. Naravno da ponekad treba uskladiti termine zbog različitih stvari, ljudi rade u smjenama ili neki drugi razlog, ali zašto se čeka da prođe termin kola pa se tek onda krene razmišljati o odigravanju ?

Prva se liga igra iznimno redovito i prati termine, praktično se svako kolo odigra u redovnom terminu,

ali 2. liga je baš katastrofa po tom pitanju. Neka se nitko ne uvrijedi i nađe prozvan, ali Novu ligu smo kao rekreaciju i druženje svi prihvatili igrati dobrovoljno i trebali bi se držati bar nekog minimalnog reda i zbog sebe i zbog drugih. Osobno, mogu reći da nikad niti s jednom ekipom nisam imao problema oko ugovaranja termina, ali na vrijeme nazovem i kada sam domaćin i kada sam gost i onda nije problem dogovoriti se. Moja ekipa je svaku utakmicu odigrala prema kalendaru lige, pa nije moguće da smo nas 4-5 baš svi besposleni i bez obaveza pa samo deremo stolni tenis... Jedan ima privatnu firmu, trojica radimo, od toga jedan u smjenama, samo mi je jedan slobodan i bez obaveza i svejedno smo redoviti.
Stoga još jednom apeliram na ekipe 2. lige i njihove voditelje da ipak malo povedu računa o redovitosti odigravanja utakmica jer ovako kako se igra ova sezona sve postaje pomalo besmisleno.