SLAST
Svibnja 03, 2026, 13:28:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5. kolo  (Posjeta: 2120 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Studenoga 10, 2014, 18:34:22 »

Otvaram temu 5. kola iako se približava kraj termina za 6. kolo (petak, 14.11.). Utakmica Kokolo - Vrba je friško odigrana (danas stavljen zapisnik na forum),  dobro Klakar i Bekrije su se najavili za srijedu,  raketar a preostaje još meč Brodplin - Sava (redovni termin je bio od 21.10. do 02.11.) koji se prema propozicijama treba odigrati najkasnije do 14.11. pa se mole voditelji ovih ekipa da se dogovore i odigraju.  nemam pojma

Inače, stvarno ne znam zašto se 2. liga igra ovako traljavo...  lose Jedna je ekipa odustala nakon 2 kola, a praktično se sve utakmice jednog kola odigravaju na rubu termina slijedećeg kola. Naravno da ponekad treba uskladiti termine zbog različitih stvari, ljudi rade u smjenama ili neki drugi razlog, ali zašto se čeka da prođe termin kola pa se tek onda krene razmišljati o odigravanju ?  nemam pojma Prva se liga igra iznimno redovito i prati termine, praktično se svako kolo odigra u redovnom terminu,  ali 2. liga je baš katastrofa po tom pitanju. Neka se nitko ne uvrijedi i nađe prozvan, ali Novu ligu smo kao rekreaciju i druženje svi prihvatili igrati dobrovoljno i trebali bi se držati bar nekog minimalnog reda i zbog sebe i zbog drugih. Osobno, mogu reći da nikad niti s jednom ekipom nisam imao problema oko ugovaranja termina, ali na vrijeme nazovem i kada sam domaćin i kada sam gost i onda nije problem dogovoriti se. Moja ekipa je svaku utakmicu odigrala prema kalendaru lige, pa nije moguće da smo nas 4-5 baš svi besposleni i bez obaveza pa samo deremo stolni tenis... Jedan ima privatnu firmu, trojica radimo, od toga jedan u smjenama, samo mi je jedan slobodan i bez obaveza i svejedno smo redoviti.

Stoga još jednom apeliram na ekipe 2. lige i njihove voditelje da ipak malo povedu računa o redovitosti odigravanja utakmica jer ovako kako se igra ova sezona sve postaje pomalo besmisleno.

« Zadnja izmjena: Studenoga 10, 2014, 18:35:58 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Studenoga 12, 2014, 09:24:36 »

Većinom se slažem sa Stjepanom i njegovim izlaganjem  Cool možda jedino ovo:

Citat:
samo mi je jedan slobodan i bez obaveza

Predmnijevam da je Stjepan mislio na Šikija, ali ovo napisati za čovjeka koji igra 3 stolnoteniske lige i sudi 1. Hrvatsku ligu  Afro

Sinoć sam bio na treningu u Svilaju pa sam doznao da će se meč BrodPlin - Sava odigrati vrlo vjerovatno u ponedjeljak na Vijušu.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Studenoga 12, 2014, 22:02:35 »

KLAKAR - BEKRIJE   1:9

Večeras u obnovljenom domu odigran meč u totalno opuštajućem tonu. Nažalost ni večeras kao ni protiv Lutalica nije Zdravko igrao.

* Klakar_Bekrije.xls (83.5 KB - (downloada: 160 ).)
Evidentirano
lav59
*
Nova Liga: Brod-Plin

« Odgovor #3 : Studenoga 18, 2014, 21:07:24 »

BROD-PLIN : SAVA  6 :4 

Evo pokrenuo se i Brod-plin pa šaljem izvješće sa utakmice sa ekipom Sava koji su nas doista namučili, pa čestitam dečkima, a ja sam morao taktizirati sa svojim igračima jer smo imali promatrača iz suparničke ekipe s kojima igramo u nedjelju Huh?       

* BROD PLIN-SAVA.xls (83.5 KB - (downloada: 147 ).)
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Studenoga 19, 2014, 08:06:25 »

... a ja sam morao taktizirati sa svojim igračima jer smo imali promatrača iz suparničke ekipe s kojima igramo u nedjelju Huh?       

Sad je meni jasno zašto ti nisi igrao  Grin. Ako budete igrali s nama, onda će biti 10:0, a ako budete igrali protiv nas, onda će biti koliko bude  Evil.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Studenoga 19, 2014, 16:48:47 »

A što vas dvojica ne stavite u kalendar kad i gdje igrate ?  nemam pojma Znamo samo da se igra u nedjelju, a mjesto i vrijeme obavijeno velom tajne ...  Još ću pomisliti da se bojite skauta iz Lutalica  lol
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Studenoga 19, 2014, 17:08:19 »

A što vas dvojica ne stavite u kalendar kad i gdje igrate ?  nemam pojma Znamo samo da se igra u nedjelju, a mjesto i vrijeme obavijeno velom tajne

Sve će biti promptno objavljeno kad se bude točno znalo. Tražimo dvoranu, adekvatnu jačini ekipa  Grin

Još ću pomisliti da se bojite skauta iz Lutalica  lol

Vidiš, vidiš, to mi nije ni palo na pamet. Za svaki slučaj, ključ će biti u vratima  naravno
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!