SLAST
Travnja 27, 2026, 11:19:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 7. kolo  (Posjeta: 1582 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« : Prosinca 03, 2014, 23:12:31 »

Alibi - Spin 7-3
Arbanas 2-1            Beraković 3-0
Markovčić 2-1         Ahmetović 0-3
Dervišević 2-0         Vuletić 0-3
Kolarević 0-1
+ par

* ALIBI SPIN 7 kolo.xlsx (30.42 KB - (downloada: 169 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Prosinca 04, 2014, 22:06:17 »

SREDANCI - POŠTARI

Načelno smo dogovorili sa Poštarima za slijedeći četvrtak meč, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti  sram .

Jednostavno smo bili pretrpani obavezama da nismo uspjeli prije odigrati.  nema pojma
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Prosinca 08, 2014, 22:19:33 »

SREDANCI - POŠTARI  (petak cca 19,00 sati)

Prebacili smo meč na petak budući da kod pravljenja plakate za meč nisam ubacio na sliku Gavru, a ipak je on prvoligaški igrač i pobuđuje veliko zanimanje kod navijača.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Prosinca 12, 2014, 23:42:05 »

SREDANCI – POŠTARI  6:4

Sredanci su odigrali i posljednji meč ove polusezone. Budući da smo u 3 dana ostvarili 3 pobjede ispada da je šteta da je kraj, ali jbg.
Meč je bio vrlo zanimljiv i s dosta preokreta u rezultatu, a skoro da nije ni odigran jer smo imali kvar na grijanju i prijetila je suspenzija terena zbog hladnoće. Kako nije bilo vremena zvati Vjeku da riješi plamenik isti su osposobili Bokser i naš budući suigrač Toma Utvić koji je ujedno bio i šef osiguranja u dvorani. No ipak je bilo malo prekasno da se temperatura podigne na optimalnu razinu pa smo svi igrali u dukser gaćama. Ispričao sam se gostima na ovom gafu i nadam se da nam nisu zamjerili. Budu li uložili žalbu na uvjete pomno ću ju razmotriti i uvažiti.
Meč kao meč, krenuo relativno očekivano do 2:2, a onda lom. Sekulić i ja smo odigrali jedan dugometražni  u 5 setova kojeg je Goran  uspio prevaliti u svoju korist čime je donio prednost svojoj ekipi, ali je onda Rosy odličnom igrom uspio to anulirati pobjedivši Gavru. Još vruć pobjedio je i Gorana, dok je Marko nešto teže dobio Igora za 5:3. Gavro i Marko su danas bili suigrači u školskom natjecanju pa su se zahebavali , a pobjeda je pripala očekivano Gavranu. Kad samo za stol izašli Igor i ja bilo je jasno da mi imamo prednost i u setovima tako da sam ja smio i izgubiti. Odigrali smo meč ukopani u mjestu budući da je vlaga dostigla visoku razinu i postalo je klisko.
Čestitke mojim suigračima na pruženim partijama ove sezone kao i svim protivničkim ekipama na fer i korektnoj suradnji. Nadam se da će se sve utakmice odigrati do predviđenih termina  i da ćemo sezonu završiti kako treba. osobno uzimam odmor od igre, a od Nove godine treba vidjeti što i kako dalje.
Zdravi i veseli bili !
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!