SLAST
Travnja 22, 2026, 13:22:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: ILOK - BOŽIĆNI TURNIR  (Posjeta: 1212 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 12, 2014, 13:07:33 »

U razgovoru sa gospodinom Novakovićem iz Iloka doznao sam da slijedeće subote organiziraju turnir pa Vam evo dajem na znanje nekakve okvirne propozicije budući da ih nemam u originalnom izdanju.

BOŽIĆNI TURNIR ILOK 2014.

Mjesto odigravanja :  ILOK

Datum 20.12.2014. s početkom u 10,00 sati

Prijave za turnir  kod gospodina Damira NOVAKOVIĆA  na broj mobitela 099 / 1991800.

Prijave se primaju do 9,30 na sam dan turnira, a organizator moli sve one koji znaju unaprijed da dolaze da se najave i prije kako bi znali okviran broj igrača koji sudjeluju na turniru.
Na turniru će se igrati dvije discipline:

POJEDINAČNO - nema starosnih kategorija  nego jedinstvena

PAROVI – nema starosnih kategorija nego jedinstvena

Kotizacija za turnir je 30,00 kn

Organizator planira jednu pauzu tijekom turnira kad bi se pojelo nešto „s nogu“ , a ručak za sve sudionike je planiran nakon turnira (cca 16,00 sati)
Pravo nastupa na turniru imaju svi na vrijeme prijavljeni igrači uz dodatak da ne mogu nastupiti igrači koji nastupaju u 1. HL i SUPERLIGI.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 20, 2014, 17:43:33 »

Išla je i ekspedicija iz Broda...Antonio,Bera,Robert,Mata i Domacc.
Po dostupnim podacima (poruke Domcca) odigrali su solidno.
Bilo je devet grupa po 4 igrača....vise kad se Domacc vrati kući....
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Prosinca 20, 2014, 21:36:39 »

Zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu, piću, jelu i ugodnom druženju! Table Tennis

Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Prosinca 21, 2014, 17:08:35 »

Čestitke organizatoru na sjajno odrađenom turniru. Turnir je bio jak sa dosta podjedankih igrača.
Iz Broda smo se zaputili Nožina, Mata, Domac i ja a tamo je stigao i Klobučar sa svojim autom. Domac se priključio u zadnji tren i osvjetlao nam obraz, usput osvojivši i trimer pored pehara. rocker rocker
Bilo je teško proći grupu, već tu su se vodile teške borbe za prolazak dalje. Tu su zapeli Mata i Robi kojemu je za prolazak dalje nedostajalo par poena. Nožina je u grupi izgubio od Kosanovića pa je kao drugi morao na Stevanovića i izgubio.  Ja sam u grupi uspio dobiti nositelja Lepura i tako krenuti sa bolje pozicije u razigravanje. U osmini finala sam jedva dobio Skendera iz Vinkovaca 3-2  i onda izgubio 3-2 od Kosanovića. Poveo sam 5-0 u petom setu, Koske pravi seriju 10-1 i odlazi na 10-6 ali spašavam 4 meč lopte i to je 10-10. Ali ponovo ne mogu osvojiti svoju servu i imenjak koristi sedmu meč loptu i na kraju dobija 14-12.
"Arda Turan" Domac je pokazao nabolju formu  (iako to nisu bile partije za pamćenje kakve Domac zna odigrati) i došao do finala. U grupi je dobio Robija, i onda naslagao Mudrocha, Gregera i Petrovića i ušao u finale. Tamo je pao bez ispaljenog metka od Ćutuka starog lisca kojemu je ovo 546 pehar u kolekciji  champion champion. Iako sa 61 godinu na leđima Ćutuk je pokazao smirenost u petim setovima pa je tako dobio Stanojevića 3-2, Jakića 3-2, Kosanovića 3-2 i na kraju Domca 3-0. Čestitke Ćutuku....
U igri parova Robi je zajedno s Kosanovićem suvereno osvojio turnir. champion
Cijelo vrijeme turnira u holu  se moglo piti bijelo i crno vino, sokovi, jesti sendviči i pice a po završetku turnira uživali smo u svakojakim delicijama (te ovo punjeno sa ovim te ono punjeno sa onim pice)
I još za kraj svakom natjecatelju je pripala boca izvrsne Iločke graševine.
Još jednom čestitke organizatorima  klanjanje
« Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2014, 17:11:43 Bera11 » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!