Svibnja 07, 2026, 11:22:49
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Stolni tenis RH
>
1. HL
>
Arhiva
>
Sezona 14/15
>
Komentar
Str: [
1
]
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: Komentar (Posjeta: 1713 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"
Komentar
«
:
Travnja 17, 2015, 22:06:34 »
Rekao bi sad jedan brodski rekreativac kako pišem letanije... Ja bih rekao da pišem samo istinu. A istina je sljedeća, pa evo nek i brodski stolnotenisači znaju...
Dan tj. dva dana prije nego sto ćemo igrati meč s Graničarom, osjetio sam da mi je loše, i večer pred utakmicu dobijem temperaturu, koja je bila 39.6, ali nije bila bitna "visina" nego koliko sam se ja loše osjećao, no sitne brodske duše su krenule, pričale su kako ja nemam temperaturu jer sam prošetao do pijace, ne znajući ništa o tome, a ne do im Bog da su se osjećali kao sto sam ja tada, sitne brodske duše su rekle kako se ja bojim, kako nemam virozu, kako se bojim Bože Bibera ili Jurinića, koga već ne, uhhhh, čak su i neki sami protivnici bili sumnjičavi, jadan li je moj život kad bih se u stolnoteniskoj karijeri bojao takvih igračina. Nažalost, uspjeli su u svom naumu, zavarali su neke koje nisu smjeli, jbg.
Znači, ja sam lukavo to napravio, došao sam iz Zagreba, ali strah je ipak bio jači i nisam smio nastupiti... pa koji su to licemjeri, ali čestitam im, uspjeli su nas uništiti. No, neće mi oduzeti to da sam ovu godinu uživao, najljepša sezona u ovih 20 godina bavljenja sportom koju sam proveo s Tomijem i Gavrom, bili smo pravi, a ne zbog rezultata, eh, to je sezona za pamćenje koju oni nikad neće dozivjeti. Valjda odatle stvaraju i drže svoju jal i ljubomoru. Samo odite na face, i pogledajte slike iz 8. mj. s Poloja na staroj stranici Obrtnicke skole...
Nemojte mi samo govoriti nisi to trebao napisati, ma zbilja, nek se zna kakvi su pojedinci. Sva sreća pa ima i puno ljepših stvari u klubskim događanjima za koje je vrijedilo sve ovo proći, a brodskim pojedincima poručujem nek im je sa srećom u životu, samo uživajte u svojim naumima, samo se držte svojih životnih načela... Još jednom im čestitam što su odlično smislili i slagali kako sam ja "bolestan" prošao baš pored Obrtniške prije utakmice.... Nema, sve sami doktori znanosti, odmah znanstvene zaključke, pa i da sam bio u dvorani, kako možeš to biti tako zloban... Ipak, sva sreća pa im barem nije ostvarena želja da Obrtnička ispadne iz lige... Smješno je što moram tako pisati, ali što drugo reći na to. Po običaju, svi će šutjeti, nije to ničiji problem, ali neka. Ja sam barem stajao iza svakoga za koga sam smatrao da je u pravu, a kad se jako ružno pisalo o meni, jedino Mata nije to dao, iako je pojeo govno zbog toga, a ostali samo tapšaju po ramenima iza leđa...
To koliko su pojedinci dali sebe za grad, a daleko najviše za klub, za druge, ja neću nikad zaboraviti jer znam koliko to nije mala stvar, a nadam se da se i neće zaboravi što je "Obrtnička škola- Brod" u stolnom tenisu. Jednom riječju, INSTITUCIJA, i molim svakog tko može nek pomogne, ne meni, jer meni ne treba, mene nema, nego klubu, ali žalosno je da takav renome polako pada zbog nas samih, svakakvih kakvih nas ima...
Nadam se da nikakvih sličnih priča u Brodu više neće biti, iako to neću ni znati jer moj reket ide pod klin... ali, toplo se nadam da će brodski stolnotenisači odvojiti 5 subota godišnje i podržati OŠB-e, na koji god tko način hoće. Nije nužno sve crno, niti želim o imenima, ali činjenica je ima zlobe i da je to tako.
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2015, 14:52:16 zg
»
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza
Odg: Zivotne istine
«
Odgovor #1 :
Travnja 18, 2015, 13:45:49 »
Dario,Dario čime se ti zamaraš,nemogu vjerovati,čitam sve ovo i kažem sam sebi,pa taj čovijek se ide opravdavati nekim ljudima koji mu nisu ni do koljena.To su ljudi bez karaktera,licemjeri,od ljubomore i zavidnosti nevide dalje od svog nosa.
Jednostavno se kaže ovako takve duše mogu da ti P..e.Za svoju bolest nisi dužan nikome se opravdavati,tvoji suigrači znaju da si ti i u takvom stanju sa temperaturom dao maksimum na terenu,što bi mnogi u takvoj situaciji odustali od igre,ali ti nisi odustao ,zašto? zato što nisi kukavica,nego si borac,nisi htio ostaviti svoje suigrače na cjedilu,a vjerujem da oni to cjene i vide.
Ostala vas mišljenja pojedinaca netrebaju brinuti,jer priče koje kruže od pojedinaca su nevažne i oni ne žele dobro ni tebi ni klubu,nego suprotno,žele napraviti razdor među vama.Napad je najbolja obrana,a to pojedinci upravo tebi čine.
Zato ti predlažem da si kupiš spužvicu za čišćenje tenisica,pa kad budeš igrao sledeći meč,neka ti dođu očistiti patike jer su oni te veličine tebi dorasli.
Poslovica kaže, neboj se neprijatelja nego pojedinih prijatelja,zašto? neprijatelj nezna ništa o tebi i zato te poštuje ,a prijatelj zna sve o tebi i zato ti u svakom pogledu želi zlo.
Vidim da spominješ da tvoj reket ide pod klin,Zašto??? želiš udovoljiti pojedincima koji to jedva čekaju,želiš prihvatiti poraz bez borbe,mi nismo tako branili Lijepu našu,nego smo se borili do zadnjeg i zato smo pobijedili neprijatelja,a tako trebaš i ti,borba baš u inat tim pojedincima,i ne ostavljaj svoje suigrače na cjedilu.
Posavac Klub je uvijek bio za pravdu i uvijek će podržavati takve kao ti i tvoj klub u svakom smislu,a ima nas puno takvih koji se ne boje reći ono što ih tišti.Pozz tebi ti tvojem klubu.
PATAK
.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Odg: Zivotne istine
«
Odgovor #2 :
Travnja 18, 2015, 14:13:51 »
Ne doživljavam sebe nekakvom moralnom vertikalom, uzorom, to ne, ali svakako toliko prljavo i nisko igrao nikad nisam i to ne mogu razumjeti dokle zli jezici mogu ići. Ovo više nisu dječje igrice i pričice, kako djeca s 10, 15 godina rade, ovo je možda djetinjastvo, smješno je i meni, nisam se obazirao do sada na to, iako od 2. mjeseca znam za to, ali kad vidim dokle je to dovelo, onda to i nije tako nevažno i smješno. Samo sto i ne ocekujem da to svi shvate, ni ne mogu to razumjeti jer ne znaju sve, ali eto ipak se nađe netko tko razumije.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Odg: Komentar
«
Odgovor #3 :
Travnja 19, 2015, 14:58:12 »
Dosta o ružnim stvarima, evo nešto jako lijepo na sljedećem linku, bit će mi drago da Patak pogleda...
Kome se ne da čitati, nek proleti barem. Meni najzanimljivi dijelovi su o sportskim djelatnicima kluba i igračima, a i o rezultatima... A stvarno ima jako puno interesantnih stvari koje bi se mogle još napisati, ovo je više statistički.
http://www.stk-osb.hr/o-klubu/povijest-kluba/
I ovo mi je interesantno:
"U čast osnutka kluba dana 04.06.1994. godine u Slavonskom Brodu je nastupila i stolnoteniska reprezentacija Hrvatske u sastavu: Dragutin ŠURBEK, Neven KARKOVIĆ i Damir ATIKOVIĆ koja je odigrala revijalnu utakmicu protiv ekipe STK OŠB (Latinović, Knežević, Dervišević, Ninković)."
«
Zadnja izmjena: Travnja 19, 2015, 15:09:12 zg
»
Evidentirano
Str: [
1
]
Ispis
« natrag
naprijed »
Skoči na:
Odaberite odredište: