SLAST
Travnja 21, 2026, 12:39:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. memorijalni stolnoteniski turnir "RAC - KNEŽEVIĆ"-Đakovo 2015  (Posjeta: 2702 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
drma dj
**
Klub: STK Brod

« : Svibnja 18, 2015, 08:24:58 »

4. memorijalni stolnoteniski turnir "RAC - KNEŽEVIĆ" 2015.

Održat će se u subotu 06.06.2015. godine u gradskoj nastavno-sportskoj dvorani u ulici M. Gupca bb u Đakovu s početkom u 10 sati. Svečano otvorenje predviđeno je za 12 sati.

Kategorije natjecanja Memorijala:
A - DO 39 GODINA
B - 40 - 59 GODINA
C - 60 I VIŠE GODINA
D - APSOLUTNA , BEZ STAROSNIH GRANICA
E - PRVENSTVO GRADA ĐAKOVA (IGRAČI POČETNICI)

U kategorijama A, B i C ne mogu nastupiti registrirani igrači iz klubova Super lige i Prve lige Rep. Hrvatske i drugih država.
U kategoriji D mogu nastupiti svi igrači bez obzira na ligu u kojoj nastupaju.
Igrači mogu nastupiti u 2 (dvije) kategorije: svojoj starosnoj (A, B i C) te mlađoj ili apsolutnoj (D) .
U kategoriji E mogu nastupiti isključivo rekreativci početnici grada Đakova i okolice.
Igra se prema pravilima ITTF, te pravilniku o organizaciji natjecanja HSTS.
Igrači se razvrstavaju po grupama od 3 ili 4 igrača, igraju na 3 dobivena seta svaki sa svakim, a natjecanje nastavljaju 2 prvoplasirana iz svake grupe k.o. sustavom do konačnog pobjednika.
Mečevi za 3. mjesto neće se igrati, proglasit će se dva 3. mjesta.
Za najuspješnije Organizator je osigurao vrijedne nagrade (pehare). Pobjednik u apsolutnoj kategoriji (D) dobiva i prijelazni pehar na godinu dana. Igrač koji 3 puta bude pobjednik apsolutne kategorije (D) dobiva prijelazni pehar u trajno vlasništvo.
Za prigovore ili žalbe nadležan je Organizator.
Pravo nastupa imaju svi koji su se prijavili i uplatili prijavninu u iznosu od 80kn (10 eur za igrače izvan Rep. Hrvatske). Iznos prijavnine platit će se Organizatoru prije početka natjecanja, a uključuje: doček dobrodošlice,doručak, pravo na natjecanje, piće tijekom natjecanja, večeru.
Molimo da prilikom prijavljivanja naznačite koje kategorije želite igrati i kojem klubu pripadate.
Prijave se primaju zaključno sa 04.06.2015. do 23.59 sati, a samo u iznimnim slučajevima, uz odobrenje Organizatora, 06.06.2014. najkasnije 1 sat prije početka natjecanja, a mogu se slati na:
email: turnirdjakovo@gmail.com
mtel 00385 98 930 3991 josip drmić
mtel 00385 91 443 0000 antonio šulina
fax 00385 31 811 124
Svi igrači igraju na vlastitu zdravstvenu odgovornost .
Dobrodošli !!
« Zadnja izmjena: Svibnja 18, 2015, 08:25:32 drma dj » Evidentirano
drma dj
**

« Odgovor #1 : Svibnja 27, 2015, 17:17:42 »

Evo i par pozivnica za turnir Rac-Knežević:

Tomislav Japec
https://www.youtube.com/watch?v=bCGLrNWHWEI

Ronal Ređep
https://www.youtube.com/watch?v=VberuF7-h-0

Damir Atiković
https://www.youtube.com/watch?v=LHZknRgi7xg
Evidentirano
drma dj
**

« Odgovor #2 : Lipnja 08, 2015, 09:10:51 »

rezultati 4.memorijala Rac-Knežević:

kategorija 60+
1.Markovčić   SB
2.Horvat       ZG
3.Ahmetović  SB
3.Ćutuk        OS

kategorija 40-59
1.Glavaški   BČ
2.Jelinek      VK
3.Lukić        NS
3.Katanić     NS

kategorija do 39
1.Lukić        NS
2.Prokić       NS
3.Katanić     NS
3.Orišković  KT

apsolutna kategorija

1.Knežević   OS
2.Đukić        KI
3.Japec        ZG
3.Bogdanović SB

hvala svima koji su došli u Đakovo i uveličali ovaj naš memorijal!!

Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Lipnja 09, 2015, 00:21:58 »

Ovaj turnir prerasta u daleko najjači turnir u regiji, što više i nije neka novost. Ove godine još više natjecatelja iz Broda te smo na turniru bili daleko najbrojnija delegacija.
Budući nije bilo Domca sve karte smo bacili na kategoriju preko 60 godina gdje smo imali dva jaka predstavnika: Sefu i Vjeku. I upravo je Vjeko osvojio turnir pobijedivši Horvata 3-2. Sefo je bio treći.
U apsolutnoj kategoriji još jača konkurencija nego prošle godine. Svakako najzvučnije ime bio je Tomislav Japec, član aktualnog prvaka Hrvatske. Tu su još i Arbanas junior, Bogdanović, Biber, Glavaški, te dva veterana na kojima će svi ovi prethodno nabrojani slomiti zube: Dragan Knežević i Nenad Đukić. Imao sam priliku igrati u grupi s Japecom. Dečko je legenda, daje ti da igraš, ne ubije te odmah servom i spinom. A da je legenda i izvan arene osvjedočili su se svi prisutni tijekom turnira. Ne znam, možda je još uvijek u Đakovu. Cheesy
Uglavnom bilo je izvrsnih mečeva u svim kategorijama. Najviše publike bilo je na mečevima na kojima je igrao Đukić koji je svojim obrambenim stilom izluđivao napadače. Tako je dobio Arbanasa pa nakon toga i Japeca, ali na kraju je ipak kapitulirao u finalu protiv Dragana Kneževića.
U kategoriji do 39 godina dominacija novosađana. Trio Prokić, Lukić i Katanić su osvojili sve što se moglo. Tu se ugurao i Orišković iz Kutine koji se na turniru vraćao iz nemogućih sitacija i na kraju se ipak probio u polufinale. Šteta što nije bilo Domca. Da je bio, siguran sam bi broj razbijenih reketa bio daleko veći nego što je bio u subotu. Smiley
U kategoriji od 40 do 60 godina najveća gužva. Puno dobrih igrača a samo 4 mjesta na postolju. Tu je ipak pobijedio  prvi nositelj Glavaški koji je u finalu dobio Jelineka koji je pokazao da unatoč ne treniranju nema puno igrača koji ga mogu probiti spinom.
Uglavnom još jedan sjajan turnir, bilo je klope i pića cijeli dan, ujutro ogroman sendvič a tijekom dana kotlovima, odnosno roštilj...Pehari ogromni, valjda će nam Vjeko i Sefo posuditi svoje da napravimo koji selfie.  Wink
Svi natjecatelji su za uspomenu dobili zlatnu medalju, koja je u lokalnoj birtiji  bila čvrsti  dokaz da sam baš ja u paru sa Županom osvojio prvo mjesto pobijedviši u finalu par Knežević- Đukić. Grin
Čestitke Šulini, Drmi, Barni i svima ostalima na gostoprimstvu.

« Zadnja izmjena: Lipnja 09, 2015, 00:26:35 Bera11 » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Lipnja 09, 2015, 21:02:23 »

Drugu sam godinu zaredom igrao u Đakovu i preporučio bih svakome tko može da ode.  dobro Bio sam dio zaista brojne brodske ekipe, bilo nas je od superligaša pa do stokilaša, mislim da nas je Brođana bilo i ponajviše. Organizacija izvrsna, čestitke Drmi, Šulini i ostalima iz organizacije  Cestitamo koja je stvarno impozantna. Istina je da je u dvorani bilo malo vruće, ali tekli su potoci piva,  pice odlične klope je bilo u izobilju tako da malo igraš, malo jedeš, malo gledaš, malo piješ i prođe dan u ugodnom druženju i igri.

Za mene je ovaj turnir osobno prejak kao i za dobar dio nas rekreativaca iz NL, jer tu igraju profesionalci i profesionalni rekreativci, ali nekim čudom sam prošao grupe i u apsolutnoj i svojoj kategoriji 40-60 godina  nemam pojma . U apsolutnoj sam kategoriji u grupi imao winnera cijelog turnira Dragana Kneževića i bila mi je čast odigrati službeni meč protiv takvog majstora. Nakon što smo obojica dobili igrača iz Kaknja, pofajtali smo se za prvo mjesto u grupi  borba ali ovaj puta nije išlo  lol No, prolaz grupe u apsolutnoj je za mene osvajanje Mount Everesta  naravno Nadao sam se Japecu u prvom kolu,  kk ali sam izvukao Oriškovića koji igra 1. ligu Sokaza i uz solidan otpor malo ga zagrijao za nastavak turnira gdje se dokopao polufinala u kategoriji do 39 godina.

U svojoj 40-60 godina prolazim grupu sigurnom 3/1 pobjedom protiv Drage Tolića iz Bizovca, viceprvaka s PH rekreativaca tjedan ranije u Osijeku.  weee Za prvo mjesto u grupi igram protiv spomenutog Prokića iz Novog Sada koji je u mlađoj kategoriji do 39 došao da finala, a u ovoj izgubio u 1/8 finala od Roberta Klobučara 3/2 nakon što je Robi spasio mislim 4 meč loptice u petom setu.  klanjanje Kad je čuo da igram s dvije trave, počeo se hvatati za glavu jer se s takvim likom još nije sreo za stolom. I počnemo sa zagrijavanjem fh-fh i čovjek mi ne može prebaciti lopticu  nemam pojma Počne meč i ja povedem 5:0 i mislim si - kud si ti prika potegao iz Novog Sada da te ovakav jedan masakrira u Đakovu.  lol A onda su počeli sijevati spinovi i rakete  raketar i do kraja gubim set, ali osvajam drugi nakon čega sam uglavnom tražio loptice po kutovima arene.  sram Najviše mi krivo zbog poraza u prvom kolu od Guldana. Od njega sam tjedan dana ranije u Osijeku izgubio peti set na 9, u Đakovu sam ga imao na konopcima, kod 2/1 i meč lopticu na 10:9, ali se izvukao po drugi puta, a meni ostaje nadati se onoj da je treća - sreća.  pet

Stigao sam još pogledati pregršt izvrsnih mečeva, a slažem se s Berom - ono što igra Đukić, za mene je vrhunac pingića. Nažalost, nisam mogao gledati meč Japec - Đukić jer sam istovremeno igrao, ali mi je Nožina rekao da je taj meč bio za Eurosport. Nadam se da će me Đakovo vidjeti i dogodine, definitivno najbolji turnir na kojem sam igrao.  

« Zadnja izmjena: Lipnja 10, 2015, 00:27:33 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Lipnja 10, 2015, 16:27:58 »

G.Mesarić je bio ažuran....krenuo je sa video uradcima  weee weee weee

www.youtube.com/watch?v=CczHbPbFXoA
www.youtube.com/watch?v=Mh2qfPvFaP0
www.youtube.com/watch?v=CqpL2yM6590
« Zadnja izmjena: Lipnja 10, 2015, 21:57:13 Đuka » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!