SLAST
Travnja 27, 2026, 16:35:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6. KOLO  (Posjeta: 3245 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Studenoga 02, 2015, 18:18:51 »

Od sutra počinje teći redovni termin za odigravanje utakmica 6. kola Prve lige u kojemu se sastaju:

Poštari - CB Martel   2:8
Spin - Posavac          4:6
Sibinj - Bekrije         10:0 (bb)
Kuti - Alibi                  3:7

U 6. kolu slobodna je ekipa Exteh. Redovni termin za utakmice 6. kola je 03.11. - 14.11., a utakmice koje se ne odigraju u tom terminu mogu se regularno odigrati u produženom terminu odnosno najkasnije do 26.11.
« Zadnja izmjena: Studenoga 20, 2015, 22:30:22 stjepan, Razlog: Unos rezultata Sibinj - Bekrije » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #1 : Studenoga 05, 2015, 00:58:07 »

Za danas (četvrtak, 05.11.) dogovorena je prva utakmica 6. kola Prve lige: POŠTARI - CB MARTEL igraju u Podvinju s početkom u 20,15 sati ...  Table Tennis
« Zadnja izmjena: Studenoga 05, 2015, 00:58:32 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Studenoga 06, 2015, 08:15:14 »

Sinoć u Podvinju odigrano POŠTARI - CB MARTEL  2:8, zapisnik i statistike obrađeni ...  kava
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Studenoga 12, 2015, 23:01:06 »

Za sutra (petak, 13.  strah ) najavljena je druga utakmica 6. kola Prve lige: SPIN - POSAVAC igraju u Mjesnom domu Josip Juraj Strossmayer s početkom u 20,00 sati ...  Table Tennis
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Studenoga 14, 2015, 09:30:49 »

U sinoć odigranoj utakmici 6. kola: SPIN - POSAVAC  4:6, zapisnik i ostale statistike ažurirane.  kava

S današnjim danom završava redovni termin za utakmice 6. kola. Dvije su utakmice odigrane, a dvije (Sibinj - Bekrije i Kuti - Alibi) još nisu pa se one trebaju odigrati u produženom terminu odnosno do najkasnije 26.11.
« Zadnja izmjena: Studenoga 14, 2015, 09:31:51 stjepan » Evidentirano

joca

« Odgovor #5 : Studenoga 15, 2015, 10:41:21 »

Bela se nije igrala. Mislim da je to presedan jer doista ne pamtim da se to nekad dogodilo.
A rezultat koji je objavljen nije točan i vjerovatno je plod želja našeg protivnika (šala).
Kako zbog obaveza nisam nazočio početku meča dogodio se eto poraz. Od trenutka
kad sam vođenje meča preuzeo u svoje ruke došle su samo pobjede. (opet šala)
Štivić je očitao lekciju Vjeki i uz brojna ponavljanje meča rezultat je uvjek bio isti.
Dikanović A je u zadnjem meču vratio dug Ljubanu od njihovog zadnjeg službenog
meča koji je i dan danas tema naših međusobnih zaje ... zafrkancija.
A i parovi su se igrali na kraju ... tako ko zna šta bi bilo da nisam morao igrati
»županijsku ligu«
Scan zapisnika u prilogu.

* ALIBI - KUTI 15.pdf (1738.87 KB - (downloada: 157 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Studenoga 15, 2015, 12:01:08 »

Moram se onda ispričati svima na iznošenju neistina  sram kako za belu , a posebno za krivo objavljen rezultat   nema pojma . Nema opravdanja za ovaj gaf iako sam rezultat dobio od čovjeka kojega sam smatrao ozbiljnim, ali se ispostavilo da je obični zajebant.  Cool

Neću ga imenovati da doživi javni linč  lud?! . Valjda je još uvijek pod dojmom pobjede u petak pa misli da može širiti lažne informacije  Tongue

Inače dok sam tipkao zapisnik rezultat sinoćnje utakmice mi je stalno bio 4:6, a ne 3:7. Nakon polusatnog buljenja ustanovio sam da ste Vi gospon Joca upisali u meču Tambur - Arbanas  11:7 , 9:11 , 11:8 , 11:7 , 8:11 što u mom programu daje rezultat 3:2 za Nenu. Ali kako ste u zadnjoj koloni ipak napisali 1:6 predmnijevam da je rezulta u setovi ipak bio 2:3 te sam ja to tako i napisao.

Ako sam ponovno pogriješio, molim Vas da me ispravite ....gospon Joca  dobro
Evidentirano

joca

« Odgovor #7 : Studenoga 15, 2015, 12:55:06 »

Mata nisi pogriješio i nema potrebe za isprikama.
Što se tiče pogriješno upisanog zapisnika, perem ruke
jer već sam napisao da sam se pojavio u sali u trenutku kad
su Tambur i Arbanas jedan drugom pružali ruku a na Neninom
licu sam odmah vidio ko je pobjednik tog meča pa nisam
provjeravao rezultate po setovima koje je već neko upisao.
          Sve je u redu ...
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #8 : Studenoga 15, 2015, 15:15:37 »

Prijatelju Admine tvoj čovijek od povijerenja nije slagao rezultat nego ti je samo preneo kako je i kontaktirao sa Prijateljima Kutljanima.
Naime kontaktirao sam sa Nenom kako stoite u meču sa Alibijem i rekao je citiram ( evo gotovo je izgubili smo 8:2 Joca dobio Vjeku i par smo igrali revijalno ),Malo poslije sam kontaktirao i sa Jocom Štivića koji me zvao i potvrdio da nemože ići igrati 3,l, radi svinjokolje tako da znam i on mi je isto rekao da su izgubili 8:2 da je on dobio Vjeku i par ,da ih je Akan razmontirao sve,tako sam ja i prenio rezultat Adminu koji je objavio isti na Forumu.
Evo ja se ispričavam obema ekipama da se ne uvrede za takvu objavu moja dojava nije bila znači točna.
Admine ispalo je tako.
Još jednom moja isprika svima. nema sanse sram .
 postovanje .
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Studenoga 15, 2015, 15:25:59 »

Evo ga, sve je riješeno  Cool patak se posuo pepelom i priznao svoj dio krivnje  Grin .

Uložena prosvjedna nota iz Kuta se odbacuje kao neosnovana  dobro

Sve isprike su prihvaćene jednoglasno  pice

Sad još očekujemo opis meča od petka kako je Posavac iščupao pobjedu kod Spina  clsdtopic
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #10 : Studenoga 16, 2015, 18:07:14 »

Zadnja utakmica 6. kola SIBINJ - BEKRIJE igra se u petak (20.11.) u Sibinju s početkom u 19,00 sati ...  Table Tennis
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #11 : Studenoga 20, 2015, 22:23:23 »

Ekipa Sibinja (5 igrača) se pojavila u dogovoreno vrijeme,a od ekipe Bekrija jedan (1)...što reći, odigrali smo trening do 22 sata i nitko od ostalih igrača Bekrija se nije pojavio premda je bilo nekih naznaka (sms)  da bi mogao bar još jedan doći da odigramo meč.
Ostalo je samo na pokušaju Tongue Tongue Tongue
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Studenoga 20, 2015, 22:43:33 »

Nažalost, možemo samo konstatirati da se utakmica SIBINJ - BEKRIJE registrira rezultatom 10:0 (bb) za ekipu Sibinja. Molim Voditelja NL da u tablicu i statistike ekipi Sibinja upiše 2 boda i meč razliku 10:0, bez setova i poena. Također, ekipi Bekrija upisati -1 bod i meč razliku 0:10, bez setova i poena.

Tako je ovo 6. kolo Prve lige neslavno završeno, a ova će sezona biti rekordna po broju neodigranih utakmica. Neke se ekipe trebaju preispitati i sabrati te odlučiti žele li i mogu li igrati ili ne. Nije u redu dogovoriti termin i utakmicu, a onda ne doći i ne javiti se.  lose 
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Studenoga 20, 2015, 23:02:32 »

Sve provedeno u knjigama  kava

Ne treba dramatizirati jer ovo su stvari koje se događaju  nemam pojma , a o rekordnom broju utakmica b.b. ću se obratiti pod temom 2. lige  postovanje
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!