SLAST
Travnja 27, 2026, 21:33:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 9. KOLO  (Posjeta: 4754 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Prosinca 18, 2015, 22:00:08 »

VATROGASCI - KLAKAR  7:3

Ažurirano  Cool
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Prosinca 19, 2015, 20:39:22 »

Utakmicom Vatrogasci - Klakar uredno je završena sezona "Jesen 2015." u 2. NL. Imali smo dva problema tijekom sezone: odustajanje ekipe Dubočca nakon 3 odigrana kola i jednu utakmicu (Brodplin - Vrba) koja je registrirana bb što se je direktno odrazilo na plasman u vrhu. No, pravila su jasna i nikad me nitko neće moći uvjeriti da se u 25 dana ne može pronaći termin za odigravanje utakmice, osobito ako ekipa ima na raspolaganju 5-6 igrača. Ako netko misli da pravilnik ne valja i da treba ukinuti odredbe o terminima igranja pa igrati kad tko i kako stigne, neka to slobodno predloži na slijedećem sastanku voditelja ekipa pa ćemo prodiskutirati i donijeti odluku o tome.   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
podrum
*

« Odgovor #17 : Prosinca 20, 2015, 12:43:23 »

Evo pošto je sezona gotova kratki rezime od jedne debitantske ekipe.  Smiley

Liga je stvarno dobra stvar i odlično organizirana. Nama je ovo bio prvi susret sa ovakvim tipom nadmetanja, sa ovako raznolikim tipovima igrača, podloga, servrisa... ali to je ono što smo i tražili. Zato zahvala i našem Alexu Braunu (Nožini  Grin) na savjetima i ostalim stvarima tokom lige.

Ako se ne varam mi smo jedina ekipa u Novoj ligi koja je sva kola odigrala sa 3 ista člana, eto čisto napominjem kao jednu zanimljivost, ništa više.

Također zahvala svim ekipama koje su nas ugostile i izašle u susret kod zamjene domaćinstava.  Wink

Mislav, Zrinski Frankopan.

PS: čestitke prvoplasiranim ekipama.  
« Zadnja izmjena: Prosinca 20, 2015, 12:46:41 podrum » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #18 : Prosinca 20, 2015, 16:04:47 »

Mogu samo pohvaliti ekipe iz druge lige na korektnosti i uvažavanju termina igranja,mislim i da su Stjepanovi "podsjetnici" dosta toga dobrog odradili za obje lige .Ne sumnjam da će prvoligaši također svoje odigrati u predviđenom terminu...ostaju u biti još tri susreta zadnjeg kola.Exteh i Sibinj se dogovaraju oko utorka 22.11...

Čestitka weee weee weee naravno nositeljima pehara i novim prvoligašima Lutalicama i Savi.Kako je Stjepan u prijašnjim postovima napisao ovdje se igra iz gušta dok u prvoj sve nekako uštogljeno Grin Grin i poluprofesionalno Grin Grin...nazvat ću to "problemom" prve lige jer se u njoj broje "skalpovi"....kako bi popularni Ljubinjo rekao "je.e nas rejting" shots....ali na kraju opet se svede na druženje i razonodu.

« Zadnja izmjena: Prosinca 20, 2015, 16:05:40 Đuka » Evidentirano
ZUM
*

« Odgovor #19 : Prosinca 21, 2015, 22:59:23 »

Evo da i ja iskoristim priliku i zahvalim svima na korisnim savjetima i podršci tijekom ove sezone.
Stvarno ste svi OK i nadam se da će iduća sezona biti kvalitetnija odrađena (što se tiče naše igre).
Nažalost uslove u kojima igramo ne možemo tek tako promijeniti ali mislim da nikome nije previše smetalo!?
Svima želim ugodan odmor i oporavak a za nadolazeće blagdane sve najbolje!!
Antonio!
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!