SLAST
Travnja 20, 2026, 17:51:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 7.turnir S.P.Selo  (Posjeta: 11308 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Oujka 22, 2009, 16:18:51 »

Čestitke prvacima!!!

Evo završio sam zapisnike,dolje su u privitku.
Domacc znam da slaviš,ali napravi tablicu i scoreove Cheesy Cheesy Cheesy

Hvala!
Evo počinjem... Grin Grin

Tablica:
(Uračunati međusobni susreti)

* POREDAK IGRAČA.xls (26.5 KB - (downloada: 165 ).)
« Zadnja izmjena: Oujka 22, 2009, 17:22:18 Domacc, Razlog: Scoreovi u privitku » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Oujka 22, 2009, 17:36:47 »

Jedna napomena
Rezultat utakmice Oriovac 2-G.Bogićevci je upisan 0:4 jer sam otišao kod rezultata 0:3.Ako netko zna da je drugačije neka obavijesti.
Dodao bih još da su ovi rezultati neslužbeni,skupljeni na brzinu,također i tablica i scoreovi tako da se nitko ne ljuti ako smo što propustili Wink jer to sigurno nismo napravili iz zle namjere Angel Angel
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Oujka 22, 2009, 18:07:31 »

Čestitke dečkima iz Sibinja na zasluženoj tituli i ulasku u 4. HL od svih nas iz OŠB. Slijede vam novi sportski izazovi i novi iskorak iduće sezone. Svaka čast, po tablici se vidi da je više nego zasluženo. A to što je bilo gusto i što ste teško dobili pokazuje i vašu kvalitetu u odnosu na druge jer se na muci poznaju junaci.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #18 : Oujka 22, 2009, 20:30:48 »

Hvala.Stjepane  Cheesy ...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Oujka 23, 2009, 12:09:09 »

Ne znam sad točno,ali mislim da Požega i G.Bogićevci imaju dva relativno lakša protivnika i da se očekuju po dvije pobjede tih ekipa Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Oujka 23, 2009, 12:52:45 »

Koliko ja znam međusobni omjer,koji je u vašu korist Angel
U mečevima ste izjednačeni,a uzeli ste dva seta više Police
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #21 : Oujka 23, 2009, 13:55:49 »

Kao prvo čestitke Sibinju na osvojenoj tituli prvaka 5. MŽL - istok i to dva kola prije kraja !
Što se tiče konačne tablice, u slučaju da dvije ekipe na kraju sezone imaju jednak broj bodova tada se gleda međusobni omjer te dvije ekipe ( postupno - prvo partije, pa setovi, pa poeni ) i bolja je ona koja je međusobno uspješnija.
Što se tiče Broda 3 evo tek na kraju sezone smo se uspjeli skupiti kompletni i donekle zdravi i odmah ostvarili 3 glatke pobjede. Ako tako ostane pokušat će mo u zadnjem kolu pobjediti i ovogodišnjeg prvaka ! Naprosto zbog zanimljivosti lige.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Oujka 23, 2009, 14:16:35 »

Citat:
Može li Sibinj nastaviti pobjednički pohod?

Dokazano,može Angel
Još jednom čestitke,a meni je drago da su dokazali jednu moju tezu iz teme "zabranjene gume" da :

Citat:
Mene će dobar igrač s obje te gume obrijati,isto tako ja njega ako sam bolji od njega.

Dakle dokazali su da su jaki i sa dozvoljenim travama.

Citat:
Hoće li se G.Bogićevci oporaviti od šokantnog poraza prošle nedjelje?

Nažalost po njih nisu se oporavili,jer su porazom od Požege,a potom i od Godinjaka nakon vodstva 3:1 pali na 3 mjesto

Citat:
Može li ranjena Požega uzvratiti jesenske poraze  Sibinju i G.Bogićevcima?

Polovično,Sibinj se opet pokazao za nijansu jači

Citat:
Ako tako ostane pokušat će mo u zadnjem kolu pobjediti i ovogodišnjeg prvaka

Ako to napravite potvrdit ćete moju prognozu da ove godine neće imati score 22/ 0 nego 22/2 Wink

Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #23 : Oujka 23, 2009, 15:08:45 »

Mata, mogu reći da si opasan prognozer Police...osobno sam se vidio među 4-5 ekipa na kraju,ali nas  dvojicu (vjerujem i većinu igrača lige) je Domacc iznenadio svojom igrom i rezultatima te nakon odlaska Ivice motivirao da damo sve od sebe i na kraju zasluženo osvojimo prvo mjesto Police
Juče smo se maksimalno zalagali u utakmici sa Požegom jer nam poraz nije nosio ništa dobro...što se dogodilo G.Bogićevcima kada su izgubili prvu od Požege ??...pali su i protiv Godinjaka .
Što nas čeka zadnji turnir ??...Godinjak i Brod 3 kojeg smo prošli puta jedva dobili.
Na zadnjem turniru možemo obje momčadi pobijediti ,ali i vrlo lako izgubiti...zbog toga smo juče onako borbeno igrali za svaki poen da se na dovedemo u situaciju da moramo igrati pod "mus"...a i rezultati drugih susreta su nam išli u prilog...kako se kaže, treba nekad imati i malo  (puno) sreće Angel Angel Angel
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Oujka 23, 2009, 15:26:54 »

Citat:
Mata, mogu reći da si opasan prognozer

Nisam nego pokušavam biti realan.
Kako je Domacc postao lanjski snijeg,tj. nije više iznenađenje,ja bih htio pohvaliti još jednog momka.
Bungić D. iz G.Bogićevaca.
Ne smatram Marku ni sebe nekim jakim igračima,ali nas je momak jučer momački pomeo.
Uz dobar rad ja ga vidim nagodinu kao 3 člana njihove 1 ekipe.
Eto,ako on čita ili netko iz G.Bogićevaca neka mu prenese moje čestitke za dobru igru Wink Angel

Iako spominješ i sreću,bez koje ne ide mislim da je odlučila vaša konstantna forma sve trojice igrača
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #25 : Oujka 23, 2009, 20:34:41 »

Iako spominješ i sreću,bez koje ne ide mislim da je odlučila vaša konstantna forma sve trojice igrača

Hmm... mogu reći da sam jučer igrao malo ispod prosjeka, jer sam bio bolestan i uopce nisam trenirao od zadnjeg turnira... Wink
Ali dokazano, kao ekipa smo najkompletniji... Svi smo podjednaki i svatko svakog može pobjediti tako da nam je u 99% slučajeva nebitan raspored igrača A,B,C ili Y,X,Z.

Ako to napravite potvrdit ćete moju prognozu da ove godine neće imati score 22/ 0 nego 22/2 Wink
Kako uvijek bude na kladionici - uvijek blizu, mislim da će biti i ovaj puta, znači 21/1 Grin Grin
Potruditi ćemo se da ostanemo na 1 porazu... Wink
Evidentirano
foggy

« Odgovor #26 : Oujka 23, 2009, 23:15:05 »

Iskrene čestitke ekipi Sibinja na borbenim i uvjerljivim mečevima! Smiley
Rezultat toga je i više nego zasluženo osvojeno prvo mjesto čak tri kola prije kraja! Afro
Kako se i u pjesmi kaže "i za sreću treba imat dara" tako ste i vi pokazali da visok stupanj uigranosti tokom cijele sezone "isprovocira naklonost sreće" i mora uroditi plodom! Angel
Još jednom skidam kapu cijeloj ekipi i živili! Grin
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #27 : Oujka 24, 2009, 15:54:17 »

Šteta da nisi bio na turniru...malo bi nas razdrmao pred Požegu Grin...ovako su se tvoji predali (osobni dojam ) i prije nego su stali za stol Huh?
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #28 : Oujka 24, 2009, 23:48:54 »

Pa kako pravilnik veli, ako dvije ekipe imaju jednak broj bodova, gleda se međusobni odnos. Tu Bogićevci lošije stoje od nas, pa padaju na treće mjesto, iako moram priznati da ih posebno cijenim zbog uvijek poštene i sportske igre koju u takvom sjaju nemaju sve momčadi, iako ja osobno nisam s nikim imao spor oko ičega osim s Đukom u prošloj sezoni što pripisujem taktici i psihologiji igre, možda ljutnji jer sve ne ide najbolje, ali nikako zloj namjeri. U isti koš svrstavam i dobrog ali neutreniranog Akmačića, koji je pokušao plasirati par bezrazložnih lažnih pardona od po 30 cm do pola metra, ali i to u mom srcu sve ostaje na čežnji srca za pobjedom koja nije bila ostvarena. Naravno, da ja ne ispadnem sjajan, ispričavam se svima koje sam, ako jesam, nenamjerno ili u sprtskom žaru zakinuo za bilo što. No kako vrijeme prolazi i ljude upoznajem bolje, sretan sam što sam u našoj liZi (k,g,h u c,z,s ispred i) susreo jako puno pravih sportaša duhom, kao i dobrih ljudi.Njih posebno pozdravljam.

Moram i napomenuti da ima nekoliko ljudi koji vrlo ružno psuju Boga, što ne da ne pristaje sportskom duhu nego i vrijeđa moju vjeru, dakle jedinu istinu koja živi u mom biću, kao i to Savršeno biće ljubavi od kojeg smo svi potekli i komu možemo zahvaliti da imamo sve što imamo, od očiju do reketa za stolni tenis. Ako tko čita, nek više vodi računa o tome, jer su takve psvoke apsolutno besmislene koliko i nelogične, što će reći ako vjerujem, kako da psujem što vjerujem, a ako ne vjerujem, kakvog smisla psovati nešto što nevjerujem, što onda psujem? Dakle, ako ne zbog vjere, bar iz pristojnosti i uvažavanja svojih kolega s tenisa potrudite se manje psovati, osobito na takav nepriličan način.

A što se tiče ekipa ili ekipe koja ide ili još ima šansi za 4 ligu, mislim i da pravilnik kaže da se ekipa mora prijaviti do 31.01. za iduću sezonu, tako da se nadam da ste svi koji ste imali to u planu to već napravili, jer ne bi bilo u redu da se za svima rastežu repovi nepoštivanja pravila bilo ekipa bilo delegata. Naravno, treba sve proučiti do kraja.

Pošto sam bolestan i ovo pišem nakon što sam ustao iz bolesničke postelje nisam u stanju tražiti podatke, ali ću ih prvom prilikom staviti, kao što sam obećao javiti i Vladi Volfu, a radi se nabavki guma s e-baya po često povoljnim cijenama. Ja sam se ponovio u yassaku i 729, crnu i crvenu za ispod 100 kuna obje, dakle povoljno.

Laku noć.

Brko.

p.s. još jednom: mnogi igrači su u zadnjoj godini višestruko napredovali, za svaku pohvalu! Afro
« Zadnja izmjena: Oujka 24, 2009, 23:50:16 Brko » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #29 : Oujka 25, 2009, 09:05:07 »

I nas su plašili ovime o registraciji do 31.01, ali to uopće nije bitno. Znam da smo u svezi glede toga zvali povjerenika regije (gosp. Lackovića) a i HSTS (mislim g. Bućo) i rekli su nam da se trebamo registrirati do plenuma i to je to, dakle u 6 mjesecu, što smo i učinili, te nije bilo nikakvih problema od strane klubova u našoj regiji.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!