SLAST
Travnja 21, 2026, 15:43:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 17.FESTIVAL REKREATIVACA U STOLNOM TENISU 11. STOLNOTENISKO PRVENSTVO REKREATIVA  (Posjeta: 1917 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bishop
Klub: STK Flip

« : Travnja 19, 2016, 11:57:49 »

GRADSKI SAVEZ ZA SPORTSKU REKREACIJU „SPORT ZA SVE“ OSIJEK
O r g a n i z i r a
17.FESTIVAL REKREATIVACA U STOLNOM TENISU
11. STOLNOTENISKO PRVENSTVO REKREATIVACA
HRVATSKE
PROPOZICIJE NATJECANJA
17. festival rekreativaca Hrvatske u stolnom tenisu , ujedno i jedanaesto stolnotenisko
prvenstvo rekreativaca Republike Hrvatske održat će se u Osijeku, sportska dvorana
GRADSKI VRT , u nedjelju 8. svibnja 2016. godine s početkom u 10,00 sati.
Svečano otvorenje je predviđeno za 11,00 sati
Pravo sudjelovanja imaju državljani RH
Na natjecanju ne mogu nastupiti registrirani igrači klubova Superlige i Prve hrvatske
lige, te registrirani igrači inozemnih klubova (sezona 2015./2016.)
Natjecanje se provodi u slijedećim kategorijama
POJEDINAČNO: PAROVNO:
- do 29 godina - do 29 godina
- od 30 do 39 godina - od 30 do 39 godina
- od 40 do 49 godina - od 40 do 49 godina
- od 50 do 59 godina - od 50 do 59 godina
- od 60 do 69 godina - od 60 do 69 godina
- preko 70 godina - preko 70 godina
Svi su se natjecatelji obvezni natjecati u svojim dobnim kategorijama (pojedinačno te
u parovima)
Sve susrete sude stolnoteniski suci .
Reketi moraju biti po pravilima ITTF-a (reket s crvenom i crnom gumom)
Za natjecanje je obavezno unaprijed se prijaviti organizatoru, Gradskom savezu
za sportsku rekreaciju «Sport za sve» Osijek (Istarska 1, Osijek) , tel. 031 208-
135, fax 031 215-145,
e-mail : sport-za-sve@os.ht.hr
Prijave se primaju zaključno sa srijedom , 4. svibnja 2016. godine do 12,00 sati.
Kotizacija za natjecanje iznosi 60,00 kn po natjecatelju ( uključuje pojedinačni i
parovni nastup). Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na IBAN
HR5325000091102012808 ili osobno u kancelariji Saveza, Istarska 1, Osijek
U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, godište rođenja i mjesto boravka te
priložiti potvrdu o uplaćenoj kotizaciji (kopija uplatnice). Prijave bez uplaćene
kotizacije neće ući u ždrijeb.
U prijavi za parovno natjecanje potrebno je navesti imena oba natjecatelja
Nositelje i podnositelje za sve kategorije (pojedinačno i parovno) odredit će stručni
odbor uoči ždrijeba.
Ždrijeb će se održati u prostorijama organizatora (Istarska 1, Osijek) 4. svibnja 2016.
godine u 13,00 sati. Nakon ždrijeba više neće biti dozvoljeno naknadno prijavljivanje
natjecatelja.
Svi natjecatelji igraju po grupama od 3-4 natjecatelja. U daljnje natjecanje plasiraju se
po prva dva natjecatelja iz svake grupe. Nakon toga natjecanje se nastavlja na
ispadanje.
Parovno natjecanje se igra odmah na ispadanje
Svi susreti se igraju na 3 dobivena seta
Susreti za treće mjesto neće se igrati - proglašavaju se dva treća mjesta za sve
kategorije.
Voditelj natjecanja je Tomislav Ćutuk (092/209-02-87)
Vrhovni sudac natjecanja je Stjepan Fischbach.
Organizator je za četiri najuspješnija natjecatelja po svim kategorijama u
pojedinačnom nastupu osigurao pehare, a u parovnom medalje.

Pokrovitelj: Grad Osijek, HSSR «Sport za sve»
« Zadnja izmjena: Svibnja 03, 2016, 17:46:32 Mata, Razlog: Ispravljena dvorana odigravanja » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Svibnja 03, 2016, 17:49:21 »

Igra se u dvorani GRADSKI VRT , a ne kako je pisalo JUG II  Tongue

Ovo je vrlo važna obavijest za sve one koji biraju boju svoje opreme po ambijentu dvorane  Cool
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Svibnja 12, 2016, 18:14:37 »

U nedjelju 8.05.2016. u Osijeku je održano 11. Prvenstvo Hrvatske za rekreativce koje se igralo u novoj dvorani Gradski vrt. Nova liga je imala dosta svojih predstavnika, među kojima sam bio i ja. Nisam očekivao da ću baš ja morati napisati mali osvrt pored toliko laureata i pobjednika. Imam nešto slika prikupljenih s društvenih mreža pa ću pokušati sve to sažeti u ovaj post.

Organizacija turnira je bila vrlo dobra, dvorana vrhunska, 12 stolova itd.

U kategoriji iznad 70 godina trebali smo imati predstavnika u liku i djelu Esada Ahmetovića no na žalost bio je spriječen doći.
U kategoriji iznad 60 godina bio je samo Vjeko Markovčić i čini mi se da nije ništa osvojio, ali možda i je pa neka me netko ispravi.
Kategorija iznad 50 godina je donijela tešku skupinu Stjepanu Bošnjakoviću sa 5 igrača gdje je s omjerom 2/2 lagano ostao izvan kruga daljnjeg natjecanja. Josip Čanić je napravio korak više, ali ga je u ¼ finalu čekao kasniji pobjednik. Kako imam jednu Josinu sliku s medaljom predmnijevam da ju je osvojio u igri parova jer su jedan par činili Bošnjaković i Babler i nesretno ispali, a Čanić je mogao igrati s nekim , meni nepoznatim. Najviše je dogurao Nenad Babler  plasiravši se u ½  te je tako osvojio medalju za 3. mjesto.  dobro

Kategorija iznad 40 godina je dala najviše predstavnika Nove lige pa tako i nositelja odličja. U pojedinačnom dijelu Mladen Beraković   pehar je suvereno osvojio 1. mjesto pobjedivši u finalu Roberta Klobučara. Tihomir Sigurnjak je zapeo u ¼ finalu, na korak d postolja, dok smo Ivan Vuletić i moja malenkost ostavili kosti već u grupnoj fazi. Znao sam da sam slab , ali da će se baš ljudi zajebavati samnom i igrati lijevom rukom nisam očekivao. sram  Izvjesni Paradžiković nije imao čak ni drugu gumu na reketu, a Bera  k'o Bera opasan i s ljevicom. U igri parova titulu je također ponio Bera u paru s Radojčićem , a u finalu su pobjedili par Klobučar/Paradžiković.  Treće mjesto su osvojili par Sigurnjak/Vuletić te Benković/Rečić. Da,da…i ja sam osvojio medalju u paru s momkom kojeg sam prvi put vidio u životu. 2018. kad se uigramo,  idemo na 1. mjesto.  Cool

Kategorija iznad 30 godina je iznjedrila pobjednički par Nožina/Zorko, a njih dvojica si igrali i finale pojedinačnog dijela u kojem je Nožina izašao kao pobjednik.
Kategorija do 29 godina je bila jako zanimljiva. Par Rosy/Domacc je suvereno osvojio 1. mjesto dok su se upravo njih dvojica sreli u ½ finalu pojedinačnog dijela i Rosandić je dobio 3:2, ali kako? Poveo je 2:0 da bi se Domacc vratio i onda poveo i vodio u 5. setu 5:1, 6:2 i 10:7 , ali je Rosy i to izvukao. Stavit ću link na snimljeni 5 set. Rosandić je u finalu pobjedio Plaveca iz Zagreba . Isti taj momak ga je dobio u grupi laganih 3:0, a u finalu poveo 1:0 i 10:8 no onda Rosy preuzima konce igre i suvereno pobjeđuje.  champion
Znači dobili smo dosta prvaka iz Nove lige, ali svaki u svojoj dobnoj kategoriji pa se očekuje da u Gornju Vrbu dođu svi pa da vidimo tko je apsolutni vladar.

https://www.youtube.com/watch?v=vQjV6aaQ-1M&feature=youtu.be

* babler.jpg (88.74 KB, 960x720 - (hitova: 205 ).)

* bera prvak.jpg (33.75 KB, 497x280 - (hitova: 240 ).)

* bera.jpg (95.88 KB, 960x720 - (hitova: 221 ).)

* domacc parovi.jpg (93.22 KB, 960x720 - (hitova: 232 ).)

* rosi prvak.jpg (93.23 KB, 960x720 - (hitova: 225 ).)

* yosee.jpg (79.63 KB, 960x720 - (hitova: 230 ).)
« Zadnja izmjena: Svibnja 12, 2016, 18:19:46 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Svibnja 12, 2016, 20:31:38 »

Evo i info s rezultatima i fotkama sa fb profila GSSR "Sport za sve" Osijek:

http://www.gssr-os.hr/images/stories/stolni%20tenis/PRVENSTVO%20HRVATSKE/2016/izvjesce.pdf
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!