SLAST
Studeni 08, 2025, 01:01:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 1. ligu slasta  (Posjeta: 8718 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #15 : Oujak 30, 2009, 12:19:46 »

Ma nisam likovao zbog pravila, nego zbog objašnjenja predsjednika da više ne žvačemo tu temu.
Što se mene tiče mogu igrati i prvoligaši i drugoligaši, a i mlađi uzrasti.
Ali budući je pravilnik donesen na osnovu Sokaza, što je tu je.
Svake godine su pravila sve više i više fleksibilnija, što je dobro. Dobna graniica je spuštna na 18, naknadno se mogu registrirati i igrači koji igraju pri HSTS-u, i to su sve pomaci na bolje...
Mislim da je naš pravilnik bolji od sokazovog iz par razloga.
1.Mogu igrati igrači registrirani pri HSTS-u mlađi od 40 god, a u Sokazuu ne mogu...
2.Ne mogu igrati igrači iz 1 i 2 lige, jer se time gubi na neizvjesnosti lige...
Pogledaj samo prvu ligu Sokaza, bez ikakve neizvjesnosti, prvak razbija sve 10-0, 10-1, sve pobjeđuju s 3-0, tu i tamo se zalomi kome koji set.
A naziv naše lige najbolje govori: SLAST (A-amatera) tko smo.

« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2009, 12:26:28 Bera11 » Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #16 : Oujak 30, 2009, 12:54:46 »

Ma ok. Slazem se ja sa time!  Ali moje misljenje je da se to treba promjeniti. Znaci npr. Ja sad iduce sezone ne budem igro 2.ligu i ja sam amaterski igrac  i smijem igrati slast ligu. A sada sto igram nemam pravo. A kao igrac cu biti iste jacine i na godinu i sada.  Tako da ja osobno smatram da bi se to trebalo izmjeniti.

Dajem vam primjer. Sokaz 1.ligu igraju jako dobri igraci koji su nekada igrali 1. i 2.ligu, ali ima i onih koji i sada igraju 2.ligu. Kao sto su Knezevic iz osijeka, arapovic, Belaj, radocaj, valentic, rakic i dr.

Zato i postoji u sokazu, ne znam kolko, valjda 16 liga. Svako kolko tko vrijedi igra ligu koju zasluzuje.

Naravno da treba postivati statut, bez daljnjeg. Ali ne vidim razloga zasto malo bolji igraci ne bi podigli jacinu slasta, kad ima mogucnosti. Je li to nekome u interesu ili ne znam zbog kojeg drugog razloga... jednostavno nije mi jasno.  Smiley
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #17 : Oujak 30, 2009, 13:04:08 »

Slavonska liga amatera stolnog tenisa je udruga ljubitelja stolnog tenisa, u koju se dobrovoljno učlanjuje svatko onaj tko će podržavati i poštivati odredbe statuta, pravilnika i druge odluke tijela upravljanja. Kao i u svakoj udruzi sve važne odluke se donose voljom većine članova, a nakon toga svi članovi trebaju to poštivati i provoditi. Nema te sredine ili udruge u kojoj je moguće apsolutno zadovoljiti sva mišljenja i želje.
Stoga mislim da ovdje nema mjesta niti treba biti bilo čije ljutnje ili nezadovoljstva. Za sada su na snazi odredbe koje sam naveo, ali to ne znači da se one u budućnosti ne mogu i neće promjeniti. Promjene se mogu dogoditi u demokratskoj proceduri, odnosno voljom većine na narednom Plenumu članica SLAST-a. Vjerojatno će ova tema biti i stavljena na razmatranje i raspravu, pa što većina odluči tako će biti.
Mom suigraču iz Kamen-gradnje - ZG-u poručujem da se ne srdi i da će obzirom da je ovu sezonu igrao Ligu imati pravo nastupa i na pojedinačnom prvenstvu Lige SLAST, početkom lipnja. Također ZG-a obavezno očekujem na ovogodišnjem turniru 108. brigade koncem lipnja.  I Tomija također .... !   
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2009, 13:06:55 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
tomi

« Odgovor #18 : Oujak 30, 2009, 13:11:47 »

Ma nema tu ljutnje ili nezadovoljstva. Ja sam vec i reko prethodno da se statut treba postivati, samo sam iznio svoje misljenje. Evo na godinu u slastu Boze i Andjelka. Pozz mojim suigracima!  Wink
Evidentirano
tomi

« Odgovor #19 : Oujak 30, 2009, 13:28:07 »

Dario krivo si me skuzio. Ja sam govorio u svoje ime. Nisam govorio u ime nas "obrtnika".
Evidentirano
Travar

« Odgovor #20 : Oujak 30, 2009, 13:35:09 »

Eto, vidite da za sve postoji razumno rješenje. Samo ne treba nepotrebno dizati tenzije kroz raspravu, ma o kojoj temi se radilo.
Mlađi po prirodi nisu strpljivi i ja to znam i razumijem, ali tako važne stvari se ne mogu i sigurno neće riješiti niti na ovom niti na bilo kojem drugom forumu.
Bit će mi drago da u idućoj sezoni Božo i Anđelko ponovno zaigraju u SLAST-u, a ostali drugoligaši će prema onome što većina odluči ....    
Evidentirano

tomi

« Odgovor #21 : Oujak 30, 2009, 13:41:30 »

Zahvaljujem na razumjevanju!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #22 : Oujak 30, 2009, 15:22:06 »

Izuzetno mi je drago da je forum zaživio u punom smislu.
I dalje smatram da je dobro da se iznose prijedlozi i sugestije,i da se što više ljudi uključi u rasprave koje će nadam se donijeti onda i najbolja rješenja.
Nigdje nećemo doći kuloarskim pričama po kafićima.

Citat: tomi
Ma ok. Slazem se ja sa time!  Ali moje misljenje je da se to treba promjeniti. Znaci npr. Ja sad iduce sezone ne budem igro 2.ligu i ja sam amaterski igrac  i smijem igrati slast ligu. A sada sto igram nemam pravo. A kao igrac cu biti iste jacine i na godinu i sada.  Tako da ja osobno smatram da bi se to trebalo izmjeniti.

Slažem se s Tomijem oko ovoga da neće biti ništa lošiji igrač,ako bude zbog obaveza odustao igranje 2 lige.Kao i spomenuti dvojac Božo i Anđelko koji sticajem okolnosti također možda neće igrati 2 ligu,a znamo da su drugoligaški igrači.
Suprotno od toga,moglo se dogoditi npr. da je Stjepan registrirani igrač.I prošle subote stjecajem okolnosti se moglo dogoditi npr. da Tomi ima proljev(sorry) Tongue i mora Stjepan uskočiti na mjesto 3 igrača.Zar bismo tim činom morali Stjepanu pokazati izlazna vrata jer je eto drugoligaš ?Grin Grin

Ponavljam,dobro je da se o ovakvim stvarima priča ovdje da ih što više ljudi pročita,a i prenese svojim ekipama.Bit ćemo pametniji na plenumu ili nekoj drugoj sjednici.
Ima pjesma "...Malo nas je al nas ima..." stvarno nas je malo da bismo istinskim zaljubljenicima pravilnicima određivali učešće u ligama,dok se neki koji imaju pravo  prema SLAST-u i igranju odnose nonšalantski Angry Angry.
Nikoga ne prozivam,imam dvojicu kod sebe u ekipi Angry Angry ali krpamo se nas trojica i pod bolovima i obavezama Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Evidentirano

tomi

« Odgovor #23 : Oujak 30, 2009, 19:38:03 »

Mata mi smo uvijek spremni pomoci da forum zazivi.  Grin Pod trazim ekipu sam napravio top temu.  Wink  Cheesy  Ma salim se... evo pokusavamo se dogovoriti i razmijeniti misljenja. Mozda se nesto i napravi.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #24 : Oujak 31, 2009, 07:32:11 »

Kako sam jučer i napisao ovo pitanje će se raspravljati i rješavati na narednom Plenumu ekipa iz Liga SLAST, ali sigurno ne " na plenumu ili nekoj drugoj sjednici ".
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Oujak 31, 2009, 08:54:42 »

Citat: Mata
Nigdje nećemo doći kuloarskim pričama po kafićima.
Ponavljam,dobro je da se o ovakvim stvarima priča ovdje da ih što više ljudi pročita,a i prenese svojim ekipama.Bit ćemo pametniji na plenumu ili nekoj drugoj sjednici.
Ima pjesma "...Malo nas je al nas ima..." stvarno nas je malo da bismo istinskim zaljubljenicima pravilnicima određivali učešće u ligama,dok se neki koji imaju pravo  prema SLAST-u i igranju odnose nonšalantski Angry Angry.
Nikoga ne prozivam,imam dvojicu kod sebe u ekipi Angry Angry ali krpamo se nas trojica i pod bolovima i obavezama Embarrassed Embarrassed Embarrassed

U ovom kontekstu je napisano

Citat: Travar
Kako sam jučer i napisao ovo pitanje će se raspravljati i rješavati na narednom Plenumu ekipa iz Liga SLAST, ali sigurno ne " na plenumu ili nekoj drugoj sjednici ".

Ne vidim razloga za stavljanje u znake navoda Huh? Huh? ali dobro.....
Evidentirano

Travar

« Odgovor #26 : Oujak 31, 2009, 09:39:55 »

Mata, znaci navoda su stavljeni zbog citiranja tvojih riječi. Ujedno pitam da li na svaki moj iskaz i tvrdnju ( pa i odgovrne osobe ) treba biti iskazana alternativa, čuđenje i naglašavanje iskaza crvenim slovima ? Razluči što je iskaz osobnog mišljenja, a što službena konstatacija o kojoj nema i ne može biti rasprave putem foruma. Sukobi i konfrontacije nam ne trebaju i treba ih maksimalno izbjegavati za dobro naše Lige, pa zato o ovome neću više raspravljati putem foruma.       
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #27 : Oujak 31, 2009, 14:04:50 »

Ma ni u snu nisam mislio izazivati bilo kakve sukobe.
Učinilo ni se da je taj moj citat shvaćen kao da ja potcjenjujem plenum ili sjednicu,što nije točno.
Zato sam ga zacrvenio i citirao cijeli taj text u kojem sam ovo izjavio.
Ne vidim razloga zašto ne raspravljati o svim temama na forumu.Naravno ne se svađati. nego konstruktivno raspravljati.

Kad kažem raspravljati ne mislim da se ovdje može donijeti odluka o bilo čemu.Odluke se donose tamo gdje im je mjesto,ali mišljenja možemo podijeliti ovdje.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #28 : Travanj 01, 2009, 08:22:34 »

moglo se dogoditi npr. da je Stjepan registrirani igrač.I prošle subote stjecajem okolnosti se moglo dogoditi npr. da Tomi ima proljev(sorry) Tongue i mora Stjepan uskočiti na mjesto 3 igrača.Zar bismo tim činom morali Stjepanu pokazati izlazna vrata jer je eto drugoligaš ?[/quote]

Ova ti je Mata dobra. U pretpostavljenoj situaciji sigurno ja ne bih igrao u 2. HL pored svih naših mlađih igrača. A nisam ni registriran igrač. A ne mogu igrati ni 2. ligu Slast... U svakom slučaju ti je dobra fora...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #29 : Travanj 01, 2009, 09:39:25 »

Ispričavam se što sam te spomenuo,kao i Tomija.
Više ni sam ne znam što je dobra fora Huh?
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!