SLAST
Svibnja 01, 2026, 14:46:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 3. KOLO  (Posjeta: 1625 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Rujna 27, 2017, 06:07:18 »

3. kolo je na rasporedu od 27.09. - 08.10.2017. godine.

Utakmice se trebaju odigrati do isteka drugog termina, a to je 20.10.2017.

Parovi 3. kola su:

KLAKAR - VRBA                      1:9
VRBA 2 - BEBRINA/ŠUMEĆE    3:7
KUTI 2 - VATROGASCI            4:6
POŠTARI - BEKRIJE                8:2

U ovom kolu slobodna je ekipa SPINNERS!

3. kolo 2. NL je  Nema price

« Zadnja izmjena: Listopada 20, 2017, 11:00:30 stjepan, Razlog: Unos rezultata Klakar - Vrba (kolo zaključeno u roku) » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Listopada 19, 2017, 14:04:18 »

Obzirom da sutra ističe i produženi termin za utakmice 3. kola u obje lige, a 2 utakmice 2. lige (Klakar - Vrba i Vrba 2 - Bebrina/Šumeće) još nisu odigrane, citiram članak Pravilnika koji uređuje što se događa u slučaju da se utakmice ne odigraju niti u produženom terminu.

Članak 17. Pravilnika

Ligaške se utakmice u pravilu odigravaju u terminima određenim i objavljenim od strane Voditelja natjecanja NL. Ukoliko to nije moguće, utakmice se mogu odigravati i u drugim terminima, a sukladno dogovoru Voditelja ekipa. Utakmica jednog kola se u svakom slučaju mora odigrati najkasnije do zadnjeg dana slijedećeg kola.

Ukoliko se neka utakmica ne odigra sukladno navedenom u prethodnom stavku, Natjecateljski odbor registrirat će tu utakmicu rezultatom 10:0 (bb) na štetu one ekipe s kojom nije bilo moguće postići dogovor oko termina odigravanja. Ekipi koja izgubi utakmicu na opisani način, oduzima se jedan (-1) bod sukladno člancima 14. i 19. ovog Pravilnika.

Provjeru okolnosti neodigravanja utakmice u krajnje potrebnom terminu, a nakon njegovog isteka, obavlja Natjecateljski odbor. Ukoliko se utvrdi da su obje ekipe podjednako krive za neodigravanje utakmice, ista će se registrirati rezultatom 0:0, a objema će se ekipama oduzeti po jedan (-1) bod.

Inicijativu za dogovaranje utakmica u pravilu ima domaća ekipa, no, i gostujuća ekipa također može ponuditi mjesto i vrijeme odigravanja međusobnog susreta.

Od Voditelja ekipa u dogovaranju se utakmica očekuje tolerancija i međusobno razumijevanje, ali i odgovornost za ipak blagovremeno odigravanje utakmica.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
joca

« Odgovor #2 : Listopada 19, 2017, 15:19:01 »

Zamolio me voditelj ekipe Bebrina-Šumeće da objavim kako su oni sa Vrbom 2  odigrali meč
i pobijedili 7:3 a rezultat i skorovi su uneseni u zapisnik ...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Listopada 19, 2017, 15:27:05 »

OK, ažurirano. Nisam primijetio da je to odigrano i sve uneseno ili je to sad napravljeno friško. Nije ni bitno, važno da je odigrano u roku.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Listopada 19, 2017, 17:21:40 »

Klakar i Vrba vjerovatno dogovaraju jelovnik  Cool

Vrba 2 i Bebrina/Šumeće su odigrali prošli tjedan (moguće u subotu)

Ja na naslovnici držim rezultate tekućeg tjedna i onda ih brišem u nedjelju navečer ili ponedjeljak ujutro te je ovaj rezultat bio na naslovnici vrlo kratko.

Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #5 : Listopada 19, 2017, 18:34:14 »

Vrba 2 i Bebrina/Šumeće su odigrali prošli tjedan (moguće u subotu)
Ja na naslovnici držim rezultate tekućeg tjedna i onda ih brišem u nedjelju navečer ili ponedjeljak ujutro te je ovaj rezultat bio na naslovnici vrlo kratko.

Zato mi je vjerojatno i promaklo jer sam bio izvan Hrvatske. Ja unosim rezultate u najavni post i vidim da tog rezultata nema, a valjda nisam uočio zapisnik u statistikama. Isprika.  doh doh   
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Listopada 19, 2017, 19:15:33 »

Citat: stjepan
jer sam bio izvan Hrvatske.

Pisao si blog?  Cool

Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #7 : Listopada 20, 2017, 07:07:46 »

Sinoć u Klakaru:

KLAKAR - VRBA  1  :  9

Zapisnik naknadno.

Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #8 : Listopada 21, 2017, 10:14:45 »

Zapisnik.

* KLAKAR-VRBA_19102017.xlsx (31.54 KB - (downloada: 129 ).)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!