SLAST
Lipnja 06, 2026, 03:09:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 14. kolo  (Posjeta: 3834 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #15 : Travnja 03, 2009, 11:44:13 »

Moguće...

Reklamirao sam forum na jednoj stranici koja se bavi "reklamiranjem" linkova, i svaki link vrijedi nešto novaca ako ga pogledate, tj. internet zarada, ali o tome ništa na forumu...
I ima puno likova koji na taj način zarađuju, i dobivaju novac na paypal account (jučer sam se sjetio da imam i ja taj account Grin) i stavio sam malo u reklamu naš SLAST Grin i eto gostiju, da malo popravimo statistiku, da se vidi da smo posjećeni... Grin Grin Grin

(za te goste sam dao 20$ Grin)
Evidentirano
foggy

« Odgovor #16 : Travnja 03, 2009, 12:10:19 »

Čestitke Kutima i Oriovcu na pobjedama, a posebne čestitke budućim prvoligašima Velebit osiguranju i AD Vidaković. Apsolutno zasluženo.
Pozdrav Stjepane!
Pripreme za tekmu sa Velebitom smo imali u Obrtničkoj školi, Latinović dogovorio susret u trening terminu sa mlađim dečkima, četvrtak je bio! Grin
Dobro je došlo i nama, a Latinović kaže da i dečki osjete malo te frljotke oronulih igrača, ipak su navikli na protivnike sa školskim potezima! Angel
Čak se i zapisnik partija vodio! Police
Dogovoreno je da se opet sretnemo! 8)
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #17 : Travnja 03, 2009, 14:05:48 »

Eto, znači bilo je koristi i to obostrano. Nekoliko naših klinaca i mlađih igrača do juniorske dobi u klubu su od početka i treniraju po PS-u rečeno vojničkim žargonom odnosno pod stručnim nadzorom. Istovremeno igraju u 3. i 4. HL gdje ima dosta atipičnih igrača i ponekad znaju izgubiti i od objektivno slabijih igrača upravo zbog toga. Tako da im dobro dođu takvi trening mečevi sa igračima s kojima inače ne igraju. A oni se između sebe poznaju toliko da im je to već monotono.

Inače se kod nas uvijek vode zapisnici na trening mečevima i to je sve u funkciji pripreme za natjecanja u slijedećem vikendu. I iz rezultata trening mečeva trener može podosta zaključiti o formi, motivaciji itd., a ne može istovremeno sve gledati.

Još jednom sretno u 1. ligi SLAST, ali još ćemo se i vidjeti jer imamo odigrati međusobni meč.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
foggy

« Odgovor #18 : Travnja 03, 2009, 14:14:06 »

Ima još mečeva do prve lige, o tom-po tom.
A mi se susrećemo u predzadnjem kolu! Grin
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #19 : Travnja 03, 2009, 19:57:43 »

Domacc, umjesto da tebi plaćaju, ti plaćaš

kako nitko ne vjeruje u to online zarada, nisam ni ja, pa sam kliknuo slučajno i ono proradilo Grin Grin Grin Angel
mislio sam da je isto glupost, ali (tko zna, jos uvijek ne vjerujem, mozda je ovo samo igra slucaja, pa ispalo tako)... Afro
« Zadnja izmjena: Travnja 03, 2009, 20:03:03 Domacc » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #20 : Travnja 07, 2009, 09:40:00 »

Prva pobjeda ekipe KANIŽA 2009 u Ligi SLAST !! Moje čestitke !
KANIŽA 2009 - ŠOKADIJA  7 : 3

Ujedno ovim putem pozivam ekipu Oriovca ili Žutog mrava da mi odmah dostave zapisnik njihovog zadnjeg susreta.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #21 : Travnja 07, 2009, 10:27:26 »

Pridružujem se čestitkama za ekipu Kaniže.

Pokušat ću ja doći do ovog zapisnika,mada zovem voditelja ekipe Ž.Mrav ali mi se ne javlja sa svog kojeg nikad nije ni imao Tongue Tongue

Da sam znao ranije mislim da bi to bilo riješeno,no šta je tu je sad... Huh? Huh? Huh?
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Travnja 07, 2009, 11:15:28 »

Nažalost,ja ne mogu do zapisnika Oriovac-Žuti Mrav Huh? Huh?  tko poznaje moju situaciju zna o čemu je riječ Sad Sad

Travar kontaktiraj nekog iz Oriovca Embarrassed Embarrassed  mada ne mogu vjerovati da je toliko teško ispisati zapisnik na compu i poslati e-mailom Embarrassed Embarrassed
Evidentirano

Travar

« Odgovor #23 : Travnja 07, 2009, 11:41:19 »

Ok Mata, hvala ti na trudu ali uspio sam stupiti u kontakt sa "berislavs" i on će mi sutra dostaviti zapisnik, kao i Kaniža svoj. To mi još nedostaje da se može završiti Bilten br. 5.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #24 : Travnja 07, 2009, 12:26:21 »

Dobro!

Nije mi samo jasno,mnogi žele pročitati rezultate,pogledati tablice,scoreove a ne žele se potruditi malo i ubrzati izlazak biltena.
Ne želim sada ocrniti ove koji sada nisu dostavili zapisnik.Bilo je slučajeva i prije i bit će nažalost još,ali... Sad Sad Sad Sad

Ljudi slikajte digitalnim fotoaparatom,mobitelom i objavite na forumu.Evo ja ću ostaviti 6,5 minuta vremena i prepisat ću to u Word i poslati Travaru Embarrassed Embarrassed
Evidentirano

Travar

« Odgovor #25 : Travnja 07, 2009, 13:22:43 »

Mata hvali ti na zalaganju i razumjevanju problema. Nažalost teško je sve animirati na žurnu i brzu dostavu zapisnika, a to direktno uzrokuje sporiju obradu podataka i izlazak biltena. Što možemo, valjda će sa vremenom i to ići bolje.....  u interesu svih nas.
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!