SLAST
Lipnja 06, 2026, 04:29:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 15. KOLO  (Posjeta: 3512 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Travnja 17, 2009, 00:03:46 »

Znaš ono: obadva, obadva, oba su pala, oba su pala...... I šta dvije, a par ? Rekao sam da planiram tricu, nisam rekkao sve pojedinačno. Malo me Mata preplašio pa sam bio dosta stegnut, osobito protiv Sokolovića koji je ipak (za sada) bolji od mene. Ali nije loše ni ovako.

A za Lutalice je dobra vijest "Povratak Filipa Latinovića" (ne Predraga) odnosno Dalibora Jurkovića koji se vratio iz toplica, dobro se oporavio, večeras je bio formalna rezerva, ali ga planiramo za paklenu završnicu lige jer u preostala 3 meča, 2 igramo protiv vodećeg dvojca ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Travnja 17, 2009, 00:13:38 »

Citat:
Malo me Mata preplašio

Nisam te htio plašiti,već onako više spustiti loptu na zemlju. biti ce dobro

A ovo je dobra vijest da se Dalibor vraća,pozdrav i njemu ako prati ovo laprdanje pice pice
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #17 : Travnja 17, 2009, 12:31:09 »

Žuti Mrav- CB Krešimir  6:4

Koga zanima u privitku je zapisnik gitara

Uglavnom dramatičan meč... Table Tennis
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Travnja 19, 2009, 14:34:40 »

Zna li netko rezultat meča ORIOVAC - KUTI, da li su uopće odigrali ?
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Travnja 19, 2009, 17:18:43 »

Kuti - Oriovac  8 : 2

Sad sam gledao vijesti na Eurosportu gdje je između ostaloga bio kratki video s ovog meča Table Tennis
Kako sam napisao u prognozi,Kuti ističu svoju kandidaturu za visoki plasman na godinu,tj. borbu za prvoligaški status rocker rocker
Evidentirano

foggy

« Odgovor #20 : Travnja 19, 2009, 21:06:24 »

POŠTARI           AUTO DOM VIDAKOVIĆ - Iako su Poštari solidna ekipa,gosti potvrđuju prvoligaške ambicije   3:7               
      KANIŽA             VELEBIT OSIGURANJE  - 1:9 po defaultu (foggy Wink)               
    LUTALICE              ŠOKADIJA                - 8:2  Wink Stjepan je ljut,a tada je najopasniji Laugh Laugh           
   ŽUTI MRAV           CB KREŠIMIR              - Neizvjesno,s obzirom koliko treniraju i jedni i drugi  Sad Sad     5:5 Embarrassed
   KUTI                     ORIOVAC                   - Kuti najavljuju pohod na 1 ligu slijedeće godine,dajem im blagu prednost radi domaćeg terena 6:4

Mata, jesi digo lovu na kladionici?Smiley
Sve si pobjede pogodio, jedino su te tvoji ugodno iznenadili!:)
Čak si i u omjerima partija dosta dobro pogodio!:)
Dva pogotka, i po jedno fulanje za jednu, dvije i tri partije!:)
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #21 : Travnja 19, 2009, 22:16:53 »

Ne javlja se jer je pun para Afro Evil
igrao je sigurno sistem, pa sada prepračunava lol lol lol dijete srece ludi
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Travnja 19, 2009, 22:25:28 »

Da  na sreću su me moji zeznuli,no kako su gubili 3:0 i 4:1 svaka im čast doh
A neke partije sam dao nekim ekipama,više onako radi dobrih odnosa sa svima pice pice

Naravno da nema ništa od love... doh
Evidentirano

Boxer
*

« Odgovor #23 : Travnja 20, 2009, 23:23:22 »

trenutno pregledavajuci forum naisao sam na zanimljiv podatak od prije desetak dana(malo kasnim) da iz prve lige ispadaju zadnja dva,te u istu ulaze prva dva natjecatelja iz druge!!! (sto ako se desi da drugi plasirani nema ambicije za ulazak,pa trećeplasirani, i nakraju ulazak proslavi momčad s 5. mjesta--npr--???) Nebi li bilo logićnije da prvoplasirani ulazi,a drugi klub igra meć s prezadnjim za ulazak, ili Huh? ???nisam upoznat s pravilima statuta?!!
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #24 : Travnja 20, 2009, 23:34:17 »

Mislim da je ovako bolje. Lakše se napreduje  i veća je neizvjesnost do kraja.
Recimo u sokazu se igra s deset ekipa u ligi i to po sistemu jesen jedna sezona a proljeće druga, tako da se možeš u jednoj godini ispasti 4 lige, isto tako u jednoj godini napredovati 4lige. to se odnosi na zadnje i prve ekipe, predzadnja ekipa i doprvak nazaduju odnosno napreduju za 1 ligu.

Evidentirano
Boxer
*

« Odgovor #25 : Travnja 21, 2009, 21:01:47 »

slazem se da je veća neizvjesnos ako jaca ekipa ostane ili udje u veću ligu, a i naravno povećavamo kvalitetu lige!!(kakva ti je neizvjesnost kad znas da ćeš nekog razvalit s nulom a nisi ni poćeo meć?!!)
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!