SLAST
Travnja 18, 2026, 18:20:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PRVENSTVO HRVATSKE ZA REKREATIVCE - 2009.  (Posjeta: 1703 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Travnja 23, 2009, 11:27:52 »

Danas mi je stigla službena obavijest o 10. Festivalu Rekretaivaca koji se igra 10. svibnja u Osijeku. U nastavku dajem propozicije.

10. FESTIVAL REKREATIVACA U STOLNOM TENISU – 4. STOLNOTENISKO PRVENSTVO REKREATIVACA REPUBLIKE HRVATSKE

PROPOZICIJE NATJECANJA

•   Četvrto stolnotenisko prvenstvo rekreativaca Republike Hrvatske održat će se u Osijeku, sportska dvorana «JUG» Kralja Petra Svačića b.b. (obilaznica, južni ulaz) dana 10. svibnja 2009. godina s početkom u 10,00 sati.
•   Pravo sudjelovanja imaju državljani RH.
•   Na natjecanju ne mogu nastupiti registrirani igrači klubova prve i druge hrvatske lige, te registrirani igrači inozemnih klubova (sezona 2008./2009.)
•   Natjecanje se provodi u slijedećim kategorijama

POJEDINAČNO:            PAROVNO:               

- do 29 godina             - do 29 godina    
- od 30 do 39 godina         - od 30 do 39 godina
- od 40 do 49 godina         - od 40 do 49 godina
- od 50 do 59 godina         - od 50 do 59 godina
- od 60 do 69 godina         - od 60 do 69 godina
- preko 70 godina            - preko 70 godina

•   Svi su se natjecatelji obvezni natjecati u svojim dobnim kategorijama (pojedinačno te u parovima)
•   Susreti se održavaju u prostoru 10 x 5 m ograđenom arenama,  na licenciranim stolovima (oznaka ITTF)  - predviđeno je natjecanje na 12 stolova
•   Sve susrete sude stolnoteniski suci
•   Susreti se igraju natjecateljskim lopticama «butterfly» bijele boje
•   Natjecatelji ne smiju igrati u majicama bijele boje, odnosno u majicama na kojima bijela boja zauzima površinu veću od propisane po pravilima ITTF-a.
•   Reketi moraju biti po pravilima ITTF-a (reket s crvenom i crnom gumom)
•   Za natjecanje je obavezno unaprijed se prijaviti organizatoru, Gradskom savezu za sportsku rekreaciju «Sport za sve» Osijek (Istarska 1, Osijek) , tel. 031 208-135, fax 031 215-145, e-mail : sport-za-sve@os.t-com.hr ili mob. 095 862 22 21 (voditelj natjecanja Tomislav Ćutuk)  Prijave se primaju zaključno s  06. svibnja 2009. godine do 12,00 sati.
•   Kotizacija za natjecanje iznosi 50,00 kn  po natjecatelju ( uključuje pojedinačni i parovni nastup). Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na  ŽR GSSR  2500009-1102012808  ili osobno u kancelariji Saveza, Istarska 1, Osijek
•   U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, godište rođenja i mjesto boravka te priložiti potvrdu o uplaćenoj kotizaciji (kopija uplatnice). Prijave bez  uplaćene kotizacije  neće ući u ždrijeb.
•   U prijavi za parovno natjecanje potrebno je navesti imena oba natjecatelja
•   Nositelje  i podnositelje za sve kategorije (pojedinačno i parovno) odredit će stručni odbor uoči ždrijeba.
•   Ždrijeb će se održati u prostorijama organizatora (Istarska 1, Osijek) 06. svibnja 2009. godine u 15,00 sati. Nakon ždrijeba više neće biti dozvoljeno naknadno prijavljivanje natjecatelja.
•   Svi natjecatelji igraju po grupama od 3-4 natjecatelja. U daljnje natjecanje plasiraju se po prva dva natjecatelja iz svake grupe. Nakon toga natjecanje se nastavlja na ispadanje.
•   Parovno natjecanje se igra odmah na ispadanje
•   Svi susreti se igraju na 3 dobivena seta
•   Za dalji tijek natjecanja – raspored i redoslijed natjecanja zadužen je isključivo voditelj natjecanja.
•   Susreti za treće mjesto neće se igrati  - proglašavaju se dva treća mjesta za sve kategorije.
•   Voditelj natjecanja je stolnoteniski licencirani sudac i trener Tomislav Ćutuk.
•   Delegat i vrhovni sudac je Stjepan Fischbach
•   Za eventualne žalbe nadležan je odbor za žalbe čije članove imenuje organizator.
•   Organizator je za četiri najuspješnija natjecatelja po svim kategorijama u pojedinačnom nastupu  osigurao pehare, a u parovnom medalje.
•   Organizacija uz potporu Odjela za sport Gradskog poglavarstva  grada Osijeka
•   Pokrovitelj natjecanja je HSSR «Sport za sve»

Organizator:
GSSR «SPORT ZA SVE» OSIJEK
Istarska 1, 31000  OSIJEK
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Svibnja 10, 2009, 23:59:35 »

Rezultati.
do 29 god.:
1. Horvat, 2. Đerđ
Bez Šegeca, Lončarića, Granta mlađeg i opakih sokazovaca (doduše bilo ih je ali ne kao prošle godine)
Horvat je obranio titulu od prošle godine..
Od 30 do 39 god.
1. Kolobučar 2. Jurković, 3.Beraković 4.Walhofer
Parovi: 1.Jurković-Beraković. 2. Šerbežić-Duka 3. Vuletić-Banjac 3.Kovač-Klobučar
Robert je jednostavno bio predobar za ostale. Prvo je imao strašnu grupu s Banjcem iz Poreča i Dukom gdje je teško dobio obje partije pa je onda  pobijedio Šerbežića i Walhofera da bi u finalu
s Gigijem bio bolji s 3-1.
Gigi se nije pošteno oznojio do finala da bi onda zapeo. (samo da napomenem da je nekada igrao za Ćutuka)
Ja sam prošao grupu kao prvi i onda su mi namjestili najjačeg moguće drugoplasiranog (Duku) i pobijedio na jedvite jade 3-2 (vodio sam 2-0 i onda sam zbog bolova u leđima jedva priveo meč kraju
 onda predao Gigju poufinale.)
Vuletić je bio u grupi s Kovačem i bio je drugi i onda naletio na Gigija.
Ždrijeb je bio očekivao naklonjem Ćutukomim miljenicima koji su nakraju poispadali od luzera i ništa nisu osvojili na našu veliku radost i radost ostalih Osječana koji nisu na "ti" s Ćutukom.
u paru smo Gigi i ja teško osvojili prvo mjesto ali nije bilo lakih protivnika danas.
od 40 - 49
1. kosanović iz Vukovara, šulina i tolić su prvi u paru (naš čovjek iz Izgradnje)

od 50-59
1 Kajfeš 2. Tomić (oni inače igraju zajedno u sokazu)

od 60-69
1. Ahmetović (SB) i srebro u paru

Rezime:
od 30-39:
Klobučar zlato u pojedinačnom , bronca u paru
Jurković: srebro u pojedinačnom i zlato u paru
Beraković: bronca u pojedinačnom i zlato u paru,
Vuletić: bronca u paru
od 60-69
1. Ahmetović. zlato u pojedinačnom i srebro u paru
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Svibnja 11, 2009, 00:13:45 »

Nešto se mislim slijedeće:
Već vidim Krešu kako piše na svojim stranicama kako su Tomić i Klobučar poharali Osijek osvojivši gotovo sva odličja champion,
a onda nakon toga najava kvalifikacija za opstanak u 3 ligu Huh?. (Čeka ih strašna Pitomača i Kutina)
Pa stvarno ih Krešo ako ne ostanu u trećoj ligi treba ostaviti u Kutini da natovare po dva šlepera Kana i Uree u petrokemiji.
Umjesto da se bore za pehar u 3 ligi moraju u kvalifikacije. Da sam danas nekome u Osijeku rekao da su to dva igrača koja se u nedjelju
bore za opstanak u 3 ligi rekli bi mi da pričam gluposti.
Ali ako budu igrali kao danas ni ne treba im treći igrač.
Evidentirano
Roka
*
Klub: STK Brod

« Odgovor #3 : Svibnja 11, 2009, 14:56:47 »

Bera je u pravu,ako nemožemo pobjediti Pitomaču nemamo što tražiti u trećoj ligi.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Svibnja 13, 2009, 23:04:49 »

Evo i mene da uputim čestitke svim Brođanima na sjajnim uspjesima i ove godine na ovom Prvenstvu. Posebne čestitke Robertu na tituli prvaka Hrvatske, Iliji Tomiću i Gigiju na titulama viceprvaka, Beri i Vuletiću na bronzi i naravno svima na medaljama u parovima. weee dijete srece rocker
Čestitam vam i zahvaljujem vam se kao predsjednika najjače rekreativne lige u Slavoniji ( a i šire ) što ste još jednom uspjesima dokazali kvalitetu Brodskog rekreativnog stolnog tenisa. U to ime , živjeli !!    pice postovanje    I .... drago mi je da Ćutukova kemijanja i gluposti oko vođenja turnira ponovno nisu uspjeli zaustaviti kvalitetu i sportski duh većine sudionika ovog natjecanja. srednjaci lud
« Zadnja izmjena: Svibnja 13, 2009, 23:06:12 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Svibnja 13, 2009, 23:11:33 »

I da, zaboravio sam reći da se apsolutno slažem sa Berinim mišljenjem oko mojih dečki u kvalifikacijama. Znam i uvijek sam tvrdio, kada su odmorni i motivirani u stanju su pobjediti gotovo svakog.
Ali ovo najviše ovisi o njima samima, jer ja im samo mogu sugerirati i savjetovati ih kako da imaju navedene dvije kvalitete na susretima ( ili kako da ih ne izgube ) i ništa više ........  Uostalom, kako budu željeli tako će im i biti u idućoj sezoni. Ja sam organizirao autobus navijača, pa kako Bog da !!
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!